14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]

Wszystko na temat nowego tournee

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]

Post autor: Mila »

Też bym chciała rzucić okiem na miasto, zjeść coś, porobić kilka fot itd. Tzn słyszałam, że wyspa jest kawałek od centrum,ale najprawdopodobniej powinien być dość dobry dojazd.

Jeśli będzie jakiś meeting przed samym wyjazdem wieczorem to fajnie, bo nie każdy jest z Wrocławia, a głupio samemu pałętać się po mieście w nocy:P Swoją drogą fajnie jakby ten wyjazd był troszkę wcześniej, tak jak miał być pierwotnie (24:00), ale organizatorzy są bardziej doświadczeni i wiedzą co robią, zresztą ...jeszcze trochę czasu ;-)
Awatar użytkownika
DaveM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DaveM »

ostrula pisze:ktoś się orientuje czy na Węgrzech można pić w miejscu publicznym?
Ale co pić??
AnarchyMen
-#Invader
-#Invader

Post autor: AnarchyMen »

o alkochol mu chodzi ;)
Awatar użytkownika
Nav
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Nav »

Co do kwestii zwiedzania, to dla mnie byłoby super gdyby ktoś z organizatorów, względnie posiadaczy kluczyków do samochodu, bo nie wiem czy to te same osoby :razz: też zwiedzał, żeby można było potem zostawić rzeczy w samochodzie. Bo to dość kłopotliwe potem brać rzeczy ze sobą na koncert.

Jak to w ogóle wygląda, ilu będzie kierowców? Bo jak rozumiem kierowcami będzie ktoś stąd, z grupy wybierającej się na koncert, a nie osobno wynajęci ludzie, tak?
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
Awatar użytkownika
DaveM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DaveM »

AnarchyMen pisze:o alkochol mu chodzi ;)
Domyśliłem się.
czester52
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: czester52 »

Kierowcą późniejszego busa będzie Ironspartan, a tego wcześniejszego wynajęty kierowca.
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IM_Power »

ja tak sobie myślę czy nie lepiej by było jechać o 3 rano, nie o 4, zawsze godzine mamy do przodu

my organizujemy o północy 12 na 13 impre żeby się obudzić o 12-13 i potem już do busa nie spać ,w busie spania tez nie będzie
Awatar użytkownika
Puszek123
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Puszek123 »

A co po koncercie ? moze jakis melanz ?:D
IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Nav
-#Prodigal son
-#Prodigal son

To skoro będzie wynajęty kierowca to podejrzewam, że będzie możliwość zostawienia rzeczy przed koncertem? No chyba, że Pan Staszek czy inny Józek pójdzie oglądać miasto :)
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

A co Ty za "rzeczy"chcesz brać?:D Namiot, kajak i kuchenkę turystyczną? :mryellow: Bo ja się pewnie zapakuję do większej torebki, z którą mogłabym się swobodnie przemieszczać ;-)
czester52
-#Prisoner
-#Prisoner

IM_Power pisze:ja tak sobie myślę czy nie lepiej by było jechać o 3 rano, nie o 4, zawsze godzine mamy do przodu
Jeszcze ostatnio mówiłeś, że wolisz o 4. Zastanów się Krzysiu i bądź konsekwentny
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Ale inne osoby też jadą :) Najlepiej będzie chyba zrobić jakieś głosowanie przed samym wyjazdem, żeby skończyć dywagacje na temat "godzina wyjazdu". Hm? ;-)
Awatar użytkownika
Nav
-#Prodigal son
-#Prodigal son

mila pisze:A co Ty za "rzeczy"chcesz brać?:D Namiot, kajak i kuchenkę turystyczną? :mryellow: Bo ja się pewnie zapakuję do większej torebki, z którą mogłabym się swobodnie przemieszczać ;-)
Może jestem burżujem, ale po łażeniu w upale po mieście chętnie bym się przebrała przed koncertem ;-) a jeśli chodzi o rzeczy to np. aparat fotograficzny, którego nie zamierzam brać na koncert, bo mi tam niepotrzebny, a tylko by mi krępował ruchy i musiałabym na niego uważać w tłumie, a także plecak zawierający różne pierdoły niepotrzebne mi na koncercie, który chciałabym zostawić z powodów takich samych, co aparat ;-)
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IM_Power »

wogóle Spartan mówił Jankowi ,że być może będzie jechał jeden autokar, chętnych jest ludzi, każda opcja jest możliwa,ale na pewno nie będą jechać 2 busy,a jak będą jechać 3 to w jednym będą i tak ludzie z mojej ekipy więc sobie sami ustalimy godzinę ,a np. jakby się tak zdarzyły ,że z nami będą jechać ludzie z innych miast to też ich spytamy o zdanie
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Ja też zabieram ciuchy na zmianę, to nic "burżujskiego" ;-)

IM-hehe podziały typu"my i oni" :mryellow: Sorry,ale jakoś to zabawnie zabrzmiało ;-)
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

Chodzi o to, że to ekipa znajomych, którzy zapewne wypełnią jeden, cały bus. Dlatego chcielibyśmy, żeby nasza wesoła gromadka się zmieściła do jednej puszki a jak będzie wolne miejsce i ktoś się dosiądzie "z poza ekipy" to nie będzie żadnego problemu.

Jeśli chodzi o ceny i kogoś to interesuje, to za 1,44~ PLN mozna kupić 100 HUF Popytałem parę osób na temat cen i piwo można kupić w granicach 350-400 HUF, z innego źródła dowiedzialem się jednak że piwo oscyluje w granicach 450~ HUF. Zjeść można w granicach 700-1200 HUF w zależności od potrzeb.
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Steve pisze:Chodzi o to, że to ekipa znajomych, którzy zapewne wypełnią jeden, cały bus. Dlatego chcielibyśmy, żeby nasza wesoła gromadka się zmieściła do jednej puszki a jak będzie wolne miejsce i ktoś się dosiądzie "z poza ekipy" to nie będzie żadnego problemu.
Tak, wiem, ale nie mogłam się powstrzymać od skomentowania ;-) ;-)
czester52
-#Prisoner
-#Prisoner

Krynio przestań pierdzielić głupoty typu: "że stachu słyszał jak jurek mówił zenkowi, że kazik ponoć słyszał coś..." A nie popijesz sobie to piszesz tak, a na trzeźwo inaczej. Spartan to załatwia i nie wprowadzaj ludzi w błąd mówiąc jak by ci się widziało. Jak Maciek będzie miał ustaloną ZAMKNIĘTĄ listę, to powie iloma busami(autobusami) pojedziemy i o której godzinie, a do póki Maciek nie powie co i jak, nie spekuluj. Bardzo cię proszę.
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: IRONSPARTAN »

...i amen :razz:
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

czester52 pisze:Krynio przestań pierdzielić głupoty typu: "że stachu słyszał jak jurek mówił zenkowi, że kazik ponoć słyszał coś..." A nie popijesz sobie to piszesz tak, a na trzeźwo inaczej. Spartan to załatwia i nie wprowadzaj ludzi w błąd mówiąc jak by ci się widziało. Jak Maciek będzie miał ustaloną ZAMKNIĘTĄ listę, to powie iloma busami(autobusami) pojedziemy i o której godzinie, a do póki Maciek nie powie co i jak, nie spekuluj. Bardzo cię proszę.
Nie przesadzaj stary... zachowujesz sie co najmniej jakbyś był tu jego pełnomocnikiem. Wydaje mi się, że organizator wyjazdu powinien o wszystkim informować, a jak nie wszystko zostało do końca ustalone to chyba warto wcześniej miec jakieś założenia co do wyjazdu i spędzenia czasu przed koncertem, czyż nie?
ODPOWIEDZ