14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
bilety wymieniają na opaski - i można wchodzić / wychodzić z terenu festiwalu
cholerka jaka organizacja 
czyli bierzemy opaski i idziemy na podbój Budapesztu
czyli bierzemy opaski i idziemy na podbój Budapesztu
Poważnie się zastanawiam, podejmę jakąs konkretniejsza decyzje w ciagu dwoch tygodni
Zapowiada się wspaniały dzień 14 sierpnia 
wyslalne zgloszenie i dane
po otrzymaniu wplaty firma wysyla fakture tradycyjna poczta, a wiec bez obaw
po otrzymaniu wplaty firma wysyla fakture tradycyjna poczta, a wiec bez obaw
Kuźwa, nie wiem, czy w ten dzień, nie będę miał poprawki z angielskiego, ale póki co piszę się na to jak najbardziej!!!
piszę się na to~!
pamietajcie tylko o zgloszeniach na maila do pitera
reszte juz Wam wytlumaczy w @
reszte juz Wam wytlumaczy w @
ok. ja to w sumie bede +1 wiec prosze o zaznaczenie tego w pierwszym poscie zeby nie bylo 
znaczy Ty plus osoba towarzysząca? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak, Archeon jedzie z chłopakiem. 
zdradzę, że chodzi o mojego chłopaka z którym byłem na Tokio Hotel..
-
szatanista
- -#Long distance runner

Pojedziecie tam aż z Bemowa...
tez se jade. a jak jeszcze nie wiem.
Witam serdecznie! 
Na koncert jadę na pewno, i na pewno też będzie to pierwszy dla mnie koncert Maidenów.
Z tego powodu muszę zadać trochę głupich pytań
Jak się z Wami jeździ, czy w czasie koncertu ludzie raczej trzymają się w kupie, czy jest szansa na dostanie się w miarę blisko sceny?
Fajnie by było, gdybym mógł się wepchnąć do waszego busa. Z tego, co się orientuję wybieram się z osobą towarzyszącą, ale trochę inaczej niż u archaona, bo u mnie to jest chyba dziewczyna, czy ktoś w tym rodzaju.
Na koncert jadę na pewno, i na pewno też będzie to pierwszy dla mnie koncert Maidenów.
Z tego powodu muszę zadać trochę głupich pytań
Jak się z Wami jeździ, czy w czasie koncertu ludzie raczej trzymają się w kupie, czy jest szansa na dostanie się w miarę blisko sceny?
Fajnie by było, gdybym mógł się wepchnąć do waszego busa. Z tego, co się orientuję wybieram się z osobą towarzyszącą, ale trochę inaczej niż u archaona, bo u mnie to jest chyba dziewczyna, czy ktoś w tym rodzaju.
Westwards, the tide!
hehe w takim razie dopisuje Cie do listy i pisz maila do pitera
na koncert jedziemy razem, przed koncertem na miescie w mniejszych grupach tez trzymamy sie razem, natomiast na samym koncercie najczęściej gubimy sie bo wiadomo ze pod scena jest szaleństwo. Jak blisko sceny uda Ci sie przebic zalezy tylko od Ciebie
Poznasz miejsce zbiorki po koncercie i tam znajdziesz na nowo towarzyszy swojej podrozy
na koncert jedziemy razem, przed koncertem na miescie w mniejszych grupach tez trzymamy sie razem, natomiast na samym koncercie najczęściej gubimy sie bo wiadomo ze pod scena jest szaleństwo. Jak blisko sceny uda Ci sie przebic zalezy tylko od Ciebie
Poznasz miejsce zbiorki po koncercie i tam znajdziesz na nowo towarzyszy swojej podrozy
Budziol, odpowiadasz z automatu? ;P
Tak, czy inaczej dzięki, a mail już poszedł
Edit: Aha, do pitera już o tym napisałem, tu zapomniałem. Wiem, że jeden z moich kumpli jest też bardzo zainteresowany koncertem, 100% będzie pewien w poniedziałek, kwestia uzgodnienia jakichś zapewne zawiłych spraw
Tak, czy inaczej dzięki, a mail już poszedł
Edit: Aha, do pitera już o tym napisałem, tu zapomniałem. Wiem, że jeden z moich kumpli jest też bardzo zainteresowany koncertem, 100% będzie pewien w poniedziałek, kwestia uzgodnienia jakichś zapewne zawiłych spraw
Tak więc zemną również jedzie kolega ;D
to ja juz wiem czemu fest byl przepelniony....... 20 tys nadwyzki weszlo na zasadzie nozyczki+tasma klejacapiter pisze:bilety wymieniają na opaski - i można wchodzić / wychodzić z terenu festiwalu
Andzia jedzie?? Bedzie fest za darmo