26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
a ja tam paparazzi lubię
ale ogólnie mój stosunek do gagi dość dziwny bo jak w radiu leci to lubię, raz na miesiąc. muzyka mnie nie przekonuje chociaż lubię pop. ale uwielbiam jej głos 
-
Deleted User 622
Gdyby wykonywała taką muzę, to nigdy byś o niej nie usłyszał.Benson pisze:Aha, na YT widziałem ja tylko z fortepianem i śpiewa całkiem fajnie. Gdyby wykonywała taką muzę, byłoby dla mnie OK.
Ja swój gust muzyczny rozciągam z heavy metalu do jazzu, polskiego rapu, ale nie wyobrażam sobie jakbym miał słuchać Lady GaGi tylko, żeby sobie gust poszerzać 
Nie mam nic do niej, ale wydaje mi się, że tak szybko jak na piedestał weszła tak szybko i spadnie
A może się mylę..
- Elevatorman
- -#Clansman

metal pisze:Benson napisał/a:
Aha, na YT widziałem ja tylko z fortepianem i śpiewa całkiem fajnie. Gdyby wykonywała taką muzę, byłoby dla mnie OK.
Gdyby wykonywała taką muzę, to nigdy byś o niej nie usłyszał.
dlaczego niby?
-
Deleted User 622
Bo takich artystek jest akurat na pęczki w 'undergroundzie' i malo kto robi wielka kariere.Elevatorman pisze:metal pisze:Benson napisał/a:
Aha, na YT widziałem ja tylko z fortepianem i śpiewa całkiem fajnie. Gdyby wykonywała taką muzę, byłoby dla mnie OK.
dlaczego niby?
- Elevatorman
- -#Clansman

ale jakby była dobra i by się tym interesował to by usłyszałmetal pisze:Elevatorman napisał/a:
metal napisał/a:
Benson napisał/a:
dlaczego niby?
Bo takich artystek jest akurat na pęczki w 'undergroundzie' i malo kto robi wielka kariere.
-
Deleted User 622
No okej, Ty też byś usłyszał?Elevatorman pisze:ale jakby była dobra i by się tym interesował to by usłyszał
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

O kurde muszę tam być , bedzie extra !
Ludzie , nie bądźcie żałośni , myślałem że wy fani Iron Maiden , fani porządnej muzy , a wy mi tu wyskakujecie z jakimś plasticiem
? jest coraz gorzej , Iron maiden traci fanów przez jakąś Popową ? Dancową ? gwiazdkę
Ludzie , Opanujcie się
A co myślałeś
Ludzie , nie bądźcie żałośni , myślałem że wy fani Iron Maiden , fani porządnej muzy , a wy mi tu wyskakujecie z jakimś plasticiem
Ludzie , Opanujcie się
Matek pisze:za to koncert na którym długowłosy facet z wymalowaną gębą drze ryja to jest faktycznie wyższa półka.
A co myślałeś
kocham CieCezarek1998 pisze:Ludzie , nie bądźcie żałośni , myślałem że wy fani Iron Maiden , fani porządnej muzy , a wy mi tu wyskakujecie z jakimś plasticiem ? jest coraz gorzej , Iron maiden traci fanów przez jakąś Popową ? Dancową ? gwiazdkę
już nie mam tu najwięcej postów

Oooo! Kolejny true fan Metalu. No - takich nam tutaj trzeba!Cezarek1998 pisze:Ludzie , nie bądźcie żałośni , myślałem że wy fani Iron Maiden
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

A czy ktoś powiedział że jestem fanem metalu ?tomtomala pisze: Oooo! Kolejny true fan Metalu. No - takich nam tutaj trzeba!
Masz rację, musialem sprzedać wszystkie moje oryginały Maiden, żeby kupić bilet na koncert GagiCezarek1998 pisze:Ludzie , nie bądźcie żałośni , myślałem że wy fani Iron Maiden , fani porządnej muzy , a wy mi tu wyskakujecie z jakimś plasticiem ? jest coraz gorzej , Iron maiden traci fanów przez jakąś Popową ? Dancową ? gwiazdkę
A poważnie to bym z chęcią zobaczył taki koncert. Tylko nie za taką kasę i trochę bliżej jednak
Juuuuust Dance
Ja pierdacze.Cezarek1998 pisze:Ludzie , nie bądźcie żałośni , myślałem że wy fani Iron Maiden , fani porządnej muzy , a wy mi tu wyskakujecie z jakimś plasticiem? jest coraz gorzej , Iron maiden traci fanów przez jakąś Popową ? Dancową ? gwiazdkę
Ludzie , Opanujcie się
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

IMO ktoś kto uważa że jest fanem IM a słucha lejdi zgagi , to znaczy ze nie jest fanem IM.
masz może rodzinę we Wrocławiu? :>Cezarek1998 pisze:IMO ktoś kto uważa że jest fanem IM a słucha lejdi zgagi , to znaczy ze nie jest fanem IM.

Dlaczego? Wytłumacz mi bo nie rozumiemCezarek1998 pisze:IMO ktoś kto uważa że jest fanem IM a słucha lejdi zgagi , to znaczy ze nie jest fanem IM.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Bo jest między nami kilka różnic , ten plastic to tylko media , skandale , i net , po prostu komercha .
Na Gwiazdach ma.Szajba pisze:masz może rodzinę we Wrocławiu? :>
No proste jak dla mnie. Tylko teraz mam dylemat, być fanem Iron Maiden czy Slayera.Wrath pisze:Dlaczego? Wytłumacz mi bo nie rozumiem
nie. Iron Maiden czy MetallicaM@ti pisze:ylko teraz mam dylemat, być fanem Iron Maiden czy Slayera