Ascot pisze:My na pewno siedzimy na tym samym forum?Budziol pisze:tu pokojowe towarzystwo
i wyjatkowo tolerancyjne, wiec nie ma obaw
witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: witamy nowych uzytkownikow
witam wszystkich jestem nowy na forum ale IRON MAIDEN slucham juz jakis czas
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
Witamy również, 
-
Tuszek
Dobry.
Nowy nie jestem - nowe jest konto. Dawno nie wchodziłem i nie pamiętałem nawet loginu
Miłego popołudnia
Nowy nie jestem - nowe jest konto. Dawno nie wchodziłem i nie pamiętałem nawet loginu
Miłego popołudnia
witamy ponownie w takim razie 
Witajcie 
Jestem nowa na forum. Co prawda konto założyłam już wieeeeeki temu, ale jakoś tak wyszło, że nie zaglądałam tutaj. Teraz jakoś mnie naszło i jestem
Ciężko powiedzieć, żebym była fanką Ironów, bo nawet nie znam tytułów wszystkich płyt (znam może ze 4
) ani piosenek, ale lubię ich posłuchać. No i baaardzo chciałabym zobaczyć ich koncert.
Raz już miałam bilet w ręku, ale niestety nie mogłam pojechać ;( Mam nadzieję, że może w tym lub w przyszłym roku odwiedzą Polskę.
Jestem nowa na forum. Co prawda konto założyłam już wieeeeeki temu, ale jakoś tak wyszło, że nie zaglądałam tutaj. Teraz jakoś mnie naszło i jestem
Ciężko powiedzieć, żebym była fanką Ironów, bo nawet nie znam tytułów wszystkich płyt (znam może ze 4
Raz już miałam bilet w ręku, ale niestety nie mogłam pojechać ;( Mam nadzieję, że może w tym lub w przyszłym roku odwiedzą Polskę.
witamy i rowniez mamy nadzieje ze jeszcze w tym roku zawitaja do nas 
O tak, Ty to ze mną dawno nie gadałeś i nie miałeś kontaktuŻelazny pisze:Karkoshka!!! <3
już nie mam tu najwięcej postów

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Odwiedzialem dziś Twój profil na n-k, przyznaj, że to zobaczyłeś i się stęskniłeś 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Znowu ten oszołom. 
dream on, bitchpanzerschreck pisze:Odwiedzialem dziś Twój profil na n-k, przyznaj, że to zobaczyłeś i się stęskniłeś
oszołom? to oddawaj avaM@ti pisze:Znowu ten oszołom.
wiem, że tęskniłeś :*Matek pisze:ehhh
już nie mam tu najwięcej postów

przecież miałeś mieć wszytskie konta pokasowane. No to gratulacje - czekamy kiedy znów focha strzelisz. 
Kurcze pomyliłem się. D5 był bliżej. Stawiał półtorej miesiąca. Ja dwa tygodnie, tymczasem musiało minąć 2,5 miecha do Comebacku. Teraz pewnie będzie próbował nadrobić braki w postach. Miał ich coś 8000, a teraz znów od zera trzeba ruszać.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Deleted User 804
Na szczęście nie musi zaczynać od zera. Powiązałem jego stare posty z kontem by nie wpadł na pomysł odrobienia ilości postów w jeden tydzień 
Ostatnio zmieniony ndz mar 14, 2010 12:42 am przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Thanks Granny! Good as new!Deleted User 804 pisze:Na szczęście nie musi zaczynać od zera. Powiązałem jego stare posty z kontem by nie wpadł na pomysł odrobienia ilości postów w jeden tydzień
Ostatnio zmieniony ndz mar 14, 2010 12:42 am przez mimski, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Deleted User 622
I cały misterny plan w ...Deleted User 804 pisze:Na szczęście nie musi zaczynać od zera. Powiązałem jego stare posty z kontem by nie wpadł na pomysł odrobienia ilości postów w jeden tydzień
Czelo Szajgor
Ostatnio zmieniony ndz mar 14, 2010 12:42 am przez Deleted User 622, łącznie zmieniany 1 raz.
Dno.
Teraz proponuję stawiać kiedy szajbka znów "na zawsze odejdzie z forum". Myślę, że będziemy musieli poczekać jakieś trzy miechy, choć przypuszczam, że tym razem zrobi to mniej spektakularnie i nie poprosi Deleted User 804a o usunięcie konta.mimski pisze:Kurcze pomyliłem się. D5 był bliżej. Stawiał półtorej miesiąca. Ja dwa tygodnie, tymczasem musiało minąć 2,5 miecha do Comebacku. Teraz pewnie będzie próbował nadrobić braki w postach. Miał ich coś 8000, a teraz znów od zera trzeba ruszać.