16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Koncert marzeń to osobny koncert danej kapeli ,ale to moje zdanie.
W życiu bym nie chciał koncertu Ironów na Sonisphere ,zwłaszcza jako część jakiegoś "zestawu" ...tak samo wolałbym zobaczyć Heaven and Hell samo czy np.Megadeth ,osobny koncert to zupełnie inny klimat.
W życiu bym nie chciał koncertu Ironów na Sonisphere ,zwłaszcza jako część jakiegoś "zestawu" ...tak samo wolałbym zobaczyć Heaven and Hell samo czy np.Megadeth ,osobny koncert to zupełnie inny klimat.
Zawsze sztuki festiwalowe są inne. Wielka scena, współczucie dla kapel grających wczesnym wieczorem, kiedy jeszcze jasno. Przed sceną wielka fosa, pierwsze barierki 10 kilometrow od sceny.
Orientuje sie ktos co z biletami za 400zl? Czy jeszcze ruszy ich sprzedaz, jezeli tak to kiedy?
ile chcesz kupić?
3 na 100%, jak kumpel sie zdecyduje to 4
taka ilosc do pod lotniskiem kupisz nawet
chodzi Tobie ze w dniu koncertu beda one dostepne przy lotnisku?
ludzie beda sprzedawac. poza tym koniki na allergo tez zejda z ceny niedlugo
lubie behemoth bardzo, ale nie da rady jechać, bo za daleko ;]
Maiden w Chorzo 2k5 - zaliczone było ;] yeah! ;d;d
Teraz są na eventim.plDeep pisze:Orientuje sie ktos co z biletami za 400zl? Czy jeszcze ruszy ich sprzedaz, jezeli tak to kiedy?
Jeśli kogoś to interesuje, to w linku poniżej znajduję się relacja mojego autorstwa z M&G z Metalliką:
http://www.deathmagnetic.pl/koncerty/wr ... by-yankes/
http://www.deathmagnetic.pl/koncerty/wr ... by-yankes/
niezły hardkor yankes ziom! taki wyjazd masakra ;] ale metalliki nie lubię mega ;]
Maiden w Chorzo 2k5 - zaliczone było ;] yeah! ;d;d
Na stronie livenation ruszyla sprzedaz biletow na Golden Circle! Ja zalapalem sie w Empiku i mam, warto bylo czekac!
Boże żałosne : D To Golden Circle miało być na parę tysięcy osób a nie na pół płyty no luuudzie .. : P
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 804
a czego się spodziewałeś. Zapewne wielkość golden circle ogranicza tylko płot lotniska i ewentualnie ilość sprzedanych tańszych biletów, choć ich właścicieli można dać za płot i wtedy nie będzie trzeba dodatkowych barierek ustawiać 
A ja całkiem niezły plan w google znalazłem:

nie wiedziałem że takie brzydkie słowa piszesz w paincie
Ale to nie ja Painirion. Mówiłem, że wygooglowałem.
With rumors swirling since ANTHRAX drummer Charlie Benante and bassist Frank Bello were seen together with former ANTHRAX vocalist Joey Belladonna late last month in New York, the band — Benante, Bello, and guitarists Scott Ian and Rob Caggiano — is elated to announce that Belladonna has officially rejoined the band. In his once and current capacity, Belladonna will make his first appearance with ANTHRAX this summer when the band joins METALLICA, SLAYER, and MEGADETH — the "Big Four" founding bands of the thrash genre — to co-headline a series of Sonisphere Festivals in ten European cities, as well as playing a handful of ANTHRAX-headlined shows