14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Ja wsteonie jestem chetny na bilet , jesli bedzie mozliwosc taka. Bo w sumie zamawianie tego, dla kogos kto nie pojedzie busem moze byc uciazliwe, a dla mnie w sumie nie oplacalne......
mysle ze trzeba skrobnac maila do organizatora z zapytaniem o bilety jednodniowe
dobrym rozwiazaniem jest zakup przez internet i wydruk na wlasnej drukarce, bez kosztow przesylki, ewentualnie zakup przez Pitera na miejscu jak beda na Metallice w Budapeszcie
dobrym rozwiazaniem jest zakup przez internet i wydruk na wlasnej drukarce, bez kosztow przesylki, ewentualnie zakup przez Pitera na miejscu jak beda na Metallice w Budapeszcie
-
Deleted User 804
szkoda że paradise lost gra 13 nie 14 
-
Deleted User 2259
a wtedy również wyjdzie 45 euro,ja mam pytanie czemu tam nie ma ceny podanej w Węgierskich Forintach?Budziol pisze:Pitera na miejscu jak beda na Metallice w Budapeszcie
na razie to bardziej martwi mnie brak jednodniowych wejsciowek, oby slowa Wickera nie byly prorocze
-
Deleted User 804
tu masz we forintach http://www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyarak . Po aktualnym kursie NBP bilet jednodniowy w euro wychodzi jakieś 2 zł taniejInvader pisze:a wtedy również wyjdzie 45 euro,ja mam pytanie czemu tam nie ma ceny podanej w Węgierskich Forintach?
i przedewszystkim w opcji forintowej sa jednodniowe 
no ja jadę na 1000 % ,dobra opcja to byłyby 2 lub nawet 3 autokary ,myślę że cena wyjdzie 100 zł w dwie strony czyli za wszystko wyjdzie mniej niż 3 stówy
niech sie jeden uzbiera 
spokojnie
nie wiem moze nowy temat zalozyc z lista osob ktore sie deklaruja jechac, zeby bylo wiadomo na czym stoimy?
spokojnie
nie wiem moze nowy temat zalozyc z lista osob ktore sie deklaruja jechac, zeby bylo wiadomo na czym stoimy?
W pierwszym poście w tym temacie została utworzona lista osób na wyjazd na Węgry. Będziemy ją na bieżąco uaktualniać. Deklarować się
ja Budziol i Mirdaroh na 10000% 
nawet jakby tylko byly karnety za 110euro
nawet jakby tylko byly karnety za 110euro
Ja i mój kumpel Darek pewni na 100%
Steve,Adrian zapisujcie się
Steve,Adrian zapisujcie się
3mamy za slowo ze miales 15 osob chetnych 
no tak myślę ,że tyle będzie, na pewno więcej osób powie ,że są pewni,jak będzie dokładna cena
No i ja oczywiście też proszę o wstępną rezerwacja miejsca 
Ja oraz dwóch kumpli...
jako organizator autobusu parę informacji:
1/ wyjeżdżamy 14 sierpnia o godzinie 0.30 z Krakowa - okolice dworca PKP - spokojnie dojedziecie na ta godzinę z dowolnego miejsca w Polsce
2/ jesteśmy w Budapeszcie ok 9-rano - możemy pobrać opaski i na miasto
szlakiem CK Dezerterów
3/ koszt 99 zł od osoby (zatwierdzony przez prezesa)
4/ Organizatorem jest firma Tour sp.
5/ Zgłoszenia do mnie na e-mail: piter_krakow (a) interia.pl
6/ w razie pytań jestem pod telefonem 601-44-16-69
7/ jedynym potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata - jeżeli nie chcesz płacić od razu całej kwoty możemy podzielić na raty
8/ Autobus będzie mieć od 25 do 65 miejsc - w zależności od ilości chętnych - ale ta ilość jest oczywiście ograniczona
9/ bilety prawdopodobnie będą dostępne w empikach - na dzień dzisiejszy mają tylko karnety na cały festiwal - ale jednodniowe bilety nigdzie (nawet na Węgrzech nie są jeszcze sprzedawane) - ale wiadomo że koszt to równowartość 45 Euro
10/ gdyby biletów nie było u nas mogę je przywieźć z Węgier
11/ bez paniki w 2008 były dostępne w dniu koncertu
12/ powrót bezpośrednio po koncercie
1/ wyjeżdżamy 14 sierpnia o godzinie 0.30 z Krakowa - okolice dworca PKP - spokojnie dojedziecie na ta godzinę z dowolnego miejsca w Polsce
2/ jesteśmy w Budapeszcie ok 9-rano - możemy pobrać opaski i na miasto
3/ koszt 99 zł od osoby (zatwierdzony przez prezesa)
4/ Organizatorem jest firma Tour sp.
5/ Zgłoszenia do mnie na e-mail: piter_krakow (a) interia.pl
6/ w razie pytań jestem pod telefonem 601-44-16-69
7/ jedynym potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata - jeżeli nie chcesz płacić od razu całej kwoty możemy podzielić na raty
8/ Autobus będzie mieć od 25 do 65 miejsc - w zależności od ilości chętnych - ale ta ilość jest oczywiście ograniczona
9/ bilety prawdopodobnie będą dostępne w empikach - na dzień dzisiejszy mają tylko karnety na cały festiwal - ale jednodniowe bilety nigdzie (nawet na Węgrzech nie są jeszcze sprzedawane) - ale wiadomo że koszt to równowartość 45 Euro
10/ gdyby biletów nie było u nas mogę je przywieźć z Węgier
11/ bez paniki w 2008 były dostępne w dniu koncertu
12/ powrót bezpośrednio po koncercie
Ostatnio zmieniony ndz paź 14, 2012 10:28 pm przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 357
Co prawda nie jadę, ale tak wtrącę że to akurat kiepski punkt odniesienia, bo w 2008 koncertów było zdecydowanie więcejpiter pisze: 11/ bez paniki w 2008 były dostępne w dniu koncertu
dzięki piter, pełna profeska 
wysłałem juz maila z zamówieniem na 2 osoby (liczę ze osoby które się zgłosiły i już widnieją na liście tez to zrobią
extra ze cały dzień będzie można zwiedzać Budapeszt (MAIDEN zagra jako gwiazda ostatnia późnym wieczorem)
a jakie opaski trzeba pobrać?
wysłałem juz maila z zamówieniem na 2 osoby (liczę ze osoby które się zgłosiły i już widnieją na liście tez to zrobią
extra ze cały dzień będzie można zwiedzać Budapeszt (MAIDEN zagra jako gwiazda ostatnia późnym wieczorem)
a jakie opaski trzeba pobrać?