27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
tak, tylko że tacy ludzie starsi potrafią być mega-żywiołowi i jest między nimi ogromna różnica, niż takimi co to przyjdą i nie znają więcej niż 3-4 kawałków a do tego upominają normalnie bawiących się ludzi
poza tym koncert na Bemowie się nie wysprzeda, zrobiliby Śląski by się dawno wysprzedał ,ale teraz widać Bemowo staję się modne, czekam na koncerty na Błoniach...
poza tym koncert na Bemowie się nie wysprzeda, zrobiliby Śląski by się dawno wysprzedał ,ale teraz widać Bemowo staję się modne, czekam na koncerty na Błoniach...
-
Deleted User 357
Śląski jest w remoncie, ot i tyle z tej mody.IM_Power pisze: poza tym koncert na Bemowie się nie wysprzeda, zrobiliby Śląski by się dawno wysprzedał ,ale teraz widać Bemowo staję się modne
Zrobiliby Spodek to by się wyprzedał w godzinę... Śląski jest w remoncie, stadiony w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku czy Warszawie są dopiero w budowie. Trasy nie przełożą, więc klepisko typu Bemowo to jedyne rozwiązanie. Pomyśl/sprawdź zanim coś napiszesz.IM_Power pisze:
IM_Power pisze:tak, tylko że tacy ludzie starsi potrafią być mega-żywiołowi i jest między nimi ogromna różnica, niż takimi co to przyjdą i nie znają więcej niż 3-4 kawałków a do tego upominają normalnie bawiących się ludzi
I czy Ci się to podoba czy nie, mają do tego prawo, bo tak samo jak Ty kupili bilety. Każdy ma prawo obejrzeć koncert w spokoju i nie dziwię się, że ich denerwuje gówniarz co chwilę na nich wpadający. Poza tym tacy ludzie nie pchają się pod barierki. Nie pasuję Ci otoczenie, idziesz w miejsce, gdzie jest więcej bawiących się osób. Nie wiem w czym problem.
Faktycznie dla zespołu to wspaniała radość, tłum ludzi(nie wazne w jakim wieku) skandujący przez cały koncert tytuły 2-3 hitów i na mniej znanych utworach stojący jak kołki, zapłacili za bilet bo zarabiają 3-4 tys. na miesiąc albo mają bogatych rodziców, a biedniejsi fani co zapłacili 170 zł niech oglądają koncert z 50 metrów, a co...
-
Deleted User 357
IM_Power pisze:Faktycznie dla zespołu to wspaniała radość, tłum ludzi(nie wazne w jakim wieku) skandujący przez cały koncert tytuły 2-3 hitów i na mniej znanych utworach stojący jak kołki, zapłacili za bilet bo zarabiają 3-4 tys. na miesiąc albo mają bogatych rodziców, a biedniejsi fani co zapłacili 170 zł niech oglądają koncert z 50 metrów, a co...
O co Ci właściwie chodzi? Ja zarabiam 1400 na rękę i mam bilet za 310 i co z tego wynika?IM_Power pisze:Faktycznie dla zespołu to wspaniała radość, tłum ludzi(nie wazne w jakim wieku) skandujący przez cały koncert tytuły 2-3 hitów i na mniej znanych utworach stojący jak kołki, zapłacili za bilet bo zarabiają 3-4 tys. na miesiąc albo mają bogatych rodziców, a biedniejsi fani co zapłacili 170 zł niech oglądają koncert z 50 metrów, a co...
Jak już masz bilet na płytę dla "biedaków" to może dokup sobie lornetkę będziesz miał zespół jak na dłoni.
tyle ,że zasady były inne, płyta pod sceną miała być dla 5 tys. ludzi, bilety miały się wysprzedać, po co tak gadali, co teraz ludzie mają robić jak kupili za 170 zł...stracona kasa, nie ja jestem w tej sytuacji, mój kumpel, gdyby to ja był to by było pół biedy, sprzedałbym, ale prawdziwi fani rocka starej daty takich rzeczy nie robią, dlatego mnie to wkurza, że jakiś model co nie zna w ogóle AC/DC będzie stał jak kołek na płycie za 310 ,zamiast mojego kumpla ,tyleQba666 pisze:O co Ci właściwie chodzi? Ja zarabiam 1400 na rękę i mam bilet za 310 i co z tego wynika?IM_Power pisze:Faktycznie dla zespołu to wspaniała radość, tłum ludzi(nie wazne w jakim wieku) skandujący przez cały koncert tytuły 2-3 hitów i na mniej znanych utworach stojący jak kołki, zapłacili za bilet bo zarabiają 3-4 tys. na miesiąc albo mają bogatych rodziców, a biedniejsi fani co zapłacili 170 zł niech oglądają koncert z 50 metrów, a co...
Jak już masz bilet na płytę dla "biedaków" to może dokup sobie lornetkę będziesz miał zespół jak na dłoni.
nikt teraz nie chce kupować za 170 i nawet sprzedać ciężko, a sektor za 310 będzie się tylko powiększał, a i tak się nie wysprzeda, bo pewnie pula biletów jest 70-80 tys.
Takie prawa rynku i organizatora. Nic nie poradzisz na to. Kto pierwszy ten lepszy.
-
Deleted User 622
Nie martw się starytyle ,że zasady były inne, płyta pod sceną miała być dla 5 tys. ludzi, bilety miały się wysprzedać, po co tak gadali, co teraz ludzie mają robić jak kupili za 170 zł...stracona kasa, nie ja jestem w tej sytuacji, mój kumpel, gdyby to ja był to by było pół biedy, sprzedałbym, ale prawdziwi fani rocka starej daty takich rzeczy nie robią, dlatego mnie to wkurza, że jakiś model co nie zna w ogóle AC/DC będzie stał jak kołek na płycie za 310 ,zamiast mojego kumpla ,tyle
nikt teraz nie chce kupować za 170 i nawet sprzedać ciężko, a sektor za 310 będzie się tylko powiększał, a i tak się nie wysprzeda, bo pewnie pula biletów jest 70-80 tys.
Mało czasu zostało....livenation.pl pisze:Ze względu na duże zainteresowanie koncertem legendarnej grupy AC/DC zmuszeni jesteśmy przeprowadzić w dniu 07.05.2010 testy kompetencyjne (wiedzy o scenie rockowej lat 70 i 80) dla widzów. Bez względu na poniesione uprzednio koszta, fani grupowani będą w sektorach na podstawie wyników, które ukażą się w przeddzień koncertu na stronie http://www.cke.edu.pl/
Więcej informacji http://www.livenation.pl/artist/ac-dc-tickets
rotflmetal pisze:
Nie martw się stary
Mało czasu zostało....livenation.pl pisze:Ze względu na duże zainteresowanie koncertem legendarnej grupy AC/DC zmuszeni jesteśmy przeprowadzić w dniu 07.05.2010 testy kompetencyjne (wiedzy o scenie rockowej lat 70 i 80) dla widzów. Bez względu na poniesione uprzednio koszta, fani grupowani będą w sektorach na podstawie wyników, które ukażą się w przeddzień koncertu na stronie http://www.cke.edu.pl/
Więcej informacji http://www.livenation.pl/artist/ac-dc-tickets
http://www.youtube.com/watch?v=i-mXlNty0xo
Jak wiadomo z koncertów w Buenos Aires powstanie oficjalne DVD. To tylko przedsmak dostępny na płycie "Iron Man 2".
Odnośnie sektorów. Myślę że będzie podobnie jak tutaj. Mianowicie sektor 2 (ten z biletami za 170zł) będzie się zaczynał tam gdzie kończyć się będzie wybieg po którym będą "hasać" Brain i Angus. Czyli za bardzo bym nie dramatyzował
Jak wiadomo z koncertów w Buenos Aires powstanie oficjalne DVD. To tylko przedsmak dostępny na płycie "Iron Man 2".
Odnośnie sektorów. Myślę że będzie podobnie jak tutaj. Mianowicie sektor 2 (ten z biletami za 170zł) będzie się zaczynał tam gdzie kończyć się będzie wybieg po którym będą "hasać" Brain i Angus. Czyli za bardzo bym nie dramatyzował
Ja to bym sie bardziej martwil o ktorej byc na tym smiesznym bemowie, zeby byc w pierwszym sektorze jak najblizej sceny... No i jak sobie stolica poradzi z tyloma ludzmi heheh
Na ostatnich uroczystościach żałobnych jakoś sobie poradziła.widman pisze:No i jak sobie stolica poradzi z tyloma ludzmi heheh
Ale tutaj będzie to rozogniony tłum. Na uroczystościach wszyscy byli spokojni bo smutni.
Piszesz tak jakby imprezy typu Madonna, Rolling Stones, Sting czy nawet sylwester nigdy się tu nie odbywały.
Sylwestra pamiętają w sumie tylko najstarsi Warszawiacy...
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1653672,0, ... omosc.html
Konkrety co do 1000 biletów dla mieszkańców Bemowa.
Konkrety co do 1000 biletów dla mieszkańców Bemowa.
dobre komentarz jest pod tym artykułem.
- malko_ntent
- -#Charlotte

Hejka
Zostało mi jedno wolne miejsce w busie na koncert - wyjazd z Wrocka
Koszt: 100zł/osoba w obie strony
Komfortowy bus.
Chętnych zapraszam, również przy innych okazjach w Polsce i Europie.
Pozdrawiam
Wojtek
www.myspace.com/wojtekmalko
Zostało mi jedno wolne miejsce w busie na koncert - wyjazd z Wrocka
Koszt: 100zł/osoba w obie strony
Komfortowy bus.
Chętnych zapraszam, również przy innych okazjach w Polsce i Europie.
Pozdrawiam
Wojtek
www.myspace.com/wojtekmalko
Czy ktoś zna i moze podac setlistę z tej trasy ?