14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
no zadzwoń po prostu do mnie dziś jak skończysz zajęcia to się jakoś ustawimy
-
AnarchyMen
- -#Invader

Jedzie ktoś może z Kujawsko-Pomorskiego do Wrocławia na wyjazd z kim można by było się zabrać
Jak masz wolne miejsce to pisz śmiało zawszę podzielimy się kosztami benzyny i będzie taniej
Jak masz wolne miejsce to pisz śmiało zawszę podzielimy się kosztami benzyny i będzie taniej
o której jest wyjazd??
wszystko już było napisane około północy żeby na rano dotrzeć
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Tak jak napisałem powyżej, jeszcze czekamy z ustaleniem godziny. Większość osób jest za wyjazdem porannym, czyli ok. 7-8 rano. Być może pojadą dwa busy, o różnych godzinach. Wszystko jest pod kontrolą, a do wyjazdu dużo czasu.IRONSPARTAN pisze:Z tego co wiem, kilka osób chce pójść pozwiedzać Budapeszt. Inni chcą jechać tylko na Maiden. Nie powiem teraz czy to będzie 10 wieczorem czy np. 8 rano. Czekamy do końca miesiąca na głos większości i na rozpiskę czasową tego dnia festiwalu. Z drugiej strony, nie podejrzewam by do godziny 14-15 pojawiło się coś więcej niż lokalne zespoły. W tym dniu raczej nie należy spodziewać się innych przyciągających publikę band'ów. Raczej organizatorzy umieszczą je w innych dniach żeby sprzedać jak największą ilość karnetów i jednodniowych biletów. Kto zagra, i w który dzień, należy raczej śledzić w tourzakładkach na oficjalnych stronach zespołów.
No to w takim wypadku Ja, Darek i Janek a mniemam też ,że Steve oraz Ci którzy chcą jechać wcześniej optujemy by jechać busem tym który będzie jechał wcześniej, np. o 3-4 rano bo zależy nam być wcześniej i bynajmiej nie chodzi o zwiedzanie o Budapesztu tylko zajęcie sobie możliwie najlepszego miejsca na koncercie ,boję się o to że mogą być korki a trzeba pamiętać o tym że jak jedzie się wcześnie ,w nocy to jest wolna droga i nie ma korków...także mówię ,jak jeden bus będzie jechać wcześniej to my się na to piszemy
Skoro z Krakowa do Budapesztu jest 400 km a z Wrocławia 650 a oni jadą z tego co tam pisze o północy to uważam ,że jechanie z Wrocka o 7 jest ogromnym błędem
Skoro z Krakowa do Budapesztu jest 400 km a z Wrocławia 650 a oni jadą z tego co tam pisze o północy to uważam ,że jechanie z Wrocka o 7 jest ogromnym błędem
zgadza sie autokar z Krk rusza o północy ale właśnie dlatego by byc tam z samego rana i móc pozwiedza miasto itd 
ja z Tomkiem również jesteśmy za tą opcją z wcześniejszym wyjazdem. Więc jeśli będzie taka możliwość, że jeden bus pojedzie wcześniej, to piszemy się na nią właśnie.
po godzinach w wolnych chwilach kojarzę fakty
ja nie wiem, nie chcę robić problemów, ani się wykłócać ale wydaję mi się że 7 rano to trochę za późno, jednak ufam Spartanowi w tej kwestii z racji jego doświadczenia ,ale poprostu optował bym jednak za wcześniejszym wyjazdem o ile będzie taka możliwość
No, ja miałem taką chęć na zwiedzanie i w sumie dalej mam...
Jak jechaliśmy na ACDC to chcieliśmy ustalić tą sprawę i wstępnie ustaliliśmy że busy pojadą o różnych porach. Aczkolwiek mimo naszych najszczerszych chęci nie możemy tego do końca ustalić, ponieważ po 1: nie jest wiadomo, o której gra IM, po 2: Przez powódź uległa zniszczeniu częściowo droga prowadząca do Budapesztu. A 3 sprawa to nie wiadomo wciąż czy jadą 2 busy czy 3. Także proszę o cierpliwość. Czasu jest jeszcze baaaardzo dużo. Poczekajmy, aż ustabilizuje się pogoda, aby móc ustalić choćby dokładną trasę.
Iron Maiden na 90% zagra w okolicach godzin.21 tak było na Sziget w 2008 r. ,zresztą myślę że godzina zostanie podana na 2-3 tygodnie przed
na Wyspie Obudai trzeba być o 18 by myśleć realnie o dojściu pod scenę
ps.może by tak zgrać jakieś spotkanie ludzi którzy jadą na IM z Wrocka, tak by każdemu pasowało?
na Wyspie Obudai trzeba być o 18 by myśleć realnie o dojściu pod scenę
ps.może by tak zgrać jakieś spotkanie ludzi którzy jadą na IM z Wrocka, tak by każdemu pasowało?
Myślę, że wszystkie pełne informacje będą podane na początku lipca. NIE PANIKUJCIE!! Jak roznosi was energia, to idźcie na wały sypać worki z piaskiem;] Nie ma co się martwić, do tego czasu będzie miliard pomysłów. Muszę ze spartanem usiąść na spokojnie i ustalić realny czas dojazdu uwzględniając różne wersje pogody/postojów/trasy itd. Jest na prawdę kupa czasu. Lepiej skoncentrujcie się nad zbieraniem kasy na dojazd niż na ciągłym zastanawianiu się kiedy będzie wyjazd. WYJAZD BĘDZIE W SIERPNIU. Dziękuję.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Tak jak pisałem wcześniej, postaramy się zrobić wyjazdy busów o takich porach, by każdy był zadowolony. 
No i to chyba najlepsze wyjście... Z tego co mi wiadomo to taka paczka ja, Janek, Krzysiek, Darek i mój kumpel, chcieliby jechać w nocy tak max o 2 wyjazd a najwcześniej to coś kolo 12... Najlepiej niech ci co jadą dobiorą sięw grupy "czasowe" i ustali się która grupa (który bus) jedzie o której godzinie.
- malko_ntent
- -#Charlotte

Hejka
Chciałbym się doczepić do tematu w sprawie transportu z Wrocka z taką informacją , że też organizuje wyjazd na I.M. swoim autem. Tyle, że u mnie stawka jest dużo wyższa.
Koszt od osoby 199zł. Miejsc 7.
Zapewniam przyjemny i komfortowy transport (regulowane fotele, dvd, klima itp itd.) Godzina wyjazdu do ustalenia, trasa też. Dodam, że to nie pierwszy mój taki wyjazd (m.in. Placebo, DM, U2, Rammstein, AC/DC, Metallica..)
Z racji ceny myślę, że zbytnią konkurencją dla Spartana nie jestem i mój post nie zostanie źle odebrany.
Chętnych spóźnialskich jakby co zapraszam.
Pozdrawiam
Wojtek
www.myspace.com/wojtekmalko
Chciałbym się doczepić do tematu w sprawie transportu z Wrocka z taką informacją , że też organizuje wyjazd na I.M. swoim autem. Tyle, że u mnie stawka jest dużo wyższa.
Koszt od osoby 199zł. Miejsc 7.
Zapewniam przyjemny i komfortowy transport (regulowane fotele, dvd, klima itp itd.) Godzina wyjazdu do ustalenia, trasa też. Dodam, że to nie pierwszy mój taki wyjazd (m.in. Placebo, DM, U2, Rammstein, AC/DC, Metallica..)
Z racji ceny myślę, że zbytnią konkurencją dla Spartana nie jestem i mój post nie zostanie źle odebrany.
Chętnych spóźnialskich jakby co zapraszam.
Pozdrawiam
Wojtek
www.myspace.com/wojtekmalko
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Absolutnie nie jesteś konkurencją. Czym nas więcej tym lepiej. Ja przypominam jednak wszystkim, o wolnych miejscach w naszym busie. 
Hej, ja się zabieram z Wami, także moje zdanie jest takie: czy to celowanie do bycia wcześnie na samym festiwalu czy zwiedzanie miasta sprowadza się do tego, żeby wyjechać wcześnie. Ale widzę, że zostało to już napisane, więc o czas jestem spokojna.
Chociaż ja sama nie marzę nawet o dostaniu się pod scenę, chyba że znajdę sobie jakiegoś wysokiego ochroniarza
Chociaż ja sama nie marzę nawet o dostaniu się pod scenę, chyba że znajdę sobie jakiegoś wysokiego ochroniarza
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
Czyli w razie W można się jeszcze załapać?
Jeżeli wpłacisz zaliczkę to tak;]