31/03/2010 - Fest Bez zęba na przedzie - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
31/03/2010 - Fest Bez zęba na przedzie - Katowice
Marzec to miesiąc koncertów! Pora, żeby Crank Management odwdzięczyło się Kultowej za pomoc! Dlatego też przychodzi czas na KULT!
Zagrają:
Acme - W Katowicach chłopaków chyba nie trzeba przedstawiać. Grają dobrego rocka i to jest ich najlepsza rekomendacja!
Black Point - Powstali po rozpadzie zespołu T’vane, co pozwoliło im na granie dużo ciężej. ich koncert z pewnością będzie dużym przeżyciem
The Papierocks Bardzo młody zespół z Bytomia. Słychać w nich inspiracje takimi kapelami jak Dżem, T.Love, Hey a przede wszystkim Republika. Na uwagę zasługuje też głos(i uroda) wokalistki
Dodatkowe informacje odnośnie koncertu już wkrótce, ale możecie się spodziewać różnych atrakcji!
Info:
31 III 2010(środa, czwartek jest wolny!)
18:30
5zł
dodatkowe informacje dostępne są pod adresem mailowym crank.management@gmail.com.
Zagrają:
Acme - W Katowicach chłopaków chyba nie trzeba przedstawiać. Grają dobrego rocka i to jest ich najlepsza rekomendacja!
Black Point - Powstali po rozpadzie zespołu T’vane, co pozwoliło im na granie dużo ciężej. ich koncert z pewnością będzie dużym przeżyciem
The Papierocks Bardzo młody zespół z Bytomia. Słychać w nich inspiracje takimi kapelami jak Dżem, T.Love, Hey a przede wszystkim Republika. Na uwagę zasługuje też głos(i uroda) wokalistki
Dodatkowe informacje odnośnie koncertu już wkrótce, ale możecie się spodziewać różnych atrakcji!
Info:
31 III 2010(środa, czwartek jest wolny!)
18:30
5zł
dodatkowe informacje dostępne są pod adresem mailowym crank.management@gmail.com.
już nie mam tu najwięcej postów

-
El Dorado
Re: 31/03/2010 - Fest Bez zęba na przedzie - Katowice
Herki wpadnie i znowu płacz...
ależ nie. Będzie obraza majestatu, foch i kolejne dramatyczne rozstanieHerki wpadnie i znowu płacz...
udam, że się przejmuję Waszymi mądrościami:
przestańcie! Tu chodzi o koncerty!
zadowoleni?
a tak poważnie, to fajnie by było, gdyby w tych tematach udzielali się ludzie, którzy albo mają zamiar wziąć udział w koncercie albo mają jakąś propozycje, radę, etc. Dodam też, że muzyka zespołu Acme w chwili obecnej znacząco różni się od tej, którą można usłyszeć na myspace. Jest cięższa i szybsza
przestańcie! Tu chodzi o koncerty!
zadowoleni?
a tak poważnie, to fajnie by było, gdyby w tych tematach udzielali się ludzie, którzy albo mają zamiar wziąć udział w koncercie albo mają jakąś propozycje, radę, etc. Dodam też, że muzyka zespołu Acme w chwili obecnej znacząco różni się od tej, którą można usłyszeć na myspace. Jest cięższa i szybsza

A Ty nie wróciłeś czasem tylko po to by prowadzić agitację? 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Pomijając już to, że zgadzam się, że nie ma potrzeby robić takiej szopki z odejściem i powrotem, to jeśli o to chodzi:
nawet jeśli (ale zapewne nie do końca) to przecież ma pełne prawo do tego. Jest to raczej popularna obecnie forma reklamy koncertów.A Ty nie wróciłeś czasem tylko po to by prowadzić agitację?
Ale przecież nie mówię, że to dobrze czy źle. Z ciekawości pytam. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
a dla mnie wstęp gratis nie
?
podesłałem linka na forum kultu i może ludziki też się zlecą
podesłałem linka na forum kultu i może ludziki też się zlecą
Forum Kultu to mi obrabia np Anielica
ale dzieki Michcio ;]
bingoArtur pisze:(ale zapewne nie do końca
dokładnie. a że jest tu pare osób które lubią kilka młodych kapel(oczywiście jest też kilku tępaków, ale to przemilczmy), to tym bardziej warto temat założyć ;]Artur pisze:nawet jeśli (ale zapewne nie do końca) to przecież ma pełne prawo do tego. Jest to raczej popularna obecnie forma reklamy koncertów.

tyle że nie napisała jeszcze tematru a ja tak
łosiu 
a to jak się nie lubi młodych kapel to jest się tępakiem?:)
Jazz is not dead, it just smells funny.
nie, nie takie było przesłanie