Iron Maiden: Flight 666 - The Movie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Iron Maiden: Flight 666 - The Movie
DVD warto. Najlepiej w wersji limitowanej. Bardzo ładnie wydane. Warto dla samego koncertu, nawet jeśli nie lubisz filmów dokumentalnych (choć ten zrobiony jest profesjonalnie i jest wysokobudżetowy).
Warto - FLIGHT 666 to wartościowy materiał - WICKER - Ty się Maiden naoglądasz... Mam nadzieję, że podzielisz się wrażeniami - no i w 2011-tym powinni nas odwiedzić. 
warto 
podchodziłem sceptycznie ze znów składak, ale naprawdę mimo ze to zlepek rożnych koncertów fajnie sie ogląda i bardzo dobra jakość nagrania.
POLECAM nie będziesz rozczarowany
podchodziłem sceptycznie ze znów składak, ale naprawdę mimo ze to zlepek rożnych koncertów fajnie sie ogląda i bardzo dobra jakość nagrania.
POLECAM nie będziesz rozczarowany
Świetny jest, naprawdę warto 
Również polecam. Wydawało mi się że to kolejny LAD a jednak się pomyliłem. Nie przepadałem nigdy za takimi zabiegami jak to że każdy utwór z innego miejsca. Oglądałem dwa koncerty Slayera i Kreatora i tam pomiędzy utworami wypowiadali się fani jacyś goście i wyglądało to strasznie hmm dupnie bałem się że na 666 tez tak będzie, jednak okazało się inaczej
Bardzo fajna produkcja bardzo fajnie się ogląda, dźwięk też świetny wybrać można 5.1 lub DTS. Tylko oprawa graficzna jakoś mi do gusty nieprzypadła hehe xD Ale polecam - warto. Można by rzec że to Live After Death II hehe 
Najważniejszy jest film, dopiero potem koncert....przyznam byłem sceptycznie nastawiony, zupełnie niepotrzebnie, oglądnięcie było dużym przeżyciem, nie wiem może dlatego że miałem wtedy świetny klimat na Ironów ,nie wiem? w każdym razie film świetny, piękne momenty pokazujące fanów z Kostaryki, czy pastora fanatyka Iron Maiden...koncert spokojnie może się równać z Rock in Rio
Mnie on akurat przeraża. Od 24 lat muzyka Maiden towarzyszy mi każdego dnia w życiu, jestem sercem i duszą za Maiden, ale to chodzi o muzykę - nie rozumiem, po co robić z tego filozofię, wręcz religię... Facet albo popisuje się przed kamerą, albo kwalifikuje na leczenie - o czym świadczy jego wygląd, niestety. Tak IMHO.IM_Power pisze:piękne momenty pokazujące (...) pastora fanatyka Iron Maiden
M.
akurat z wielu fanatyzmów, ten jest nie groźny, nikomu nie szkodzi, gorsze fanatyzmy są w TV zwłaszcza teraz pokazywane jak coś normalnego, fajnego, godnego pochwały
oby tylko Tacy fanatycy byli
oby tylko Tacy fanatycy byli
Mnie wkurza to że w takich wydawnictwach (chodzi mi o film z LAD bo tego z Fligt 666 jeszcze nie widziałem) nie ma polskich napisów. Nie każdy przecież umie komunikatywnie język angielski. Bo oglądać film tylko po to żeby obejrzeć a nic nie rozumieć to trochę lipa. Czy to tak trudno dodać gdzieś polskie napisy ehhh. Skoro jest coś wypuszczane na rynek polski to niech będzie do niego przystosowane.
można sobie włączyć napisy po angielsku, a to już 100procentowo ułatwia
No tak ale i tak jestem zdania że jeśli coś jest wypuszczane na rynek danego kraju powinno być pod ten rynek przygotowane 
fani sami robia podpisy po pl, fligt 666 moze byc przykladem, gdzies chyba w tym temacie byly do pobrania.
Wiem że są bo widziałem ten temat
Ale chodzi mi teraz głównie o produkty które są wypuszczane na Polski rynek. Szkopom, Szwedom jakoś napisy powstawiali jakby nam tez nie mogli. Nie chodzi mi o to czy można je sobie ściągnąć czy nie ale o sam fakt że ich niema na oryginalnym wydawnictwie gdzie moim zdaniem powinny się pojawić
- Iron Soldier
- -#Invader

Ja nigdzie nie mogłem znaleźć Flight 666. W żadnym Empiku, Media Markt itd. To też spiraciłem, oglądnąłem, usunąłem i zacząłem polować na oryginał. Nie wie ktoś z okolicy Tychów/Bielska Białej, gdzie może film Flight 666 być i po jakiej cenie? ^^
Sprawdź na allegro, albo ceneo.Iron Soldier pisze:Nie wie ktoś z okolicy Tychów/Bielska Białej, gdzie może film Flight 666 być i po jakiej cenie? ^^
http://allegro.pl/item1069152945_iron_m ... zedaz.html
Tu masz koncert i film... i to w jakiej cenie
Może ktos wrzucić napisy do flight666 skoro ktoś zrobił? Link do napisów w tym temacie wygasł.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
http://rapidshare.com/files/400695824/I ... 5.1__..txtEmilio pisze:Może ktos wrzucić napisy do flight666 skoro ktoś zrobił? Link do napisów w tym temacie wygasł.
Heh napisy w porownaniu do niektorych calkiem w porzadku, ale juz po kilku minutach mozna wylapac niezle kwiatki ^^
Bombastic przetlumaczone jako patetyczny ? Wystarczylo by bombastyczny
No i bloody przetlumaczone jako krwawy( bez sensu), zamiast cholerny. Mówię o tym bo przypomniala mi sie ukrainska firma ktora zrobila gre i chciala wydac ja jako "Bloody magic". Myslalem sobie ze ciekawy tytul, pewno bedzie duzo humoru skoro juz w tytulu stoi jak byk "Cholerna magia". A tu sie okazalo, ze rozchodzilo im sie o krwawa ^^ I ostatecznie gra wyszla jako dawn of magic bodajze
Czy autor napisow jest na tym forum ? Jseli tak prosilbym o pozwolenie na ich przerobienie i wrzucenie tutaj linka. Nie zebym sam byl tlumaczem, czy nie docenial roboty goscia, ktory te napisy stworzyl. Po prostu jedna osoba zawsze moze cos przegapic itp., a w sporej czesci napisy sa stworzone jak najbardziej ok.
Bombastic przetlumaczone jako patetyczny ? Wystarczylo by bombastyczny
No i bloody przetlumaczone jako krwawy( bez sensu), zamiast cholerny. Mówię o tym bo przypomniala mi sie ukrainska firma ktora zrobila gre i chciala wydac ja jako "Bloody magic". Myslalem sobie ze ciekawy tytul, pewno bedzie duzo humoru skoro juz w tytulu stoi jak byk "Cholerna magia". A tu sie okazalo, ze rozchodzilo im sie o krwawa ^^ I ostatecznie gra wyszla jako dawn of magic bodajze
Czy autor napisow jest na tym forum ? Jseli tak prosilbym o pozwolenie na ich przerobienie i wrzucenie tutaj linka. Nie zebym sam byl tlumaczem, czy nie docenial roboty goscia, ktory te napisy stworzyl. Po prostu jedna osoba zawsze moze cos przegapic itp., a w sporej czesci napisy sa stworzone jak najbardziej ok.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Mi te napisy nie chcą działać...
Czym odtwarzacie DVD?
Czym odtwarzacie DVD?
Normalnie najpierw na kompie sprawdzilem kmplayerem, a potem sobie obejrzalem na odtwarzaczu dvd.