To chyba lepiej,że zmieniają co prawda na gorsze IMO,ale przynajmniej jak jeszcze tak będą zmieniać to na swoich koncertach możesz coś usłyszyeć innego tak jak Dream Theater,które grało tej nocy to samo,ale to przez to,że są supportem w 2004 jak supportowali Yes każdej nocy grali to samo,IM uczy się zmieniać sety od DTIM_Power pisze:cały czas będą zmieniać?
The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
W sumie to na każdy występ, publiczności przypadnie niespodzianka?
Niby ciekawe, ale z drugiej strony jedni będą sie cieszyć z setu a jedni nie...
po takim super wykonaniu, z energią, impetem, super światłami i zakończeniem nikt już chyba nie ma zastrzeżeń do Wildest Dreams, wg mnie pobudzi na nowo koncert w połowie bo jakby nie patrzeć jest szybki.
http://www.youtube.com/watch?v=liNPORfwIFo
http://www.youtube.com/watch?v=liNPORfwIFo
W cuda wierzysz?IM_Power pisze:cały czas będą zmieniać?
www.MetalSide.pl
tez niestety tak mysle 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Żenada z tym zespołem.... Zobaczycie, że potwierdzi się to, co napisałem wcześniej i na koncertach festiwalowych w Europie dostaniemy jeszcze Troopery, Run To The Hillsy i inne odgrzewane kotlety...
Wielka szkoda, że panowie tak postąpili i zagrali tylko jeden koncert z naprawdę oryginalnym setem, teraz jak widać małymi kroczkami będą wracać do normalności...
Wielka szkoda, że panowie tak postąpili i zagrali tylko jeden koncert z naprawdę oryginalnym setem, teraz jak widać małymi kroczkami będą wracać do normalności...
Chyba logiczne,że mieli przygotowane i Paschendale i Dance of Death, przecież nie nauczyli by się Dance of Death w ciągu dnia, tak więc sądze ,że będą je grali wymiennie, bo takie rzeczy w historii IM się zdarzały, do tego sądze ,że w Europie dojdzie Trooper i będzie 17 utworów i set 100 minut
ja tam wierzę że zmiany obejmą tylko USA, by przestali narzekać jak to było w tych recenzjach z Dallas, po koncercie w Dublinie bedzie juz wiadomo, zresztą po dzisiejszym się też co nie co dowiemy, póki co mecz Anglia - USA, pewnie Steve przed koncertem se obejrzy 
prędzej trooper by wrócił do Stanów niz do Europy, może nawet Brighter wróci u nas a tam zastąpili bo Amerykance chcą klasyków
ja tam wiem swoje
nie rozumiem po co tak bardzo Wam ten Brighter?...jeszcze rozumiem Paschendale, ale BTTAS, szczerze to wolę już tego Wrathchilda, słyszałem go 2 razy, Brightera raz ,wielka różnica to nie jest ,z A Matter...to chętnie bym posłucham Longest Day albo Legacy ,zresztą jeden Benjamin mi starczy
nie rozumiem po co tak bardzo Wam ten Brighter?...jeszcze rozumiem Paschendale, ale BTTAS, szczerze to wolę już tego Wrathchilda, słyszałem go 2 razy, Brightera raz ,wielka różnica to nie jest ,z A Matter...to chętnie bym posłucham Longest Day albo Legacy ,zresztą jeden Benjamin mi starczy
Brighter jest fajny do słuchnia, ale na pewno Wrathchild lepszy do skakania:D
mną rządzi egozimIM_Power pisze:ja tam wiem swoje
to mój nasty koncert IM i zawsze jest WRATCHILD, RTTH oraz trooper wiec z checia w to miejsce obejrze cos mniej oklepanego
A fani w USA cieszą się w najlepsze z Wrathchild, ucieszy ich The Trooper czy rtth. Inne gusta. Mi się wydaje, że tym razem będą zmieniać co kilka koncertów jakiś numer - to trasa na 35 - lecie istnienia formacji, ja mam akutat nadzieję że w ramach "Night To Remember " na Wacken usłyszę "The Trooper'a" czy nawet "2MTM" - na to czeka masowa widownia... 
Zawsze bierzesz pod uwagę to, że Ty już słyszałeś - ja np. nie słyszałem nic z AMOLADA i DOD jeszcze nie mówiąc juz o BNW, ale jednak uważam zę BTATS to mocny punkt setu, zresztą bardzo go lubię. Co do Longest Day to zgadzam się w 100% kawałek bardzo mocny koncertowo.IM_Power pisze:ja tam wiem swoje
Ja też bede nasty jedenasty ;p ale i tak chce usłyszeć Wrathchild
Natomiast fakt słuchać co koncert Fer'a czy Troopera jest nudne
Mega koncertowym w mojej opinii jest Out Of The Silent Planet a go nie graja.
Niestety ciężko wszystkim dogodzić natomiast młodzi fani którzy nie mieli okazji jeszcze słuchać szlagierów muszą zrozumieć nasz sceptyzm - nam sie poprostu to już przejadło ;p
A gwarantuje na Koncerty z Hiciorami jeszcze przyjdzie czas na 100% - Oby grali wiecej brave'a Zobaczymy co dziś sie stanie pod czas koncertu w San Antonio.
Jak zrobią kolejną zmiane to zgłupiejemy ;p
Natomiast fakt słuchać co koncert Fer'a czy Troopera jest nudne
Mega koncertowym w mojej opinii jest Out Of The Silent Planet a go nie graja.
Niestety ciężko wszystkim dogodzić natomiast młodzi fani którzy nie mieli okazji jeszcze słuchać szlagierów muszą zrozumieć nasz sceptyzm - nam sie poprostu to już przejadło ;p
A gwarantuje na Koncerty z Hiciorami jeszcze przyjdzie czas na 100% - Oby grali wiecej brave'a Zobaczymy co dziś sie stanie pod czas koncertu w San Antonio.
Jak zrobią kolejną zmiane to zgłupiejemy ;p
fakt ze to by bylo prawdziwe zaskoczenie!
Może chcą pójść sladem Metalliki i wymiennym setem co koncert ?
:D
www.last.fm/user/darkfuneral18
Kevin18 pisze:Może chcą pójść sladem Metalliki i wymiennym setem co koncert ?:D
Ostatnio patrzyłem na sety z trasy ale myślałem ze się przewidziałem. Tak czy owak stwierdziłem że to fajne ze robią fanom niespodzianki.
ja jeszcze nie byłem na żadnym koncercie IM (i to to jest jedno z moich życiowych celów, żeby w końcu pójść), ale wszystkie koncertówki słuchałem i oglądałem i powiem tak: bez "Troopera" sobie mojego pierwszego (albo nawet każdego następnego) koncertu IM nie wyobrażam, za to za "Wrathchild" bym nie płakał.
Our time will come! Oooo...
Ja się bardzo cieszę, że 1 występ Ironów jaki widziałem to występ z trasy SBIT...