Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Księga Skarg i wniosków
sprawa jest prosta. Naprawdę nie chcemy was kazać za każde naruszenie regulaminu, ale czasami nie pozostawiacie nam wyboru. Sami chcieliście więcej swobody więc nie reagujemy na każdy post niezgodny z regulaminem, ale jak zaczyna pojawiać się ich zbyt dużo to trzeba was sprowadzić do jako takiego porządku. Każdy z ukaranych dziś w ewidentny sposób złamał regulamin, a otrzymane warny mam nadzieję że wkrótce znikną przy ich dobrym zachowaniu.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No ale warn za jednokrotne użycie słowa "kurwa" i to w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu? Rozumiem gdybym tym kogoś obraził, ale w tym wypadku, to ogromna przesada z Waszej strony. Jak dla mnie to nawet nieco zabawne, zwłaszcza patrząc przez pryzmat tego, co niejednokrotnie się dzieje na forum... No ale nic, nie ma sensu protestować, bo i tak nie zmienicie decyzji, muszę to jakoś przeżyć, jednak niesmak pozostał...
-
Deleted User 804
Bardziej chodziło o post sąsiedni który zwrócił uwagę a Twój trochę niefartownie znalazł się obok, więc jak już dawałem to oba dostały bo naruszały ten sam punkt regulaminu. Oczywiście cała sytuacja i forma użycia zostanie uwzględniona w długości obowiązywania warna, więc tak naprawdę nie powinieneś tego poczuć. 
Zatem chodziło o mój, lekko przesadny. Cóż życie. Niemniej Hankey ma racje, nie obrazałem nikogo ani nic w tym stylu. Poprostu zgrabna kura wdarła się w zdanie. w wyniku emocji 
Nie panikujcie, warn fajniej wyglada przy avie 
EDIT:
Wlasnie kurwa gdzie moj warn
EDIT2:
Dziekuje
EDIT:
Wlasnie kurwa gdzie moj warn
EDIT2:
Dziekuje
-
Deleted User 804
już przy avieKro pisze:Wlasnie kurwa gdzie moj warn![]()
gdzie sb
-
Deleted User 804
albo stoi pusty, albo same głupoty w nim. Macie offtopownie
CO to ma być czy gówno
Maiden w Chorzo 2k5 - zaliczone było ;] yeah! ;d;d
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

-
Deleted User 804
Informujemy ze w dniu 21.06 po godzinie 22:30 serwer bedzie wylaczony i przeniesiony do nowego budynku datacenter. Przerwa potrwa do nocy do godziny 3-4 rano
-
Deleted User 357
Czy tylko mi dzisiaj forum tak niemożliwie muli? Inne strony działają normalnie.
-
Deleted User 804
Decyzją administracji użytkownik tadekim (wcześniej zarejestrowany jako miki) został ponownie zbanowany.
Regulamin TYPERA
miki zdobył 66pkt
Osoby zbanowane nie są forumowiczami, więc zgodnie z regulaminem typy Herkiego i Mikiego a przekazane przez Wickera i Artura nie powinny być brane pod uwagę. Dla dobra zabawy poszliśmy im na rękę, ale od tej chwili typy Mikiego przestają być brane pod uwagę.5. W zabawie może uczestniczyć każdy forumowicz
miki zdobył 66pkt
-
El Dorado
Czy ja dostałem WARNa za to, że nie podoba mi się utwór "The Final Frontier" i bezpośrednio o tym piszę?