Wicker - a majtki??WICKER MAN pisze:Spodnie Bruce'a:
http://www.bdu.com/acu-pants.html
Koszulka:
http://www.amazon.com/PSY...t/dp/B000AF4DC6
The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
- krzysztof.
- -#Prodigal son

przeciez Bruce nie ma majtek 
Krzysztofie jaaaaaaaa nie mów nam takich rzeczy !krzysztof. pisze:przeciez Bruce nie ma majtek
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Szczerze? Set dla mnie słabiutki.
... set lista całkiem, całkiem wywaliłbym tylko cały shit z "AMOLAD" dodał "Be Quick Or Be Dead" na początek i coś z "Somewehere ..." , ogólnie najbardziej cieszą kawałki z "BNW" oraz "DOD" 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ja bym wywalil własnie te z BNW...
nie wiem co się tego Wildest Dreams uczepiliście, studyjna wersja moze nie wymiata ale po Death on The Road bardzo go polubilem i nawet się cieszę że w środku koncertu zabrzmi, ale nie ukrywam że bym wolał np Montsegur jeśli chodzi o kawałki tego pokroju czasowego.
Jeszcze nie było takiego co by wszystkim dogodził 
Kurna mi się wydaje że zapominacie ze to nie jest kolejna trasa the Best Of
Tylko głównie przypomnienie ostatnich dokonań Iron Maiden - i tak uraczono nas poraz kolejny Hallowedem Running Free (akurat miło) po raz kolejny Fearem czy Numberem.
Ja z teog co pamiętam to iron maiden mają więcej płyt niż 3 i ja osobiście chciał bym na koncertach coraz to nowych słuchać albo tych które nie są często grane.
Set może się podobać bądź nie ale to nie jest kolejna trasa Hitów
dziębi bogu
Tylko głównie przypomnienie ostatnich dokonań Iron Maiden - i tak uraczono nas poraz kolejny Hallowedem Running Free (akurat miło) po raz kolejny Fearem czy Numberem.
Ja z teog co pamiętam to iron maiden mają więcej płyt niż 3 i ja osobiście chciał bym na koncertach coraz to nowych słuchać albo tych które nie są często grane.
Set może się podobać bądź nie ale to nie jest kolejna trasa Hitów
Podobają mi się takie trasy koncertowe które przypominają dorobek zespołu z określonego czasu. Tak jak była trasa przypominająca dorobek zespoły z czterech pierwszych płyt potem SBIT no i teraz Final Frontier. Bardziej trafiają do mnie takie trasy koncertowe niż wymieszanie całego dorobku zespołu. Bo np jakoś nie widzę tego aby na jednej set liście znalazły się np obok siebie Wasted Years i Bring Your Daughter...To the Slaughter, jakos gryzło by mi się to wszystko ze sobą. Osobiście bardzo podobała mi się trasa SBIT bo moim marzeniem zawsze było to aby zobaczyć na żywo LAD i tu proszę taka niespodzianka marzenie spełnione 
Ja się akurat cieszę z Wildest Dreams bo to świetny kawałek. Nie ma co narzekać. Każdy kawałek IM ma swój styl i nie ma co oceniać. Każdy, ale to każdy, jest na swój sposób najlepszy. Nie wolno tylko podchodzić do tego negatywnie...
Dokładnie!czester52 pisze:Ja się akurat cieszę z Wildest Dreams bo to świetny kawałek. Nie ma co narzekać. Każdy kawałek IM ma swój styl i nie ma co oceniać. Każdy, ale to każdy, jest na swój sposób najlepszy. Nie wolno tylko podchodzić do tego negatywnie...
Setlista wypas!
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
1005 sie zgadzam.Jack pisze:A mi brakuje do pełni szczęścia - For The Greater Good Of God np zamiast Wildesa :/
ale jedno WD sie przeżyje bo jak na MAIDEN to set przewietrzony totalnie
brawo za wyrzucenie Troopera i RTTH, ile można mając tyle utworów w zanadrzu
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Błagaj Synu o przebaczenie, albowiem bluźnisz!Budziol pisze:brawo za wyrzucenie Troopera i RTTH
Ostatnio zmieniony czw cze 10, 2010 10:57 pm przez Nocny Jastrząb, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja uwazam ze setlista jest wypasiona i tez nie placze za brakiem RTTH. Niech graja jak najwiecej kawalkow malo granych i wtedy bedzie super.
Ostatnio zmieniony czw cze 10, 2010 9:33 pm przez rob69, łącznie zmieniany 1 raz.
Taka prawda fajnie że zastąpili te dwa kawałki czymś świeższym 
a coz to za panienka mnie straszysz ?Nocny Jastrząb pisze:Błagaj Synu o przebaczenie, albowiem bluźnisz!Budziol pisze:brawo za wyrzucenie Troopera i RTTH
Ostatnio zmieniony pt cze 11, 2010 7:10 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 2 razy.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Chciałem zadziałać psychologicznieBudziol pisze:a coz to za panienka mnie straszysz ?
błąd nie boje sie tej białej damy 
wracając do tematu - jesli ktos chcial kalsykow bedzie ta trasa rozczarowany, dla mnie set BOMBA!
El Dorado na żywca sie broni!
ale patrze jak zespól go gra i przysięgam ze mam wrażenie jakby to niech ich utwór był
cięższy, inny, nie mowie ze źle
wracając do tematu - jesli ktos chcial kalsykow bedzie ta trasa rozczarowany, dla mnie set BOMBA!
El Dorado na żywca sie broni!
ale patrze jak zespól go gra i przysięgam ze mam wrażenie jakby to niech ich utwór był
cięższy, inny, nie mowie ze źle