Odliczanie...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Odliczanie...
Przed chwilą dostałem maila gdyż mam konto na ironmaiden.com z informacją o jakimś odliczaniu:) Orientuje sie ktoś o co chodzi?? Ciekawe co szykują
Re: Odliczanie...
Może poprostu odliczanie do początku koncertu..
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
W tej chwili mamy dwa dni i dwie godziny, to będzie 24:43 początek wtorku - 08.IV.'10 - może zmienią layout stronki = w tym momencie zniknęły zakładki z Tour, FC, Newsami, i całym tym bałaganem z nagłówka... Nawiasem mówiąc - ta zmiana by się w końcu przydała. A EDDIE nad odliczaczem przypomina mi... swastykę, okropne! 
To nie jest EddieRALF pisze: A EDDIE nad odliczaczem przypomina mi... swastykę, okropne!
The metal will live on.
może udostępnią za te dwa dni z hakiem jakiś kawałek z nowego albumu do posłuchania
to jest niestety eddie :]
to będzie północ w poniedziałek czasu UK
ja liczę na nowy kawałek, żeby Amerykance poznały go 2 dni przed koncertem
odliczacz do samej zmiany wystroju strony to trochę mało by było :/
to będzie północ w poniedziałek czasu UK
ja liczę na nowy kawałek, żeby Amerykance poznały go 2 dni przed koncertem
odliczacz do samej zmiany wystroju strony to trochę mało by było :/
Nie osłabiajcie mnie, że na okładce też będzie widnieć coś takiego 
The metal will live on.
nie no eddie guns to byl na przyklad malenki znak na okladce 
ale juz promo do BEJAMNIA prezentowało go w całej okazałości
Racja, tylko żeby nowy edek miał pyszczek jak edek.Budziol pisze:nie no eddie guns to byl na przyklad malenki znak na okladce
The metal will live on.
Jednak stawiam na zmianę wyglądu plus trochę nowych informacji - kawałek - przecież ten sam będzie na pierwszym singlu - nie,chyba że tylko fragment np. 1 min czasu i koniec 
tez mysle ze dadza jakis nowy kawałek, ale możliwe właśnie że nie cały tylko powiedzmy tyle, żeby 1. zwrotka i refren były, żeby ludzie zdążyli na koncerty to ogarnąć 
a jak było z Benkiem?RALF pisze:Jednak stawiam na zmianę wyglądu plus trochę nowych informacji - kawałek - przecież ten sam będzie na pierwszym singlu - nie,chyba że tylko fragment np. 1 min czasu i koniec
też premiera na stronie na jakiś czas jeszcze przed oficjalnym wydaniem singla
O tego Eddiego to bym się nie martwił, myślę że to będzie znowu jakiś tylko drobny element okładki. Także warto czekać, a samo to odliczanie już wywołuje pewne emocje 
O tym samym myślałem, wiec stawiam też na nowy kawałek, coś z singlem.Budziol pisze:a jak było z Benkiem?RALF pisze:Jednak stawiam na zmianę wyglądu plus trochę nowych informacji - kawałek - przecież ten sam będzie na pierwszym singlu - nie,chyba że tylko fragment np. 1 min czasu i koniec
też premiera na stronie na jakiś czas jeszcze przed oficjalnym wydaniem singla
Właśnie na pewno tak było? Sama piosenka owszem, ukazała się na tydzień czy dwa przed wydaniem singla, ale premiera była chyba w radiu, zupełnie nie pamiętam żeby teledysk był na stronie. Aczkolwiek oczywiście mogę się mylić.Budziol pisze: też premiera na stronie na jakiś czas jeszcze przed oficjalnym wydaniem singla
A co do samej zawartości dzisiejszych nowości. Jeśli dziś ukaże się singiel to jest jest spore prawdopodobieństwo, ze będzie to otwieracz. Czyli o samej płycie też niewiele nam powie. Choć wiadomo, zawsze lepiej znać choć jeden kawałek, niż nie znać nic. Oczywiście ta teoria kłóci się ze sprawą Benjamina Breega, ale i tak strzelam że to będzie otwieracz.
Dziś po północy się przekonamy - choć ja na cuda nie liczę - raczej jakieś okładki, tytuły utworów - info o dacie premiery albumu i zmiana layoutu witryny. Może coś bąkną o planach koncertowych 2011 
Zgadzam się, wyjątkowo beznadziejny Eddie.
Północ...Długo jescze
, mam nadzieję na jakieś info o płycie.
Północ...Długo jescze
Tak, był ten teledysk na stronie do ściągnięcia/obejrzenia.Piwowarus pisze: włśnie na pewno tak było? Sama piosenka owszem, ukazała się na tydzień czy dwa przed wydaniem singla, ale premiera była chyba w radiu, zupełnie nie pamiętam żeby teledysk był na stronie
Liczę na info o płycie. Tytuły utworów, ich czas trwania i autorów oraz okładkę singla i albumu. Więcej nie będzie. Może klip nowego singla. Jednak nawet gdyby się pojawił klip, to krótkie przeciętne kawałki wybierane na single (Wildest Dreams, Different World) nie powiedzą nam nic o płycie. Jedynie będzie można z grubsza ocenić formę wokalną Bruca i być może brzmienie nowego Maiden. Ja i tak zamierzam kupić płytę bez słuchania kawałków na necie. Cierpliwie czekam na premierę.
na pewno tez bylo wielkie odliczanie do północy i premiera teledysku BenkaPiwowarus pisze:Właśnie na pewno tak było? Sama piosenka owszem, ukazała się na tydzień czy dwa przed wydaniem singla, ale premiera była chyba w radiu, zupełnie nie pamiętam żeby teledysk był na stronie. Aczkolwiek oczywiście mogę się mylić.
tez mysle ze to opener plyty bedzie ktory beda grac od srody na trasie, ale jak piszesz lepszy rydz niz nicPiwowarus pisze:A co do samej zawartości dzisiejszych nowości. Jeśli dziś ukaże się singiel to jest jest spore prawdopodobieństwo, ze będzie to otwieracz. Czyli o samej płycie też niewiele nam powie. Choć wiadomo, zawsze lepiej znać choć jeden kawałek, niż nie znać nic. Oczywiście ta teoria kłóci się ze sprawą Benjamina Breega, ale i tak strzelam że to będzie otwieracz.
ale to żadana tajemnica bo do środy będzie ten utwór znał każdy, tak tylko byłby w lepszej wersjiRALF pisze:Dziś po północy się przekonamy - choć ja na cuda nie liczę - raczej jakieś okładki, tytuły utworów - info o dacie premiery albumu i zmiana layoutu witryny. Może coś bąkną o planach koncertowych 2011
północ w UK czyli u nas koło 1szej, mimo że rano do pracy uzbrajam się w kawę i czekamttomasz pisze:Północ...Długo jescze, mam nadzieję na jakieś info o płycie.