Zagraniczne Festiwale 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zagraniczne Festiwale 2010
Fajne, wiec Szatanie podaruj to!
w Czechach znów zmiana:
CHANGE: SLAYER will begin at 19:15 and ALICE IN CHAINS will begin at 21:00. We do apologize.
CHANGE: SLAYER will begin at 19:15 and ALICE IN CHAINS will begin at 21:00. We do apologize.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Żenada totalna.archaon pisze:w Czechach znów zmiana:
ale gdzie tu żenada, przecież tak już było ustalone
Polecam zerknąć na 17 stronę tego tematu, tam Yankes wkleił rozpiskę czeskiego Sonisphere.
Czesi w ogóle się nie popisali, bo tacy Szwajcarzy mając więcej kapel, jednak tak ustawili running order, że kto chce, to zobaczy wszystkie kapele:

Inna sprawa, że oni nie zobaczą BIG 4 na jednej scenie, bo Megadeth gra na Saturn, podczas gdy reszta na Apollo Stage

Inna sprawa, że oni nie zobaczą BIG 4 na jednej scenie, bo Megadeth gra na Saturn, podczas gdy reszta na Apollo Stage
podoba mi się ta rozpiska. no może oprócz tylko godziny na Slayera.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wiem, ale potem zamienili ich miejscami. Jak dla mnie to przegięcie totalne - zwłaszcza, ze będę musiał poświęcić występ Stone Sour.Artur pisze:ale gdzie tu żenada, przecież tak już było ustalonePolecam zerknąć na 17 stronę tego tematu, tam Yankes wkleił rozpiskę czeskiego Sonisphere.
Dla mnie ta czeska Sonisphera ma za dużo zespołów.
Ja wolę jechać na konkretnie jeden zespół i dostać dwie godziny dobrej muzyki. Zrezygnowałem z Czech min. dlatego, że zespoły które lubię przeplatają się z zespołami za którymi mało przepadam.
Ja wolę jechać na konkretnie jeden zespół i dostać dwie godziny dobrej muzyki. Zrezygnowałem z Czech min. dlatego, że zespoły które lubię przeplatają się z zespołami za którymi mało przepadam.
- Mike Patton
- -#Trooper

WICKER MAN pisze:Żenada totalna.archaon pisze:w Czechach znów zmiana:
Jaka żenada? Przecież Alice in Chains jest dużo lepszym zespołem, więc gra po Slayer
-
Deleted User 2259
+1Mike Patton pisze:Przecież Alice in Chains jest dużo lepszym zespołem, więc gra po Slayer
-
Deleted User 357
Mike Patton pisze: Jaka żenada? Przecież Alice in Chains jest dużo lepszym zespołem, więc gra po Slayer

rozumiem, że jakby na feście grało Faith No More, to z racji tego że wokalistą tejże kapeli jest Mike Patton, wyszliby na scenę na samym końcu, po samej Metallice ? 
Więc to już raczej pretensje do organizatora , że Stone Sour tak czy siak koliduje z czymś na głównej scenie czyz nie ? 
Rozumiem, ale z kolei fani Alice In Chains tak samo by mogli narzekać, gdyby Alice i Slayer zagrały w odwrotnej kolejnościWICKER MAN pisze:Wiem, ale potem zamienili ich miejscami. Jak dla mnie to przegięcie totalne - zwłaszcza, ze będę musiał poświęcić występ Stone Sour.![]()
od kogo (czego?) jest lepsze?Invader pisze:+1Mike Patton pisze:Przecież Alice in Chains jest dużo lepszym zespołem, więc gra po Slayer
- Mike Patton
- -#Trooper

Bez przesady wiadomo, że Metallica zagrałaby na końcu:) Faith No More gra na Sonisphere w Madrycie i zgadnijcie kto gra przed nimi:) SlayerArtur pisze:rozumiem, że jakby na feście grało Faith No More, to z racji tego że wokalistą tejże kapeli jest Mike Patton, wyszliby na scenę na samym końcu, po samej Metallice ?![]()
Budziol pisze:od kogo (czego?) jest lepsze?Invader pisze:+1Mike Patton pisze:Przecież Alice in Chains jest dużo lepszym zespołem, więc gra po Slayer![]()
![]()
![]()
Patrząc na Rock Am Ring, to Alice In Chains jest o wiele lepsze od Slayera
dla mnie to profanacja 
Alicja po Slayerze, chyba posprzątać
Alicja po Slayerze, chyba posprzątać
- Elevatorman
- -#Clansman

chyba w bierkiMike Patton pisze:WICKER MAN napisał/a:
archaon napisał/a:
w Czechach znów zmiana:
Żenada totalna.
Jaka żenada? Przecież Alice in Chains jest dużo lepszym zespołem, więc gra po Slayer
Mówicie to na podstawie swoich odczuć, ale prawda jest taka, że widząc oba zespoły na żywo, to AiC sprawia lepsze wrażenie 
przestańcie bo ja ze śmiechu już nie mogę

- Elevatorman
- -#Clansman

nie ma zespołu który na żywo sprawia lepsze wrażenie niż SlayerKuki91 pisze:że widząc oba zespoły na żywo, to AiC sprawia lepsze wrażenie