Juwenalia 2010

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Re: Juwenalia 2010

Post autor: mimski »

Nie wiem. Nie znam sie. Jak dla mnie jeden kij kto gra. Tak jak Piwo mówi, standardowe juwenaliowe zespoły. Na juwenaliach nie oczekuję muzycznego orgazmu tylko świetnej zabawy w towarzystwie bliskich osób. Okazji do pogadania, spotkania się, powspominania i przedyskutowania planów na przyszłość. Pożartować, powygłupiać się, zjeść wspólnie jakiś szajs i napić się piwka za rozsądną cenę. Jak będę chciał muzycznego orgazmu to sobie CD włączę, albo zapłacę 100 zł i pójdę na koncert tej czy innej kapeli, która mnie interesuje. Na pewno muzycznych przeżyć nie szukam na juwenaliach. Za bardzo nawet nie wiem, kto mógłby się pojawić, kto zadowoliłby 20 tys. luda. Ja bym chętnie widział Lamb Of God, ale nie sądzę, by się to wielu podobało. Dillingera też chętnie łykam, ale czy zadowoliłoby to moich znajomych to już wątpię. :) Proponuję ambitne kapele zostawić na osobne koncerty z korzyścią dla tych kapel i ich słuchaczy.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

Artur pisze:W Wawie jak widzę dla każdego coś miłego - jest rock, punk, reggae, hip hop, metal. W Krakowie o takiej róznorodności nie ma w zasadzie mowy, jest stała pula tych samych rockowych zespołów i wsio (reggae się znajdzie).
no zgadzam się odnośnie wspólnego picia itd to wydaje mi się że do tego juwenaliów nie trzeba jednak koncerty to ich stały punkt więc zgadzam się z Arturem

Poza tym mi sie już mylą te wszystkie imprezy we Wrocławiu wrock, majówka i juwenalia wszystkie mniej więcej takie same lineupy a w przeciągu miesiąca ja już nie zawsze pamiętam które jest które....
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

juwenalia czas zacząć:D idziemy na jaką wóde ?
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

A w końcu ruszyła strona Juwenalii Warszawskich, http://www.juwenalia.waw.pl/?main kilka nowych zespołów i dokładniejsze godziny.
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Michcio pisze:juwenalia czas zacząć:D idziemy na jaką wóde ?
No właśnie, idea zlotu zupełnie upadła?
W weekend czy kiedyś można by się napić na miasteczku ;]
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

Piwowarus pisze:A w końcu ruszyła strona Juwenalii Warszawskich, http://www.juwenalia.waw.pl/?main kilka nowych zespołów i dokładniejsze godziny.
waglewski chyba ducha wyzionie, oczywiście wpadne to zobaczyc ;)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

wlasnie jak tam krakow z juwe wyglada?? moze bym wpadl, bo ja kurde jak sudent jednak jestem.....pracy brak, debet na koncie i nawet pojecia nie wiem jak zrobic wiekszy debet zeby moc do Krakowa na juwe przyjechac, ale........ moze bym wpadl ;-)
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Na Juwenaliach Politechniki Łódzkiej będzie LETNI CHAMSKI PODRYW !
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

Ty i tak Szymcio się melduejsz nw łikendzie :P
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

http://www.ursynalia.pl/aktualnosci/akt ... tepne.html
Wejściówki na Ursynalia.
Kod rejestracyjny ważny przez 3 dni zdobędziesz za jedyne 25zł do 14 maja 2010. Od 15 maja koszt rejestracji wyniesie 30zł od 28 maja 40zł.

Istnieje możliwość zarejestrowania jednorazowego wejścia na imprezę.
Koszt rejestracji na jeden dzień wyniesie 15zł do 27 maja a w dniu imprezy będzie wynosił 20zł. Możliwość rejestracji na jeden dzień uruchomimy od 15 maja.

Jeżeli jesteś studentem SGGW to swoją obecność na 3 dni zarejestrujesz odpowiednio za 20zł do 14 maja 2010. Od 15 maja koszt rejestracji wyniesie 30zł od 28 maja 40zł.
archaon
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: archaon »

ale żal :D
archaon
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: archaon »

Ursynalia 2010 dla powodzian
Z uwagi na poważną sytuację w Polsce związaną z powodzią, która dotknęła wielu mieszkańców naszego kraju niejednokrotnie niszcząc cały dorobek ich życia, Komitet Organizacyjny festiwalu Ursynalia 2010 - Warsaw Student Festival postanowił przekazać cały dochód ze sprzedaży biletów na pomoc dla powodzian.

Wierzymy, że w ten sposób będziemy mogli pomoc ludziom, którzy w tej chwili bardzo tej pomocy potrzebują.
LOL
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

A co w tym śmiesznego?
ODPOWIEDZ