witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: witamy nowych uzytkownikow
Ah ta rodzinna atmosfera tutaj i te inteligentne posty niektórych. Aż mnie to podnieca
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 804
jakoś tego nie widaćTobink pisze:Po prostu chcę, żeby tu był spokój![]()
Nie chcę się bawić w House'a, ale myślę, że Tobink ma syndrom szeleszczących jaj. Kto wie co to jest od razu zauważy związek 
buhahahahahahhahacellman pisze:Nie chcę się bawić w House'a, ale myślę, że Tobink ma syndrom szeleszczących jaj. Kto wie co to jest od razu zauważy związek

Ktoś uszczypliwy mógłby powiedzieć, że Tobink przynajmniej ma jaja w porównaniu do Szajby, który jak panienka robi cyrk z odchodzeniem i powrotami na forum...Szajba pisze:buhahahahahahhahacellman pisze:Nie chcę się bawić w House'a, ale myślę, że Tobink ma syndrom szeleszczących jaj. Kto wie co to jest od razu zauważy związekświetnie powiedziane ;]
"witamy" i bacznie się przyglądamy
Sądzę, że jakby się postarać to i za tydzień nie będzie Szajby.Da5id pisze: Teraz proponuję stawiać kiedy szajbka znów "na zawsze odejdzie z forum". Myślę, że będziemy musieli poczekać jakieś trzy miechy, choć przypuszczam, że tym razem zrobi to mniej spektakularnie i nie poprosi Deleted User 804a o usunięcie konta.
Tak sobie myślę, może ja też odejdę z forum a potem spektakularnie wrócę.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
chyba nie postawiłbym na to pieniędzymimski pisze:Tak sobie myślę, może ja też odejdę z forum a potem spektakularnie wrócę.
Znaczy się na moje odejście czy na powrót? 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
znaczy się na taką szopkę
jednak mało tutaj takich piotrusiów
i całe szczęście 
-
El Dorado
buhahahahahahhahayankes pisze:Ktoś uszczypliwy mógłby powiedzieć, że Tobink przynajmniej ma jaja w porównaniu do Szajby, który jak panienka robi cyrk z odchodzeniem i powrotami na forum...
..a to Szajba w ogóle zniknął? Chyba za mało tu siedzę ostatnio
Śmiejecie się z Szajby, a przecież kiedyś takie szopki były na porządku dziennym. Choćby jedyny prawowity właściciel tego forum, pamiętający czasy czerwonego forum (WOW!)- Vlad.
A liki jakie szopki odwala.. znika, pojawia się niby po cichu, ale wrzuca sobie do podpisu potem jakieś "maniera powrotu" i jest lans na 102
I wszyscy: liki wrócił, jedyny i niepowtarzalny, och och, ach 
Śmiejecie się z Szajby, a przecież kiedyś takie szopki były na porządku dziennym. Choćby jedyny prawowity właściciel tego forum, pamiętający czasy czerwonego forum (WOW!)- Vlad.
A liki jakie szopki odwala.. znika, pojawia się niby po cichu, ale wrzuca sobie do podpisu potem jakieś "maniera powrotu" i jest lans na 102
Byłbym ostrożny w porównywaniu jednego z najwartościowszych użytkowników w historii tego forum (mowa oczywiście o likim, broń Boże o vladzie) do szajbki...
nicki, jako nazwy własne użytkowników, pisze się z dużej litery.Da5id pisze:do szajbki...

o dżizas mać
jak ktoś miał jeszcze wątpliwości okres przeglądania forum anonimowo wyszedł mu na dobre to właśnie szajpka-pan je rozwiał. brawo. jesteś najlepszy.
-
El Dorado
Z dużej litery? Proszę bardzo szajbka. Chyba chodziło Ci o wielką literę. Poza tym, zdania, jako, że są zdaniami, też rozpoczyna się od wielkiej litery...Szajba pisze:nicki, jako nazwy własne użytkowników, pisze się z dużej litery.
No i nick jako słowo angielskie się nie odmienia.