Nicko McBrain pisze:czyli przejazd w obie strony + bilet wyjdzie razem jakies niecale 300zl?
wedlug wstepnych wyliczen tak
to naprawde tania opcja
jak nie bedzie biletow jednodniowych to opcja z karnetem wyszlaby ze dwie stowy drozej, ale na pewno beda
ODPOWIADAJĄC NA POWTARZAJĄCE SIĘ W WIELU MAILACH DO MNIE PYTANIE - WCIĄGNIĘCIE NA LISTĘ NIE JEST JEDNOZNACZNE Z TYM ZE NIE TRZEBA NAPISAĆ MAILA DO PIOTRKA, KTÓRY ORGANIZUJE BUSA.
POPROSI ON O DANE OSOBOWE, W ZAMIAN PODEŚLE NUMER KONTA NA KTÓRY NALEŻY PRZELAĆ KASĘ ZA WYJAZD (99zl) I POCZTĄ WYŚLE FAKTURĘ, KTÓRA BĘDZIE POTWIERDZENIEM
Ostatnio zmieniony pt mar 26, 2010 6:01 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Transport zapłacony teraz pozostaje kupić bilet na Maiden Właśnie... jak wygląda sprawa z kupnem jednodniowych biletów? Można je kupić w Polsce? Albo jak i gdzie je zamówić?
Witam . Obserwuje wasze forum od dłuższego czasu . Zdecydowanie najlepsze forum o Maidenach w Polsce. Myślę że chyba najlepsza okazja na początek udzielania się. Wyjazd na Węgry z tak zaczną ekipą jest świetnym pomysłem tak więc ..
poki co info na oficjalnej stronie festiwalu o biletach jednodniowych: Day ticket: prices not available yet
Day tickets are valid from 8.00 a.m on the given day till 8.00 a.m. the next day. Only with more then one day tickets on consecutive days you are allowed to camp on the island.
a wiec nie ma poki co, ale skoro na stronie jest w ogole takie info to raczej beda