Artur pisze:
Dziś wziąłem na miasto i nie wiem czy mi się to bardziej od "Powertrip" nie podoba

w każdym razie porównywalne jak dla mnie, ale najwyżej z mi znanych "Monolithic Baby!" jednak stawiam. Choć "Superjudge" też b. fajna, muszę tylko nadrobić debiut i "Dopes...". Generalnie zgoda, świetny zespół, ostatnio sporo wałkowałem, choć of course AC/DC >> Monster Magnet

BTW, masz "Superjudge" w swoich zbiorach ? Bo teraz za śmieszne pieniądze schodzi, na fan.pl np. za 17 zł

Ja jednak wolę Powertrip od GSN. Dla mnie debiut, Superjudge, Dopes, Powertrip i Monolithic to absolutne 10/10. God Says No to bardzo mocne 9.5/10

.
Debiut i Dopes to oczywiście lektury obowiązkowe. Z Dopes miałem ciekawą przeprawę, bo przeszedłem długą drogę od zniechęcenia i zawodu po pierwszym przesłuchaniu, do uznania jej ostatecznie za najlepszy MM i totalny zachwyt

Jedyne takie objawienie w życiu miałem chyba tylko z Shades of God PL

. No i oczywiście nie zapominaj o EP-ce 25 Tab- bardzo warta uwagi rzecz, choc chyba najtrudniejsza i najbardziej wymagająca ze wszystkich krążków MM.
Równanie z AC/DC oczywiście słuszne, trudno żeby było inaczej

Superjudge mam, ale dałem za nią trochę więcej niż 17, ale warta była oczywiście swojej ceny

Generalnie to nie mam wątpliwości, że MM to dla mnie jeden z najlepszych zespołów ostatnich lat, w kategorii zespół rockowy to nie wiem czy nie najlepszy (obok QOTSA)

. Prezentowac niemalże idealnie równy, nieosiągalny dla większości poziom przez wszystkie swoje krążki, z wyłączeniem ostatniego, to spora sztuka
NP:
Creedance Clearwater Revival- Willy and the Poor Boys