14/08/2010 - IM - Węgry - sprawy ogólne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry - sprawy ogólne
Piwowarus @ Co ty , nie wszedłem.
www.last.fm/user/darkfuneral18
zdaje sobie z tego sprawe ze moga mnie zmasakrowac ale przeciesz jak sie oglada koncerty meidenow to niema tam sieki tylko ludzie sobie skaczą
niema czegos takie jak pogo jedynie moze w pewnych miejscach
a co np jak sie zachce isc do wc stojąc pierwszy w kolejce ?
IRON MAIDEN
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wtedy masz problem 
w Polsce to czasami nawet niezły młyn sie tworzy pod scenaPuszek123 pisze:pogo jedynie może w pewnych miejscach
Udalo sie komus kupic bilet w Media Markt ? Bylem dzis i powiedzieli mi ze nie moga tego sprzedac bo cena jest tylko w Euro.
W empiku natomiast jakis blad wyskakiwal jak kobita naciskala na 14 sierpnia...
W empiku natomiast jakis blad wyskakiwal jak kobita naciskala na 14 sierpnia...
nie wiem czemu niektórzy sprzedawcy sa tacy niekumaci, przeciez co za problem zapłacić wg przelicznika w złotówkach?
Oni nie wiedzą z jakim przelicznikiem rachować te kwoty, a narzuconego, jakiegoś empikowskiego nie mają. Pokićkane.
ale jeśli sa przedstawicielami ticketpro to program automatycznie przelicza na wybrana walutę .
Koles w STREFIE wybrał złotówki i po wszystkim. Po prostu trzeba wiedzieć gdzie co i jak zaznaczyć.
Koles w STREFIE wybrał złotówki i po wszystkim. Po prostu trzeba wiedzieć gdzie co i jak zaznaczyć.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Mam takie pytanie. Jak kupię ten bilet za 180zł-jednodniowy, to jakie on gwarantuje miejsce? Są w ogóle jakieś sektory? Jak to wygląda?
- krzysztof.
- -#Prodigal son

gwarantuje Ci miejsce na terenie festiwalu... a to, czy sie dopchasz pod barierke czy bedziesz stal na samym koncu to juz Twoja sprawa 
-
The Burczax
- -#Moonchild

I co, nie ma żadnych sektorów? Tam podobno 400k ludzi będzie.krzysztof. pisze:gwarantuje Ci miejsce na terenie festiwalu... a to, czy sie dopchasz pod barierke czy bedziesz stal na samym koncu to juz Twoja sprawa![]()
400k to będzie łącznie przez 6 dni.
nie ma sektorów
Dokładnie sektorów raczej nie będzie na bank natomiast tyle co będzie to płyta podzielona na prawy i lewy sektor także tu ma znaczenie gdzie kto chciał by się znaleźć
a jest wplyw na wybór?
hehe oczywiście płyta była podzielona tylko jakiś kawałek od sceny wchodząc można było sobie wybrać w który kociołek chcesz iść. Aczkolwiek widziałem zdjęcia z innych lat i chyba rok temu płyta była przedzielona po całości od sceny do końca także tu pewnie miało znaczenie jakim wejściem się wchodzi.
Kiedy ja byłem było tylko pewien kawałek no ale jak widzę po fotach różnie to bywa.
powiem wam inna pozytywna informację Ludzi będzie tam zewsząd w pip ale na Lauren ludzie spokojnie sie bawili można było przejść grzecznie już to gdzieś pisałem.
Sam koncert to była największa masakra jeśli chodzi o ściska jaka przeżyłem
ale nie było problemu dostać się na barierkę ewentualnie ciężko było się utrzymać.
Leją sporą ilość wody podają oblewają każą ludziom dzielić się wodą - dbają o bezpieczeństwo więc to tez bardzo ważne. Pamiętam ze lali tyle wody ze na sporej ilości zdjęć miałem krople jak by padało. heh
Kiedy ja byłem było tylko pewien kawałek no ale jak widzę po fotach różnie to bywa.
powiem wam inna pozytywna informację Ludzi będzie tam zewsząd w pip ale na Lauren ludzie spokojnie sie bawili można było przejść grzecznie już to gdzieś pisałem.
Sam koncert to była największa masakra jeśli chodzi o ściska jaka przeżyłem
Leją sporą ilość wody podają oblewają każą ludziom dzielić się wodą - dbają o bezpieczeństwo więc to tez bardzo ważne. Pamiętam ze lali tyle wody ze na sporej ilości zdjęć miałem krople jak by padało. heh
-
Deleted User 2259
A ja mam pytanie jeśli mam bilet na 14 i jest ważny do 2 rano 15,to co by się stało jakby ktoś dłużej został,oczywiście ja tak nie zamierzam,ale co było przecież nie będą szukać.
tez sie zastanawialem jak oni sie tam lapia skoro tam jest pole namiotowe itd
Ta dobre pytanie bo pole namiotowe faktycznie jest. Ale są różne opaski na rękę hm w sumie jak by ktoś zapytał można powiedzieć że się zgubiło ale podejrzewam ze jest cośw regulaminie ala że klienta bez okazania właściwego biletu bądź opaski można usunąc z terenu imprezy.
Pojawiła się bardziej szczegółowa informacja kto kiedy i gdzie występuje
http://www.sziget.hu/festival_english/programs
http://www.sziget.hu/festival_english/programs