chyba dosyc ciezko bedzie, jesli juz to pod hotelem ich dorwacPuszek123 pisze:jest jakaś szansa dostac autograf albo zrobić zdjęcie sobie z nimi ?? jak to zrobic
14/08/2010 - IM - Węgry - sprawy ogólne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry - sprawy ogólne
Oczywiście zawsze jest ciężko ale nie sugeruj się jak ktoś na forum napisze - ,,NIE MA SZANS'' oczywiście że są.. Jeśli bardzo będziesz chciał podowiadujesz się o ktorej gdzie mogą być to ich spotkaszPuszek123 pisze:jest jakaś szansa dostac autograf albo zrobić zdjęcie sobie z nimi ?? jak to zrobic
- krzysztof.
- -#Prodigal son

po co drewno do lasu wozicKevin18 pisze:Krzysztof - Ja jadę z laską ; d Dlaczego bez sensu twoim zdaniem ? : P
ale spoko, ja chyba tez pojade ze swoja kobieta
a gdzie takie info mozna znalezc tnz o ktorej przyjedzja do hotelu jaki to chotel itp ?
IRON MAIDEN
O to się nie martw - zawsze pod miejscami koncertu (przy najmniej za granicą ) rozdają takie specjalne przewodniki dla zwariowanych fanów - gdzie co o której będą jesć obiad i gdzie balują po koncerciePuszek123 pisze:a gdzie takie info mozna znalezc tnz o ktorej przyjedzja do hotelu jaki to chotel itp ?
Nie no żarcik, wiedz tego ci nikt nie powie musisz sam się postarać. Obchodzisz hotele w każdym stawiasz flaszkę jakiemuś pracownikowi pytasz i modlisz się w kącie że cie nie okłamał
Janicka pewnie bedzie można wychwycić chodzącego z aparatem po okolicy 
czyli zwiedzamy Budapeszt od rana jednym słowem 
to bendzie cięszko bo o 11 trzeba tam juz pod scene sie peklowac co ?? i dopiero po koncercie na cos liczyc
IRON MAIDEN
jasne gratuluje wbic sie pod scene o 11 i czekac na pelnym sloncu 12h na koncert 
czy ta rozpiska z linku Budziola ostateczna jest czy jeszcze coś dojdzie? bo na dzień dzisiejszy w sobotę jest wielkie nic. niedziela sto razy ciekawsza się zapowiada
Ostatnio zmieniony śr maja 12, 2010 6:40 pm przez Matek, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzysztof.
- -#Prodigal son

a po koncercie wszczyscy wbijemy do naszego busa i bedziemy scigac maidenow do hotelu... zawsze chcialem krzyknac do kierowcy "Follow that car/bus!" 
a co do pelnego slonca to przypomnieli mi sie goscie ktorzy na mystic w chorzowie zasypiali sobie nawaleni na sloncu... najsss
a co do pelnego slonca to przypomnieli mi sie goscie ktorzy na mystic w chorzowie zasypiali sobie nawaleni na sloncu... najsss
po koncercie to do busa i do domciuPuszek123 pisze:dopiero po koncercie na cos liczyc
skad wiesz, a moze trzeba bedzie stac w pelnym deszczu?? Pozatym tylko 10h a nie 12 do rozpoczecia koncertu maidenBudziol pisze:jasne gratuluje wbic sie pod scene o 11 i czekac na pelnym sloncu 12h na koncert
za leniwy jestem zeby sprawdzic co tam gra, ale mam nadzieje ze jakies gowno i ludzie przyjda dopiero na maiden.......Matek pisze:czy ta rozpiska z linku Budziola ostateczna jest czy jeszcze coś dojdzie? bo na dzień dzisiejszy w sobotę jest wielkie nic. niedziela sto razy ciekawsza się zapowiada
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ja się chciałem zapytać jak się bawią ludzie na takich imprezach na Węgrzech, był ktoś? Szaleją czy raczej piwko i sandały jak Czesi?
jestem bardzo zdeterminowany i moge te 12h czekac w sloncu czy w deszczu 
IRON MAIDEN
Oj zdziwiłbyś się 
wiem ! bo niema wogule pojęcia ja to jeste na takim koncercie
IRON MAIDEN
Mogę ci zagwarantować że ciężko. Byłem w tej samej sytuacji co ty przed koncertem w Warszawie. Maksymalnie nakrecony na barierki , bycie pod sceną etc. Gotowy do każdego poswięcenia.Czekałem od 7 rano przed Gwardią i wiesz co ci powiem ? Myślałem że zdechnę . Paręnaście godzin czekania plus ostre słońce i brak możliwości wyjscia po wodę ( W koncu chcesz byc pod scena ) dobijał. Na dodatek uwierz mi że pierwsze 2-3 piosenki Iron Maiden to jest walka o przetrwanie. Ludzie cie duszą , pchają się a ty osłabiony ledwo stoisz. Powiem ci tylko że byłem tak padnięty że w połowie ostatniego kawałka wyszedłem. Więc przemyśl sobie czy warto. Chociaż nie ukrywam że samemu zależy mi być w miarę niedaleko sceny tylko że boję się czy mi dziewczyny nie zabiją bo ona 1 raz na taki koncert jedzie.Ciekawe czy Węgrzy szaleją i robią syf pod sceną czy są tak grzeczni jak Pepiki.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Ja się bawią węgrzy ? Dobre pytanie ;p bo na tym festiwalu Wegrów to chyba jest naj mniej ;p
Ansolutnie złe niewłaściwe i zgubne myślenie - stać od rana 12 H zeby potem na barjerkach mozlić ise o koniec koncertu faktycznie
Zabrzmi to pyszałkowato ale nie ma - Ja na wszystkich koncertach Iron Maiden byłem na barjerkach. Dlaczego ? dlatego że na spokojnie czekałem z boku piłem piwo sikałem ile mi było potrzeba i relaksowałem siępatrząc na kocią pod sceną. a przed samym wyjsciem maiden na luzaku pod scene miedzy zmeczonymi ludzmi
- jednym słowem trzeba na spokojnie czekać nie być chamski tylko szukać mozliwych przejsc ,,przepraszam'' mile widzane nie trzeba sie napierdalac łokciami. Nawet w Wawie widziałem starego kilka metrow ode mnie poweidizałem kilak razy ,,sorry przepraszam i bez problemu nasi rodacy mnie w szale przepuszczali. 
Ansolutnie złe niewłaściwe i zgubne myślenie - stać od rana 12 H zeby potem na barjerkach mozlić ise o koniec koncertu faktycznie
Zabrzmi to pyszałkowato ale nie ma - Ja na wszystkich koncertach Iron Maiden byłem na barjerkach. Dlaczego ? dlatego że na spokojnie czekałem z boku piłem piwo sikałem ile mi było potrzeba i relaksowałem siępatrząc na kocią pod sceną. a przed samym wyjsciem maiden na luzaku pod scene miedzy zmeczonymi ludzmi
A że tak się głupio spytam. Wszedłeś chociaż pierwszy przez bramki biletowe?Kevin18 pisze:Czekałem od 7 rano przed Gwardią
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

ja akurat stałem od 6 rano, tylko dlatego, (można było wychodzić do przychodni pobliskiej do wc a także gdziekolwiek byle nie stać i zawsze powróciłem do kolejki, która zaczęła sie robić dopiero przed 11 jakoś )że miałem możliwość przyjechania za darmo do Warszawy, więc skorzystałem z tej opcji.
Do samego końca wytrzymałem pod barierką z Madrilem (on przyjechał później). Wracając to już nawet nie pamiętam kiedy usnąłem w pociągu a obudziłem się tuż przed moim miastem.
Do samego końca wytrzymałem pod barierką z Madrilem (on przyjechał później). Wracając to już nawet nie pamiętam kiedy usnąłem w pociągu a obudziłem się tuż przed moim miastem.