KISS - Europa 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KISS - Europa 2010
Set konkretny. Szkoda, że w ogóle KISS nie zaprasza się do Polski. Widać mamy bardzo biedne agencje koncertowe albo oni mają nas w dupie. Wybrałbym się chętnie na KISS bo płacisz za konkretną muzykę i show. Oprócz może dwóch kawałków set mega piekielny i będzie na bank 100% rock n roll..!!!
Witam wszystkich. Informuję, że jadę samochodem na koncert do Ostravy. Wyruszam ze Starachowic i jadę przez Kielce, Jędrzejów, Katowice. Jadę sam, będę miał więc 3-4 wolne miejsca w samochodzie. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt mailowy. Pozdrawiam!
Czy orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja z poziom zalania (;)) w okolicach Ostravy? możliwy jest dojazd do hali?
- purpendicular
- -#Prisoner

Na dziś dzień fatalnie, zalane wszystko, część Ostravy nawet ewakuowali, ale ma nie padać od jutra a przynajmniej mniej, to powinno się poprawić. Koncert nie jest zagrożony, kumpel dzwonił do hali.
Jeszcze rano mocno się zastanawiałem czy jechać, ale wolę nie ryzykować. Biletu nie mam, więc nie ma problemu. Powodzenia wszystkim, którzy się wybierają, bo z dojazdem mogą być problemy.
Ja zamierzam jechać i tak 
Z tego co mi wiadomo, ten gig jest tak nie zagrożony jak pewien sarkofag na Wawelu! ( obym się mylił)
-
Deleted User 357
No ja jadę z kumplem autem, myślę że będzie spoko, skoro w hali mówią że koncert niezagrożony. Okaże się w piątek.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

wczoraj: od godz. 11.30 zamknięty jest odcinek autostrady D1 od Bohumina /granica/ do Ostrawy. Od godziny 11.30 zalane są tory kolejowe na trasach: Ostrawa Svinov-Ostrawa Vitkovice, Bohumin-Ostrava, Frydek Mistek-Liskovec, Frendstat- Verovice, Bystrica-Trzyniec, Hranice na Morave-Hustopec. Dane: MSWiA.
Kurcze, mam nadzieje, ze sytuacja sie poprawi (tez jedziemy autem)...
Kurcze, mam nadzieje, ze sytuacja sie poprawi (tez jedziemy autem)...
ja jadę pociągiem i to jest dopiero hardkor, chyba, że ktoś jest chętny zabrać dwie osoby z Katowic...
EDIT: a na stronie wieśniackiego PKP jest przerwa techniczna od wczoraj... no pięknie
EDIT: a na stronie wieśniackiego PKP jest przerwa techniczna od wczoraj... no pięknie
cellman przerwa trwa już od 3-4 dni!
ale po wpisaniu rozklad jazdy pkp stronka dziala
ale po wpisaniu rozklad jazdy pkp stronka dziala
Odcinek Chałupki - Bohumin jest wyłączony z ruchu pociągów, przejeżdża tam oczywiście pociąg do Ostrawy i nie wiadomo, czy jest objazd, czy nie jedzie wcale...
Teraz to już pytam poważnie, czy ma ktoś miesjsce w samochodzi dla dwóch ludziów? Za przejazd oczywiście płacimy.
EDIT: jedank nie przejżdża tam, ale zamieszanie robię, nie zmienia to jednak faktu, że jeśli ma ktoś miejsce w aucie i ma chęć nas wziąć, proszę o kontakt na priva
Teraz to już pytam poważnie, czy ma ktoś miesjsce w samochodzi dla dwóch ludziów? Za przejazd oczywiście płacimy.
EDIT: jedank nie przejżdża tam, ale zamieszanie robię, nie zmienia to jednak faktu, że jeśli ma ktoś miejsce w aucie i ma chęć nas wziąć, proszę o kontakt na priva
Czy jest ktoś kto wie jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o transport drogowy z Katowic do Ostravy? Da się dostać pod halę?
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Z forum Kiss - Polska:Abstract pisze:Czy jest ktoś kto wie jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o transport drogowy z Katowic do Ostravy? Da się dostać pod halę?
"Patrze za okno a tam sie rozpogdziło : O Ale pewnie będzie padać w nocy ;p Ale jest jakaś poprawa, we wrocku prawie dziś nie padało. Koleś od busów napisał, że na dzień dzisiejszy da sie dojechać do Ostravy a woda tam opada."
- Mike Patton
- -#Trooper

Koncert KISS
29.05.2010 [sobota
] , Bratysława , Stadion Pasienky
BILETY: www.shortcut.pl/bilety.php kiss - 210 pln - miejsca stojące,
kat 2
305 pln - miejsca stojące pod sceną kat 1
UWAGA! Dla Partnerów i Newsletterowiczy Shortcut.pl - Cena promo do 25.05!!! Cena 1 biletu 260 pln - UWAGA! LIMIT!!! Decyduje kolejność zgloszeń!Prosze pisac na maja@shortcut.pl w tytule: KISS - Bratyslawa - BILETY FOS PROMO 260 pln - ilość: .. 2 .. Przy zakupie 3 biletów - przesyłka GRATIS SHORTCUT może zorganizować też dla Firm, Grupy Fanów kameralny Wyjazd - VIP ! - na koncert KISS kontakt: maja@shortcut.pl
29.05.2010 [sobota
BILETY: www.shortcut.pl/bilety.php kiss - 210 pln - miejsca stojące,
kat 2
305 pln - miejsca stojące pod sceną kat 1
UWAGA! Dla Partnerów i Newsletterowiczy Shortcut.pl - Cena promo do 25.05!!! Cena 1 biletu 260 pln - UWAGA! LIMIT!!! Decyduje kolejność zgloszeń!Prosze pisac na maja@shortcut.pl w tytule: KISS - Bratyslawa - BILETY FOS PROMO 260 pln - ilość: .. 2 .. Przy zakupie 3 biletów - przesyłka GRATIS SHORTCUT może zorganizować też dla Firm, Grupy Fanów kameralny Wyjazd - VIP ! - na koncert KISS kontakt: maja@shortcut.pl
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Wlasnie dzwonilem do ambasady i wszystkie drogi do Ostrawy sa otwarte, dojazd do granicy w Chalupkach tez jest w porzadku. Pogoda nie zapowiada sie, aby byla gorsza, wiec wydaje sie, ze przejazd na koncert (droge samochodowa mam na mysli) powinien odbyc sie bez wiekszych utrudnien...
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Prawda ?;) Wiecej napisze, jak ochlone, bo dopiero wrocilem..., Yankes, zaluj ! Mogles kupic bilet za 500 koron doslownie;)Żelazny pisze:Aaaależ było genialnie
Udało się dojechać, co prawda z opóźnieniem, ale udało. Koncert rozpieprzył, wszystko co widziałem na DVD o Kiss przez tyle lat stało się niczym w porównaniu do tego co zobaczyłem na żywo. Kolejne marzenie z dzieciństwa spełnione. Zobaczyć Kiss przed śmiercią - bezcenne. Jutro napiszę coś więcej.
Pewnie, że żałuje, no ale może jeszcze będzie okazja ich zobaczyć. Miło, że Wam się udało. Czekam na dłuższą relację z koncertu.Maidenholik pisze:Prawda ?;) Wiecej napisze, jak ochlone, bo dopiero wrocilem..., Yankes, zaluj ! Mogles kupic bilet za 500 koron doslownie;)Żelazny pisze:Aaaależ było genialnie