Zobaczę wieczorem czy mam jeszcze jakąś kaśe i może skoczę, bo Wickerman swoimi relacjami mnie zachęciłIRONSPARTAN pisze:U nas także zostało ok. 5-7 miejsc (w zależności od zapłacenia zaliczek). Jeszcze raz zapraszam na wyjazd z Sanktuarium. Koszt 150zł.
14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Cholernie wam zazdroszcze, też bym chetnie pojechał, ale chyba bede musiał czekać do przyszłego roku żeby kolejny raz zobaczyć Maiden :/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
E, tłumaczenie się :] Trzeba jechać 
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Wszelkie informacje potwierdzające opłaty i zaliczki wszystkich uczestników wyjazdu są w pierwszym poście tego tematu. Wszystkie wpłaty które otrzymuję momentalnie zostają tam wykazane. Jeśli ktoś zostałby pominięty w wykazie, lub jego wpłata nie zostałaby wykazana, proszę o kontakt na priva lub telefonicznie.
Jak na razie żadnych reklamacji nie ma.
Jeszcze raz przypominam o niewielu wolnych miejscach które nam zostały!
Be Quick Or Be Dead
Jak na razie żadnych reklamacji nie ma.
Jeszcze raz przypominam o niewielu wolnych miejscach które nam zostały!
Be Quick Or Be Dead
Na kiedy trzeba wpłacić kasę za przejazd ?
Jakby ktoś miał ochotę ja z kolegami możemy odbierać z Dworca ludzi nie z Wrocka,nie ma sprawy.
I jeszcze jedna sprawa, jak z flagami? organizujemy coś?
Jakby ktoś miał ochotę ja z kolegami możemy odbierać z Dworca ludzi nie z Wrocka,nie ma sprawy.
I jeszcze jedna sprawa, jak z flagami? organizujemy coś?
mozna wstepnie okreslic dokladniejsza date ( godzine ) wyjazdu? bo sie musze dogadac z kumplem, ktory mnie przetrzyma we Wroclawiu 
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Ja z mojej strony bym chciał zorganizować jakieś fajne spotkanie dla tej części fanów ,którzy mają trochę mocniejszą głowę(nie chodzi o picie,heh) by się spotkać tak parę godzin przed odjazdem i połazić po mieście ,wiele zresztą osób nie będzie miało wyboru by pospać przed odjazdem , bo przyjadę z innych miast wcześniej bo połączeń PKP nie ma aż tyle, mowa o tych którzy nie mają gdzie przekimać we Wro ,tak więc myślę że byłoby spoko.
Oczywiście rozumiem tych którzy lubią się wyspać, ja to będe odsypiał już w busie powrotnym,a to i nie wiem, czy bo wygody to tam raczej nie będzie. Co tu dużo mówić koncert, emocje itd. Przed Chorzowem 2005 nie spałem 40 godzin ,heh
Oczywiście rozumiem tych którzy lubią się wyspać, ja to będe odsypiał już w busie powrotnym,a to i nie wiem, czy bo wygody to tam raczej nie będzie. Co tu dużo mówić koncert, emocje itd. Przed Chorzowem 2005 nie spałem 40 godzin ,heh
i o ktorej planujemy byc w Budapeszcie?
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

ok. 14, w zależności od postojów
Ciekawa propozycja, ja wolałabym dotrzeć wcześniej do Wrocławia niż po nocach jeździć pociągamiIM_Power pisze:Ja z mojej strony bym chciał zorganizować jakieś fajne spotkanie dla tej części fanów ,którzy mają trochę mocniejszą głowę(nie chodzi o picie,heh) by się spotkać tak parę godzin przed odjazdem i połazić po mieście ,wiele zresztą osób nie będzie miało wyboru by pospać przed odjazdem , bo przyjadę z innych miast wcześniej bo połączeń PKP nie ma aż tyle, mowa o tych którzy nie mają gdzie przekimać we Wro ,tak więc myślę że byłoby spoko.
-
AnarchyMen
- -#Invader

no własnie i tutaj trzeba kombinować bo jak zdecyduje się jechać to jakoś trzeba się przenocować w tym Wrocławiu ;D
Jednak na następny rok muszę zaczekaćZobaczę wieczorem czy mam jeszcze jakąś kaśe i może skoczę, bo Wickerman swoimi relacjami mnie zachęciłIRONSPARTAN pisze:U nas także zostało ok. 5-7 miejsc (w zależności od zapłacenia zaliczek). Jeszcze raz zapraszam na wyjazd z Sanktuarium. Koszt 150zł.
Jadę z Poznania. Również nie wiem co ze sobą zrobić we wrocławiu do tej 4 nad ranem(prawdopodobnie wyjadę już w piątek), jeżeli dojdzie do skutku opcja jakiegoś spotkania na mieśćie to się piszę 
NA pewno dojdzie :p
Ja planuje wstać dość wcześnie rano, koło 12 w nocy spotkać się, wypić trochę a w busie walnąć w kimę
Ja planuje wstać dość wcześnie rano, koło 12 w nocy spotkać się, wypić trochę a w busie walnąć w kimę
Obawiam się ,że w autokarze ciężko będzie spać, dlatego ja mam zamiar poprostu się późno obudzić 13-ego ,a potem to już mogę spokojnie nie spać do koncertu tak by w drodze powrotnej się przekimać spokojnie
A spotkać się oczywiście spotkamy ,nawet bym proponował tak o 21-22 jakoś, ale to już jak wam pasuję ,jakoś to zorganizujemy
A spotkać się oczywiście spotkamy ,nawet bym proponował tak o 21-22 jakoś, ale to już jak wam pasuję ,jakoś to zorganizujemy
- malko_ntent
- -#Charlotte

Hejka
U mnie zostały 3 miejsca wolne na dzień dzisiejszy. Wyjazd mniej więcej wygląda tak:
Wyjazd ok 24.00 z Wrocławia, Bielsko Biała ok. 03.00 (zabieramy 2 osoby), potem Budpaeszt ok 9.00 w zależności od postojów.
Chętnych zapraszam do komfortowej podróży (zapewniam miły sen na rozkładanych fotelach w towarzystwie samego Bruc'a - na dvd.. oczywiście)
Pozdrawiam
Wojtek
www.myspace.com/wojtekmalko
U mnie zostały 3 miejsca wolne na dzień dzisiejszy. Wyjazd mniej więcej wygląda tak:
Wyjazd ok 24.00 z Wrocławia, Bielsko Biała ok. 03.00 (zabieramy 2 osoby), potem Budpaeszt ok 9.00 w zależności od postojów.
Chętnych zapraszam do komfortowej podróży (zapewniam miły sen na rozkładanych fotelach w towarzystwie samego Bruc'a - na dvd.. oczywiście)
Pozdrawiam
Wojtek
www.myspace.com/wojtekmalko
-
AnarchyMen
- -#Invader

mhy Malko a u ciebie jaka cenna z biletem ??
- malko_ntent
- -#Charlotte

Ja biletów nie załatwiam. Tylko transport - 199zł/osoba obie strony
Pozdrawiam
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek
bilety bez problemu dostaniesz w Polsce