Pojawiło się info w sprawie Bruce Air na oficjalnej, Jak donosi Steve z firmy która to organizuje nie potwierdziło wyjazdu kilkadziesiąt osób i są wolne miejsca. Jak dotąd z tego co wiem z Polski (i z forum) lecą:
IRONSPARTAN
WICKER MAN
HAMMERS
ADAM555
30.03.2010 BRUCE AIR WYPRZEDANY
Ostatnio zmieniony wt mar 30, 2010 1:00 am przez IRONSPARTAN, łącznie zmieniany 4 razy.
W sumie to elegancko mozna polaczyc z budapesztem. Bo z Budy wizzairem tanio do londynu. A po bruce airze z ladka tez nie bedzie probemu tanio do polski wrocic. Niestety......w tym roku nie dla psa kielbasa. Za drogo, a juz bylem, widzialem, przezylem. Moge tylko polecic , bo napewno ciekawe przezycie!!
A jak to logistycznie łączycie z Budapesztem?
Rozważam 2 opcje na oba koncerty, ale na razie Bruce Air raczej w 2013, jeśli wtedy też będzie, a sądzę, że tak.
Tzn Bude z Bruce Airem?? To mozesz leciec z budy 15go albo 16go do londynu, ostatecznie wrocic do pl 15go i do londynu 16go. i 18 wieczorem po bruce airze lot do polski
A Buda z Udine bez bruce aira to sam jeszcze nei wiem. Najlepiej samochod. Ale z Budy 15/16 sierpnia na spokojnie mozna jakos przejechac do udine zapewne pociagiem. A 18go po koncercie wrocic do polski jakims eurolinesem, albo samolotem z jakiegos milanu np.........
Potem poszukałem sam, więc teraz jedyne pytanie to jak do Budapesztu przy opcji BruceAir.
Prawdopodobnie i tak pojadę z dziewczyną samochodem na troszkę dłuższe od 2 koncertów wakacje.
Bruce Air zaliczony było zajebiś...,koncert rewelacja,chociaż mieliśmy fotb, to jak nas wpuścili to było już pełno ludzi i choć był oddzielny sektor pod sceną barierki były zajęte ale daliśmy radę przepchać się do 2 rzędu. Tak jak w Budapeszcie weszliśmy do sektora na pół godziny przed Maiden i po dwóch kawałkach staliśmy prawie pod sceną .Więcej napisze Maciek.
Załączniki
Flight 666 triest.jpg (3.16 KiB) Przejrzano 6471 razy