16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa

Post autor: WICKER MAN »

Bez obaw, jak coś to Nergal zaśpiewa za Toma!! :dance:
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Oglądając boota z Rock Am Ring miałem wrażenie, że przy World Painted Blood już mu głos się załamuje.

Ja myślę, że akurat my sie nie powinniśmy bać. Staną na głowie by choć jeden koncert z big 4 doszedł do skutku.
Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Qba666 »

Gdyby kolejny koncert sie nie odbył to już byłoby robienie sobie kpin z ludzi którzy mieli na bemowskie klepisko przyjechac. Drugi hunterfest tylko na znacznie większa skalę. No ale w kraju dziadostwa. glupoty, braku szacunku dla drugiego człowieka powinniśmy się z drugiej sytuacji przyzwyczaić do takiej sytuacji. Dodadzą na siłę dzem albo innego gniota i przynajmniej gimnazjalna część widowni będzie zadowolona. To jest zly scenariusz ale miejmy nadzieje ze slayer wystąpi bez większych przeszkód.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

no to wtedy polski sonisphere będzie największą możliwą porażką jakbym wtedy kupił golden circle to bym sie mega wkur....... nie, załamałbym się chyba :/ do tego ryzykując zaliczenia z trzech przedmiotów xD
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

Qba666 pisze:Dodadzą na siłę dzem albo innego gniota
Piszemy, na wszelki wypadek oczywiście, mam nadzieje, że to Tom się wykuruje, petycję o występ TSA?
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

Qba666 pisze:Gdyby kolejny koncert sie nie odbył to już byłoby robienie sobie kpin z ludzi którzy mieli na bemowskie klepisko przyjechac. Drugi hunterfest tylko na znacznie większa skalę. No ale w kraju dziadostwa. glupoty, braku szacunku dla drugiego człowieka powinniśmy się z drugiej sytuacji przyzwyczaić do takiej sytuacji. Dodadzą na siłę dzem albo innego gniota i przynajmniej gimnazjalna część widowni będzie zadowolona. To jest zly scenariusz ale miejmy nadzieje ze slayer wystąpi bez większych przeszkód.
A ewentualny brak Slayera (odpukać oczywiście) to byłaby wina organizatorów ? Dżizys, pomyśl zanim coś napiszesz. Choć kojarząc Twoją forumową działalność chyba nie ma co za wiele wymagać.
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Beznadziejna organizacja
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Artur mi się wydaje, że to nie chodzi o to. Do organizatorów naszego polskiego sonisphere można mieć pretensje od początku. Wyleciał Mastodon ok, wiadomo choroba itd, ale nie zastąpiono go niczym, dodano czas Behemothowi, mimo że w Czechach był większy line up niż u nas i np Slayer wg niego ma zgrać 75 minut. Nie zrobiono nic. Teraz jak odpadnie Slayer, tez nic nie zostanie zrobione w tym kierunku, pewnie Behemoth dostanie kolejne dodatkowe pół godziny. W wyniku czego będziemy mieli festiwal na który ludzie zapłacili dużo jak na polskie warunki, a dostaną 2/3 tego za co zapłacili bez żadnej rekompensaty. Jak dla mnie to jest organizacja do dupy.
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Tylko że bezsensem jest wylewanie takich żali akurat w tym momencie kiedy Araya ma jakieś problmemy zdrowotne, bo to akurat od organizatora niezależne. A to, że LN zrobiło taki fest jaki zrobiło to już inna sprawa. Odpadnięcie Mastodon to przypadek losowy, na który LN żadnego wpływu nie ma. Tak samo jakieś kłopoty Toma. Zastąpienie tych zespołów czymkolwiek też może nie być łatwe, bo weź nagle skombinuj jakiś duży zespół w momencie kiedy większość z nich ma już coś zaplanowane a koncert za kilka tygodni. Pretensje można mieć o dość ubogi (ilościowo) skład na początku i za jakieś jazdy z rozpiską. Zastąpienie odwołanych owszem, byłoby mile widziane, ale to nie jest raczej takie hop siup jak większość z Was by to chciała widzieć.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

ja nie mówię o zastąpieniu Slayera, tylko Mastodona to nie było aż tak dawo, mówiło się przecież o nich a termin mieli wolny, np Kreator gra na letnich a termin, ma wolny. Wiem że to nie jest aż takie łatwe, ale wiesz,coś mi się wydaję że organizatorzy nawet tego nie spróbowali. A strata dwóch zespołów gdybyśmy mieli taki line up jak w Czechach była by o wiele mniejsza. Chociaż np dla mnie taka sama z powodu Slayera :cry:
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Nowa rozpiska godzinowa

15.55-16.35 - Behemoth
16.55-17.40 - Anthrax
18.00-19.00 - Megadeath
19.30-20.30 - Slayer
21.00-23.00 - Metallica

Na razie organizator potwierdza obecność Slayera
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

jutrzejszy koncert w Szwecji też ma się odbyć
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: panzerschreck »

Obrazek

:lol:

Mnie niestety nie będzie na Sonisphere, bilet już odstąpiłem, ehhh...
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
archaon
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: archaon »

tomtomala pisze:Nowa rozpiska godzinowa

15.55-16.35 - Behemoth
16.55-17.40 - Anthrax
18.00-19.00 - Megadeath
19.30-20.30 - Slayer
21.00-23.00 - Metallica

Na razie organizator potwierdza obecność Slayera
o nie! organizator ujechał 5 minut Behemoth! to na pewno przez ciszę nocną na bemowie :lol:
Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Qba666 »

Artur pisze:
Qba666 pisze:Gdyby kolejny koncert sie nie odbył to już byłoby robienie sobie kpin z ludzi którzy mieli na bemowskie klepisko przyjechac. Drugi hunterfest tylko na znacznie większa skalę. No ale w kraju dziadostwa. glupoty, braku szacunku dla drugiego człowieka powinniśmy się z drugiej sytuacji przyzwyczaić do takiej sytuacji. Dodadzą na siłę dzem albo innego gniota i przynajmniej gimnazjalna część widowni będzie zadowolona. To jest zly scenariusz ale miejmy nadzieje ze slayer wystąpi bez większych przeszkód.
A ewentualny brak Slayera (odpukać oczywiście) to byłaby wina organizatorów ? Dżizys, pomyśl zanim coś napiszesz. Choć kojarząc Twoją forumową działalność chyba nie ma co za wiele wymagać.
Ale wstawienie ewentualnie innej kapeli to już raczej chyba tak. No chyba ze jakiś zespół zgłosi się na ochotnika. Wszystko trzeba wyłożyć czarno na białym bo pomyśleć za trudno
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

megadeath xD
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Qba666 pisze:Ale wstawienie ewentualnie innej kapeli to już raczej chyba tak. No chyba ze jakiś zespół zgłosi się na ochotnika. Wszystko trzeba wyłożyć czarno na białym bo pomyśleć za trudno
Tak, pewnie, na tydzień przed festem okazuje się, że nie zagra duża gwiazda i oczekujmy od organizatora że w tydzień załatwi równie duży zespół :lol:

A na ochotnika to się może zgłosi Made Of Hate.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

no nawet mnie nie denerwujcie z zapowiedzi wielkiej czwórki na jednej scenie wyszłoby wielkie dupsko!
Ostatnio zmieniony śr cze 09, 2010 2:58 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Elevatorman pisze:megadeath xD
Oj czepiasz się - wkleiłem prosto z innego portalu :)
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: panzerschreck »

tomtomala pisze:
Elevatorman pisze:megadeath xD
Oj czepiasz się - wkleiłem prosto z innego portalu :)
Myślę, że Windziarzowi bardziej chodziło o napis za Jarkiem Kaczynskim :lol:
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
ODPOWIEDZ