no to ceny trochę ostudziły mój zapał Lubię oba zespoły choć w sumie żadnego z nich nie znam całej dyskografii więc może jak do tego czasu lepiej z nimi się zapoznam to będę w stanie przepłacić za bilet i piwo w stodole
Helloween to jedna z najlepiej wypadających kapel na żywo, zdecydowanie warta każdej kasy. No i Stratovarius też może być bardzo ciekawy.
Jestem na bank w Warszawie, a co z Krakowem, to się jeszcze zobaczy.
Heh, widziałem Helloween dwa razy - Kraków 2003 i Sztokholm 2007 i oba te występy oceniam jako jedne z najsłabszych koncertów na jakich byłem. W obu przypadkach supporty biły na głowę gwiazdę - Rage i Gamma Ray. Nie wiem, może dwa razy miałem pecha. A może po prostu po odejściu Grapowa i Kusha to słaby koncertowo zespół... ale czuję, że dam im trzecią szansę hehe.
a swoją drogą, dziwię się Weikiemu i Andy'emu. Żeby robić trasę akurat w najgorszej porze roku dla Europy ... Chłopaki mieszkają na Teneryfie, na ich miejscu nie ruszyłbym nosa stamtąd od listopada do marca
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
krusejder pisze:a swoją drogą, dziwię się Weikiemu i Andy'emu. Żeby robić trasę akurat w najgorszej porze roku dla Europy ... Chłopaki mieszkają na Teneryfie, na ich miejscu nie ruszyłbym nosa stamtąd od listopada do marca
To się nie dziw tylko zerknij jak były ułożone poprzednie dwie trasy. Dokładnie tak samo. Już od kilku lat własne trasy robią w okresie jesień/zima. Po nowym roku pozostałe kontynenty a latem festiwale. Proste jak drut i wygodne widocznie dla nich.