zlot w Madnessie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: zlot w Madnessie
ja nie wiem dokładnie o której będę jeszcze
ja raczej później bo najwcześniej o 16 pracę kończę. stawiam na 19
Wow!!! nawet dyskusja o orzeczeniach NSA będzie. To dopiero się będzie działo...
No to zawitamy z Marysia 
-
Daniel_Iron
- -#Charlotte

Prawniczo - administracyjne dysputy?? to może i ja się dołącze 
No ba! W planach jest jeszcze dyskusja panelowa - "Wpływ francuskiego orzecznictwa na kształt Kodeksu Postępowania Administracyjnego".Daniel_Iron pisze:Prawniczo - administracyjne dysputy?? to może i ja się dołącze
od dzisiaj rusza remont dworca gł w wrocławiu ale z tego co widze po fotkach to poprostu wychodzi sie z tylu od pks-u, czyli i tak w strone madnessu.
http://pkp.pl/node/3753
http://pkp.pl/node/3753
Ja wiemStokrotka pisze:Wie ktoś może coś na temat coverbandu? Jak grają i co jutro zagrają
Będzie 10 kawałków
Bądźcie czujni na otwieraczu z 2-ki.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Proponuję do panelu dyskusyjnego dodać jeszcze podpunkt- "Państwo trzecie w postępowaniu egzekucyjnym", jedno z moich ulubionych zagadnień.Da5id pisze:No ba! W planach jest jeszcze dyskusja panelowa - "Wpływ francuskiego orzecznictwa na kształt Kodeksu Postępowania Administracyjnego".Daniel_Iron pisze:Prawniczo - administracyjne dysputy?? to może i ja się dołącze
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
A ja proponuję dyskusję na temat zwolnienia w utworze Sea of Madness
ktoś wraca w okolice kozanowa/pilczyc? bo taxi na spółkę zawsze taniej 
- Elevatorman
- -#Clansman

ja wracam ale raczej nie taksówką xD
Te administratywiści, a wzięliście udział w Konkursie Młynarz z Sanssouci na skargę do WSA?
Co do tematu to mnie nie będzie niestety. Jestem zaproszony dziś na imprę w Tychach, no i mój nocleg jest nieobecny we Wrocławiu do Niedzieli.
Co do tematu to mnie nie będzie niestety. Jestem zaproszony dziś na imprę w Tychach, no i mój nocleg jest nieobecny we Wrocławiu do Niedzieli.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja jedynie wziąłem udział w konkursie "Egzamin z KPA u prof. Adamiak" i jestem jednym z laureatówmimski pisze:Te administratywiści, a wzięliście udział w Konkursie Młynarz z Sanssouci na skargę do WSA?
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
bardzo dobrze się spało 
No to piszemy wrażenia po zlocie.
Księżniczka Stokrotka jest zadowolona, a to już coś.
Dziękuję Kro i Da5id, że mnie odnaleźli w klubie i przedstawili się. To było miłe.
Kto mnie widział, ten wie w jakiej kreacji wystąpiłam, dosyć prosty to był ubiór, ale warunki pogodowe nie pozwoliły na założenie sukienki, w której po długich namysłach postanowiłam wystąpić.Trudno się mówi... Za to biżuterię miałam taką, jaką planowałam. Nie pamiętam już kto mnie porównał do księżniczki, ale dziękuję, bo sprawiło mi to ogromną przyjemność.
O orzeczeniach NSA niestety nie dyskutowałam.
A co do zabawy przy muzyce IM - bardzo fajna. Zresztą żywiołowa zabawa publiki pod sceną mówi sama za siebie.
Księżniczka Stokrotka jest zadowolona, a to już coś.
Dziękuję Kro i Da5id, że mnie odnaleźli w klubie i przedstawili się. To było miłe.
Kto mnie widział, ten wie w jakiej kreacji wystąpiłam, dosyć prosty to był ubiór, ale warunki pogodowe nie pozwoliły na założenie sukienki, w której po długich namysłach postanowiłam wystąpić.Trudno się mówi... Za to biżuterię miałam taką, jaką planowałam. Nie pamiętam już kto mnie porównał do księżniczki, ale dziękuję, bo sprawiło mi to ogromną przyjemność.
O orzeczeniach NSA niestety nie dyskutowałam.
A co do zabawy przy muzyce IM - bardzo fajna. Zresztą żywiołowa zabawa publiki pod sceną mówi sama za siebie.
- Elevatorman
- -#Clansman

było nieźle ale zostało mi 5 zł w portfelu 
To kiedy następny zlot, bo mnie tam nie było
?
- real_alien
- -#Long distance runner

Dawać relację i foty.
Pechowy coś ten Wrocław:/ Wczoraj miałem zawieść znajomych na imprezę, ale 30min przed wyjazdem zrezygnowali z tego
A przy okazji miałem wpaść na zlot i "porozmawiać" z d5
Dziś miałem jechać na ASOT 450, który został odwołany z wiadomych przyczyn
Co do zlotu mam nadzieję, że się wszyscy dobrze bawili
Dziś miałem jechać na ASOT 450, który został odwołany z wiadomych przyczyn
Co do zlotu mam nadzieję, że się wszyscy dobrze bawili