zlot w Madnessie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: zlot w Madnessie
Ostatnio zmieniony pt mar 26, 2010 11:38 pm przez IM_Power, łącznie zmieniany 1 raz.
- real_alien
- -#Long distance runner

Dzięki.Matek pisze:jakbyś nie miał się gdzie podziać to służę pomocąreal_alien pisze:W tym temacie panuje podejrzana cisza. Odbędzie się w ogóle ten zlot? Nie deklaruję, że na 100% będę, ale skłaniam się ku temu by jednak być i było by miło mieć takową opcję.
Ja byc moze tez sie pojawie ;P
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

AKTUALNY I OSTATECZNY PLAKAT ZLOTU. 
tylko dla pełnoletnich? 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Gdybym nie musiał gnać przez pół kraju to na pewno bym się wybrał.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

A kto z forum będzie? Bo nie mam już kolegów którzy słuchają Iron Maiden, a samemu się wstydzę :/
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Borys będzie i wystarczy ;]
pytam serio organizatorów... dlaczego od 18 lat?? striptiz będzie czy co?
tzn mi to pasuje bo nie przepadam za małoletnim maidenowym towarzystwem
ale to może być strzał w kolano dla samego zlotu, bo maiden głównie w gimnazjalistach i licealistach ma wiernych fanów 
pytam serio organizatorów... dlaczego od 18 lat?? striptiz będzie czy co?
Podobno to właścicielowi klubu tak się widziało... Choć akurat publiczność koncertowa Maiden to raczej ludzie nieco starsi, co w Warszawie było bardzo dobrze widać... Według mnie zlot fanów powinien być dla każdego od 5 - 105 lat. Cóż, nie ja o nim decyduję! 
publiczność koncertowa a "fani zlotowi" to dwie różne strony medaluRALF pisze:Choć akurat publiczność koncertowa Maiden to raczej ludzie nieco starsi, co w Warszawie było bardzo dobrze widać...
No niestety właściciel tak zdecydował, ponieważ kiedyś pod klubem zgwałcili tam 15 letnią dziewczynę.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Nie pod klubem tylko 2km dalej, na torach. I nie był to koleś z Wrocka tylko jakaś przybłęda. Złapali go i siedzi. A dziewczyna niestety nie żyje. A nie wpuszczają nieletnich bo nie chcą sobie robić kłopotu. Z reguły małolat przychodzi i nic nie kupując w barze i tak nałupany zaśnie na stole przy okazji zarzygując kibel. Sam byłem nieletni to wiem.
Z góry też przepraszam wszystkich nieletnich, bo nie wszyscy tak postępują. 
wszyscy może nie ale większość, przynajmniej ta wrocławsko-maidenowa
kiedyś wpadłem na jakiś zlot,w whiskey barze albo czymś takim. po paru minutach barman rewizję zrobił bo poprzynosili sobie winiacze 
A to akurat jest prawda, bowiem całe "fanowanie" takich "fanów" ogranicza się często do popijawki na zlocie,przykre...Matek pisze:publiczność koncertowa a "fani zlotowi" to dwie różne strony medaluRALF pisze:Choć akurat publiczność koncertowa Maiden to raczej ludzie nieco starsi, co w Warszawie było bardzo dobrze widać...
a może inaczej. na koncert przychodzą ci co lubią posłuchać i ich na to stać. a niekoniecznie się im chce rozmawiać o tym całą noc
niektórzy z tego wyrastają
albo się już wygadali. ja np na temat iron maiden powiedziałem już wszystko co miałem do powiedzenia
i powtórzyłem to mniej więcej 10 razy różnym osobom w różnych okolicznościach
i już mi się nie chce 
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Dzisiaj dostaliśmy paczuszkę z płytami CD Maiden, od EMI przeznaczonymi na nagrody w konkursach. Za co dziękujemy teraz i podziękujemy jeszcze raz oficjalnie po zlocie. I tak mamy już 12 nagród dla ducha (kompakty + vinyle) i blisko 25 dla ciała (piwa i pizza) i kilka maidenowych gadżetów. Wszystko to dla uczestników zlotowych konkursów. Myślę, że wygrać coś nie będzie trudno, a i zabawa murowana. Zapraszamy!
dziękuje, zrobiłeś bardzo dobrą robotę
a co do tego wyrastania to nie chcę używać słów niecenzuralnych, do pewnych spraw trzeba dorosnąc, a tabuny małoletnich fanów IM jakby się kurczą w stosunku do tego co było 5 lat temu, teraz na czasie jest Behemoth
a co do tego wyrastania to nie chcę używać słów niecenzuralnych, do pewnych spraw trzeba dorosnąc, a tabuny małoletnich fanów IM jakby się kurczą w stosunku do tego co było 5 lat temu, teraz na czasie jest Behemoth
ale co masz Krzysztofie na myśli pisząc o dorastaniu? do muzyki? owszem. do rozmawiania z po raz setny o tym który utwór z jakiej płyty lubisz najbardziej? albo o tym jak to się zaczęło. mocno naciągana teoria
jak coś nowego się dzieje to fajnie porozmawiać. ale newsy to temat na 15 minut. potem zaczyna sie impreza towarzyska i nie widze w tym nic złego 
no ja wczoraj z kumplami łączyłem imprezę towarzyską z dyskutowaniem o Iron Maiden, oraz oczywiście CHLANIEM
- eddie_lodz
- -#Charlotte

Czyli nie letni jednak w ogule nie wchodzą?
Prawdziwy zespół tworzy przeboje na lata, a nie przeboje lata