14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Kupiłem bilet w Empiku za 45 Euro (musiałem zapłacić w euro, więc wymieniłem sobie w kantorze kaskę, co niestety podniosło koszt biletu o kolejne 20 złotych), ale za bilet na Maiden każda cena jest odpowiednia!
W Media Markcie też były, jednak nie chcieli sprzedać za Polską kasę a Euro nie przyjmują.
W Media Markcie też były, jednak nie chcieli sprzedać za Polską kasę a Euro nie przyjmują.
to co najmniej dziwne ze nie sprzedali za złotówki, przecież od razu przeliczają po kursie i nie ma problemuGodzio pisze:Kupiłem bilet w Empiku za 45 Euro (musiałem zapłacić w euro, więc wymieniłem sobie w kantorze kaskę, co niestety podniosło koszt biletu o kolejne 20 złotych), ale za bilet na Maiden każda cena jest odpowiednia!
dlaczego przepłaciłeś 20zl?
Przecież euro dziś widziałem w kantorze niecałe 4 zł, czyli nawet mniej niż 180zł
Faktycznie nie przepłaciłem, tylko kupiłem 50 euro zamiast 45, i o tym fakcie zapomniałem, przez to błąd w ostatnim moim poście.
A jeśli chodzi o przeliczanie kwoty przez pracowników Empiku, to o tej możliwości dowiedzieli się chyba dopiero po sprzedaniu mi biletu (!), bo jakie było ich zdziwienie kiedy na paragonie pisało aktualny kurs ojro. No ale ja sie nie gniewam
A jeśli chodzi o przeliczanie kwoty przez pracowników Empiku, to o tej możliwości dowiedzieli się chyba dopiero po sprzedaniu mi biletu (!), bo jakie było ich zdziwienie kiedy na paragonie pisało aktualny kurs ojro. No ale ja sie nie gniewam
ja dzis kupilem w media markt. bylo z tym troche problemow, chyba nieaktualne oprogramowanie lub baze mieli i widac bylo cene tylko w euro, a sami chyba nie przeliczaja. dopiero po telefonie do eventimu wszystko sie wyjasnilo. dalem rowno 180zl
kolejne wpłaty: reiper i majek za 5 osobę (znajomy majka 4) no i przy iron-foxie też dajcie gwiazdka bo już dawno zapłacił
Przypominam Piter ,ze ja też wpłaciłem... 
EDIT: Własnie dostałem fakturę
EDIT: Własnie dostałem fakturę
-
Deleted User 2259
Wczoraj zakupiłem bilecik na koncert równe 180zł 
Można normalnie w Media Markt kupić bilet?
moSZna 
tylko musisz dokladnie powiedziec o co Ci chodzi
tylko musisz dokladnie powiedziec o co Ci chodzi
bilet kupiony, to jest chyba najbrzydszy bilet na koncert z jakim miałem styczność. Nawet nie ma jakiejś ciekawej grafiki. Co do samego zakupu próbowałem kupić katowickim empiku na dolinie trzech stawów i się nie dało nawet festiwalu nie dało się znaleźć na szczęście obok jest media markt i tam bez problemu się udało.
to musza byc placowki wspolpracujace z eventim, wykaz dawal Piter w linku w calej Polsce
wiem, właśnie dlatego polazłem do tego empikaBudziol pisze:to musza byc placowki wspolpracujace z eventim, wykaz dawal Piter w linku w calej Polsce
EMPiK Katowice Trzy Stawy
ul. Pułaskiego 60 (CH Trzy Stawy)
40-276, Katowice
jest na tej liście ale biletu nie dało się kupić
bo niektórzy sprzedawcy nie ogarniają tego, a wystarczy chcieć 
Byłem godzine temu w Empicku - Bilety są ale dostep do nich maja zablokowany ;] CZAD !
wiesz co w STREFIE tez tak na poczatku bylo, bo tam trzeba w jakies odpowiednie zakladki wejsc inaczej system widzi to jako zablokowane.
Wczoraj w Wroclawiu w Saturnie ludzie ten sam problem mieli
Wczoraj w Wroclawiu w Saturnie ludzie ten sam problem mieli
NO to kurna mam iść i uczyć kolesia ;p ... nawet nie potrafił mi odpoweidzieć czy będe musiał zapłacić w Euro ;p bo ktos taka fame strzelił. dobrze ze jestem oazą spokoju k*** jego mać
I niech ktoś mi wreszcie potwierdzi ze zabuliłem za busa bo maila nie dostałem.
I niech ktoś mi wreszcie potwierdzi ze zabuliłem za busa bo maila nie dostałem.
a ja dostalem eleganckie potwierdzenie wplaty za busa
nie maja prawa od Ciebie wziąć euro
na niemotę trafiłeś i tyle
nie maja prawa od Ciebie wziąć euro
na niemotę trafiłeś i tyle
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

gdzie mozna kupic bilet w katowicach?
http://www.eventim.pl/portal/pl/outlety/polska/Nicko McBrain pisze:gdzie mozna kupic bilet w katowicach?
wybierz katowice z listy i gotowe.