myślę że też nie...Budziol pisze:Tobink napisał/a:
Nie wstyd Wam było bawić się w noc poprzedającą śmierć PREZYDENTA i innych wybitnych osób??
A Tobie Tobink nigdy nie będzie wstyd i dość bzdur i głupot wypisywać![]()
![]()
zlot w Madnessie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: zlot w Madnessie
Witam, tutaj wokalista coverbandu. Widziałem na nagraniach, że nie wyszło najgorszej i choć Iron Maiden zastąpić Wam nie zastąpimy, to robiliśmy co mogliśmy. Myślę, że nie było tak źle, jako że mieliśmy potwornie mało czasu na przygotowanie się do zlotu, bo tylko 2 tygodnie 
a propos pytania "kiedy kolejny zlot": na forum clansman, które w zasadzie organizowało przedsięwzięcie, rzuciłem pomysł, żeby ze zlotu zrobić coroczną tradycję (coś a'la hailfesty w Katowicach, tylko, że tylko o ironach). Rozszerzyć część koncertową do 3 zespołów, dla każdego po godzinie czasu grania i żeby między sobą zespoły ustalały setlisty, by jak najwięcej kawałków zaprezentować i się nie powtarzać. Oczywiście, gdyby się IronSPartan zgodził, to moim zdaniem on powinien zająć się tym jako główny organizator i dobrać sobie te kilka osób do pomocy, tym razem mógłbym pomóc, bo praca z ludźmi kompetentnymi dużo bardziej mi się podoba, niż tak jak było teraz, bo było wiele problemów i niedomówień.
Temat jest na forum, czekam na wpisy ludzi, czy by chcieli coś takiego, żeby we Wrocławiu organizować (bo lepiej już to jedno miejsce ustalić, a skoro zaczęło się tutaj, to już niech będzie). Nawet jeśli do forum tamtego nie należycie, to wpisujcie się i mówcie, co myślicie, forum clansman znajdziecie w google, bo nie wiem, czy mogę podać link konkurencyjnego fanklubu tutaj
Przepraszam za błędy i fail z Can I Play With Madness na początku, nie jesteśmy niestety doskonali
I dziękuję w imieniu chłopaków za te piwa od Sanktuarium, bardzo się przydały
STAY HEAVY!
a propos pytania "kiedy kolejny zlot": na forum clansman, które w zasadzie organizowało przedsięwzięcie, rzuciłem pomysł, żeby ze zlotu zrobić coroczną tradycję (coś a'la hailfesty w Katowicach, tylko, że tylko o ironach). Rozszerzyć część koncertową do 3 zespołów, dla każdego po godzinie czasu grania i żeby między sobą zespoły ustalały setlisty, by jak najwięcej kawałków zaprezentować i się nie powtarzać. Oczywiście, gdyby się IronSPartan zgodził, to moim zdaniem on powinien zająć się tym jako główny organizator i dobrać sobie te kilka osób do pomocy, tym razem mógłbym pomóc, bo praca z ludźmi kompetentnymi dużo bardziej mi się podoba, niż tak jak było teraz, bo było wiele problemów i niedomówień.
Temat jest na forum, czekam na wpisy ludzi, czy by chcieli coś takiego, żeby we Wrocławiu organizować (bo lepiej już to jedno miejsce ustalić, a skoro zaczęło się tutaj, to już niech będzie). Nawet jeśli do forum tamtego nie należycie, to wpisujcie się i mówcie, co myślicie, forum clansman znajdziecie w google, bo nie wiem, czy mogę podać link konkurencyjnego fanklubu tutaj
Przepraszam za błędy i fail z Can I Play With Madness na początku, nie jesteśmy niestety doskonali
Coroczna tradycja...Brzmi ciekawie 
Pomysł polega na tym, by nawet nie robić jednej imprezy w roku, ale dwie:
1. rocznica wydania płyty, tak jak było
2. urodziny, któregoś z członków (co roku którego innego, po kolei)
1. rocznica wydania płyty, tak jak było
2. urodziny, któregoś z członków (co roku którego innego, po kolei)
Pomysł fajny, ale chyba mało realny. Oczywiście chciałabym, żeby zlot fanów IM odbywał się jak najczęściej, ale nie wiem, czy od strony organizacyjnej takie przedsięwzięcia wypalą dwa razy w roku.
Więcej optymizmuStokrotka pisze:ale chyba mało realny
Cały zlot o mały włos nie wypalił tylko z tego względu, że na początku była kupa sprzeczności i niedomówień a co najdziwniejsze, to nie wiem czemu wtedy nikt nie wziął pod uwagę tego, że bez funduszy się takiego zlotu nie zorganizuje. Na szczęście się udało.
Również chciałbym uczestniczyć w kolejnej edycji zlotu ze strony organizacji - to bardzo fajna sprawa brać udział w organizowaniu takiej imprezy no i ogromna satysfakcja... długo będę to uważał za nasz wspólny sukces.
Doszedł IM:
http://www.youtube.com/watch?v=jnNfsDEcJFc
No to w takim razie czekam na następny zlot.
A czy są już jakieś fotki w internecie?
A czy są już jakieś fotki w internecie?
"jest juz ciemnoooo....." genialne i brawa za wyczucie momentuSteve pisze:http://www.youtube.com/watch?v=DgkL8GkFVGk fotd
W ogóle to dziękuje za piwka, bo dopiero się dowiedziałem, że to od Sanktuarium trochę browarów dostaliśmy.
Nie stawiłem się na miejscu, ale cieszy mnie niezmiernie sukces imprezy. Na następnym postaram się już być... Moje serdeczne pozdrowienia i szczere gratulacje! 
czekam teraz na to, co ironSpartan powie, bo to w duuuuuuuuuuuuużej mierze od niego zależy, gdyż na niego bardzo liczymy
Oby się zgodził
, bo warto powtórzyć taką fajną imprezę.
Dla ścisłości idea zlotu nie pochodzi od forum Clansman tylko od mojej skromnej osoby oraz od jednego z największych fanów Iron Maiden w Polsce Darka i w początkowych planach miała to był głównie manifestacja uliczna + chlanie w plenerze,można uznać to za głupie ale nie wolno o tym sobie ot tak zapominać .
Ale to prawda że Iron Spartan zrobił dla zlotu najwięcej ,dlatego jeśli ma być jakiś następny zlot to on powinien (oczywiście jeśli będzie chciał) tym zarządzać bo poprostu ma łeb na karku + doświadczenie oraz Steve bo ma talent informatyczny.
Ale jestem zdecydowanie za zlotem kameralnym, zresztą takie będą w setkach bez żadnej promocji ,koncertów, konkursów, w sumie to i tak najlepszych fanów to ja już poznałem.
Można by też było pomyśleć jesli będziecie chcieli robić zloty większe o zeszyciku gdzie każdy zostatwi swoje dane ,mail ,gg i jest wtedy jakiś kontakt, oczywiście jeśli ktoś chce się angażować w takie akcje.
Ale to prawda że Iron Spartan zrobił dla zlotu najwięcej ,dlatego jeśli ma być jakiś następny zlot to on powinien (oczywiście jeśli będzie chciał) tym zarządzać bo poprostu ma łeb na karku + doświadczenie oraz Steve bo ma talent informatyczny.
Ale jestem zdecydowanie za zlotem kameralnym, zresztą takie będą w setkach bez żadnej promocji ,koncertów, konkursów, w sumie to i tak najlepszych fanów to ja już poznałem.
Można by też było pomyśleć jesli będziecie chcieli robić zloty większe o zeszyciku gdzie każdy zostatwi swoje dane ,mail ,gg i jest wtedy jakiś kontakt, oczywiście jeśli ktoś chce się angażować w takie akcje.
-
Deleted User 357
No to fantastyczny zlot by był, nie ma coIM_Power pisze:w początkowych planach miała to był głównie manifestacja uliczna + chlanie w plenerze
Dałeś im dyplomy dla najlepszych fanów?IM_Power pisze:w sumie to i tak najlepszych fanów to ja już poznałem.
- Elevatorman
- -#Clansman

"codziennie" taki organizuje xDNo to fantastyczny zlot by był, nie ma co
Teraz już tylko na śmierć czekasz, czy jak?IM_Power pisze: w sumie to i tak najlepszych fanów to ja już poznałem.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Deleted User 622
Musial wystarczyc uscisk dłoni prezesa.Żelazny pisze:Dałeś im dyplomy dla najlepszych fanów?

Czy od tego Darka, którego poznałam? W takim razie podziękowania też kieruję w stronę Darka.IM_Power pisze:Dla ścisłości idea zlotu nie pochodzi od forum Clansman tylko od mojej skromnej osoby oraz od jednego z największych fanów Iron Maiden w Polsce Darka
- real_alien
- -#Long distance runner

No ileż można czekać na zdjęcia. 
- Elevatorman
- -#Clansman

no długo coś xD