Odliczanie...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Odliczanie...
Na koniec roku masa nauki więc lepiej żeby to nie był singiel bo wtedy będzie mi non stopa w głowie grał i sie na nauce nie skupie
ale szczerze chciałbym aby była to nowa piosnka Maidenów. Nie ma co gdybać, pożyjemy zobaczymy cóż to będzie za niespodzianka.
Wydaje mi sie, że jeśli nie singiel to co najmniej jakaś okładka, bądź lista utworów, bo przecież nie robiliby odliczania do pojawienia się nowej koszulki w "Eddie's store"
Singiel jest IMO najbardziej prawdopodobny, bo wiedzą, że od środy i tak wyciekną nagrania live, a że zawsze dbają o jakość to chcą żeby ludzie posłuchali w dobrej jakości tego kawałka. No i to napędzi im ewentualną sprzedaż ostatnich biletów, o ile coś jeszcze nie jest sold out (ale tu niech RALF się wypowie
)
100% racjiwojteq pisze:Wydaje mi sie, że jeśli nie singiel to co najmniej jakaś okładka, bądź lista utworów, bo przecież nie robiliby odliczania do pojawienia się nowej koszulki w "Eddie's store"Singiel jest IMO najbardziej prawdopodobny, bo wiedzą, że od środy i tak wyciekną nagrania live, a że zawsze dbają o jakość to chcą żeby ludzie posłuchali w dobrej jakości tego kawałka. No i to napędzi im ewentualną sprzedaż ostatnich biletów, o ile coś jeszcze nie jest sold out (ale tu niech RALF się wypowie
)
Singiel na trzy miechy przed premierą albumu - absurd. Lepiej niech dadzą fragment do posłuchania w tym jakieś konkrety o nadchodzącym albumie... Mogliby zmienić layout strony - strasznie nudna i monotonna jest! Co do biletów - pustek nie będzie, ale jeszcze ich trochę zostało. Wiadomo, że na festach będzie full! Na Wacken ma być absolutny rekord... mam nadzieję, że przeżyję! 
no ale co za absurd Twoim zdaniem skoro od srody i tak każdy go pozna w wersji live?
Wersja "live" z YOUTUBE to nie to samo co oryginalna - studyjna. Pamiętasz "Wildest Dreams" - przecież znana była z amatorskich rejestracji już w pierwszych dniach czerwca 2003, singiel ukazał się z końcem sierpnia (o ile się nie mylę). Sądzę, że teraz będzie TAK SAMO... Oczekuję nowych wieści i konkretów a co do singla - pewnie koniec sierpnia - po trasie, na dwa/trzy tygodnie przed premierą albumu.
Tak czy inaczej, to tylko nasze "gdybania" jeszcze cztery godzinki i będzie "clear".
Tak czy inaczej, to tylko nasze "gdybania" jeszcze cztery godzinki i będzie "clear".
A ja myślę że po upływie czasu zostanie wprowadzony płatny dostęp do oficjalnej strony zespołu. Patrząc na ich pazerność to bardzo prawdopodobne.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W dzisiejszych czasach singiel na 3 miesiące przed premiera płyty to już coś całkiem normalnego... Na Rock Am Ring przez weekend leciała reklama "The Final Frontier" (czacha z odliczacza plus napis: "New Album - The Final Frontier - Summer 2010"), a w tle fragment nowego utworu... Więc IMHO to raczej pewne, że wypuszczą od razu całego singla.
!!!
...
- dostoevsky
- -#Assassin

Rozumiem, że nie możesz się doczekać (ja również), ale nie ma potrzeby, abyś na każdym kroku nabijał posty.RALF pisze:!!!...
Dziękuję, dobranoc.
trzeba było w week dać cynkWICKER MAN pisze:a w tle fragment nowego utworu...
jak wrażenia ?;)
hehe pelno tego na youtube nie udalo mi sie znalezc tej reklamy o której pisał Wicker
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

to Wicker nie wie, co ma robic ?;) Juz mi te reklame, prosze...
Sekcja singles na oficjalnej: "This section is currently under construction - coming soon!" i nad tym duży napis COMING SOON!
więc raczej jest w miarę jasne co się wydarzy za ~2h, ale jednak też stwierdziłem, że nie czekam, idę w kimę, a sprawdzę jutro przed pójściem na zajęcia 
To tam jest od zawsze, od kiedy tylko ta forma strony powstała.wojteq pisze:COMING SOON
główną już muli :/
muliło już z 2 godziny temu;)