27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Moje wątpliwości, żeby od razu wyjaśnić, biorą się przez wzgląd na osobnika który te informacje podaje.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zapytajcie Ralfa, on powie czy będzie Sold Out 
- Mike Patton
- -#Trooper

Nie rozumiem? Mów jaśniej. A co nie mogę podać ile już biletów zostało sprzedanych?Artur pisze:Moje wątpliwości, żeby od razu wyjaśnić, biorą się przez wzgląd na osobnika który te informacje podaje.
Wiesz co, nie chcę mi się wyjaśniać, bo Ty chyba wręcz czytać nie potrafisz.
P.S. Oczywiście, możesz podać.
P.S. Oczywiście, możesz podać.
- Mike Patton
- -#Trooper

To ty chyba czytać nie potrafisz, bo podałem ile biletów zostało już sprzedanych...
Ano fakt
Przepraszam
- Mike Patton
- -#Trooper

A jeśli ci chodzi o to:
Do koncertu jeszcze trochę czasu, także może pójdzie jeszcze kolejne 30tys. biletów. Wiele osób pozostawia kupno biletu na ostatni dzwonek...
Bez odbioru:)
Zródło jest pewne, ale nie będę mówił skąd wiem, bo nawet jakbym powiedział to zaraz będziecie ze mnie kpić itd. Ci z forum , którzy mnie znają wiedzą, że ja plotek nie rozsiewam...Artur pisze:ja jestem ciekawy wiarygodności tych informacji
Do koncertu jeszcze trochę czasu, także może pójdzie jeszcze kolejne 30tys. biletów. Wiele osób pozostawia kupno biletu na ostatni dzwonek...
Bez odbioru:)
tym bardziej ze to lotnisko wiec pospiechu nie ma wszystkich wpuszcza 
Wpadne na 18 nastą, żeby nie czekać w kolejce hehe
W sumie orientuje się ktoś o której jest otwarcie bram i początek koncertu?
Znany już jest gość specjalny.

-
El Dorado
O MATKO JEDYNA CO ZA TRAGEDIA!
Ogłosić żałobę narodową.
Ogłosić żałobę narodową.
Nie wierze....
Masaaakra
kupie bilet na GC za 200 zł 
Hahahahahahaha padłem
Nie wiem kto to wymyślił ale jestem zażenowany.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Nie no trochę przegięcie. Zero supportów! Kto w ogóle... wszystko się gryzie.. muzyka, logo na plakacie (!!!) czuję się jakbym jechał na brudstock a nie na AC/DC... heh
Pewnie, w końcu dali Ivana i Delfina na support.... 
Nie mówię o tym, że Dżem jest słabym zespołem. Wręcz przeciwnie - legenda polskiej muzyki, jak najbardziej ciekawy muzycznie. Ale nie sądzę, że potrzebuje kolejnej cegiełki do rozgłosu jaką jest koncert przed AC/DC. Ale widzę, że gruba kasa idzie w ruch... Tu nie chodzi o to, że lipa jest grać przed AC/DC, ale trzeba mieć trochę z główą i wybierać zespoły, które się do tego nadają.. O wiele lepszym pomysłem byłoby wybranie drogą konkursu polskie zespoły podziemne, które miałyby szansę wypromowania się przed AC/DC. A Dżem? Chyba jednak wypcha sobie kieszenie zielonymi... Mogliby zagrać jeszcze IRA i Budka Suflera... przecież też świetne, klasowe zespoły, soczyste rockowe brzmienie... O, i Wilcy z Gawlińskim też by się nadali..
Piszesz, ze trzeba mieć z głową po czym podajesz tak absurdalny pomysł, że nie ma sensu tego nawet komentować. Taa, podziemny zespół wychodzi na scenę przed 40tys ludzi jako support jednego z największych zespołów na świecie...Gratuluję dobrego humoru. Poza tym managment AC/DC w przypadku lokalnego supportu, musi zaakceptować zespół, którego wybierze organizator, a który wcześniej spełnił kryteria na support. Na pewno nie może to być pierwszy lepszy zespół z ulicy, tylko uznana marka.. TSA lepiej by pasowali, ale wybór Dżemu i tak jest lepszy niż Okupnik przed Stonsami. Przynajmniej będzie to miły akcent w ich karierze. Pisanie o kasie w kontekście Dżemu to totalny absurd, bo ten zespół jest bliżej skrajnej biedy niż "kieszeni wypchanych zielonymi"...