zlot w Madnessie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: zlot w Madnessie
dobra ,ale jednak proszę o nie offtopowanie w tym temacie
piszcie jeszcze kto się pisze na przyjazd z Wrocławia, możemy z kumplem z dworca odbierać ,tylko musimy wiedzieć kogo i o której godzinie
piszcie jeszcze kto się pisze na przyjazd z Wrocławia, możemy z kumplem z dworca odbierać ,tylko musimy wiedzieć kogo i o której godzinie
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Przypominam wszystkim zainteresowanym i parającym się współorganizacją zlotu, o ostatnim spotkaniu organizacyjnym, które odbędzie się w środę o godzinie 19.30 w klubie Madness.
Trochę późno... na 20 próbę gramy 
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Dobra, zróbmy na 18. Bo jeszcze są urodziny Adriana (czestera). Czyli ostatecznie 18.
Cholera z chęcią bym się wybrał jako że mam niedaleko no ale do 18nastki brakuje trzech miesięcy więc lipa : P Życzę świetnego eventu !
www.last.fm/user/darkfuneral18
Także 18 będzie idealnie;]
Dobra
W pierwszym poście daję listę uczestników ,tak więc wpisujcie się, będe wpisywał tylko pełnoletnich ,żeby nie zaciemniać obrazu sytuacji
W pierwszym poście daję listę uczestników ,tak więc wpisujcie się, będe wpisywał tylko pełnoletnich ,żeby nie zaciemniać obrazu sytuacji
ja wpadnę.
ja sie wybieram .
Pytanie do kobiet - drogie panie w co się ubieracie na zlot? Od tygodnia przeglądam garderobę i stwierdzam, że nie mam co założyć na zlot.
nic nie zakładaj, zrobisz furorę 
Jak "Żelazna Dama, to Żelazna...", proponuję zbroję i da nagie miecze, ewentualnie piersi... 
a Wy Ralf i Budziol będziecie? wypadałoby 
ha,ha
ze zbroją to ciężko będzie... pod każdym względem
ale pomysł super
ze zbroją to ciężko będzie... pod każdym względem
ale pomysł super
Wiesz ja bym nawet chętnie był, ale nie da rady pogodzić czasowo obowiązków i imprezy - sercem będę z wami! 
Stokrotka pisze:
ze zbroją to ciężko będzie...
Czyli problem rozwiązany, przyjdź bez zbroi z nagimi piersiami
będę na 99%
z co najmniej jedną osobą w zestawie.
a czemu akurat ja ?IM_Power pisze:a Wy Ralf i Budziol będziecie? wypadałoby
niestety nie dam rady, przykro mi
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ech kobiety...Stokrotka pisze:Pytanie do kobiet - drogie panie w co się ubieracie na zlot? Od tygodnia przeglądam garderobę i stwierdzam, że nie mam co założyć na zlot.
Na pewno nie glany i ramoneska, a jakaś mini i dekolcik w sam raz na wiosnę.
Ale jak jeszcze jakas inna zlotowiczka wpadnie zeby przyjsc nago toz to bedzie wpadka, 2 panie w tych samych kreacjach!!!! Tragedia!!