14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Tak jak Budziol mówi. Tylko trzeba przycisnąć panie (lub Panów) w punktach sprzedaży i mówić że nie chce się biletu z Eventim Polska tylko z międzynarodowego.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

I oczywiście zapraszamy wszystkich w dalszym ciągu do naszego autokaru.
150zł!
150zł!
-
AnarchyMen
- -#Invader

Iron a bilet będziesz mógł załatwić ?? tzn jak bym ci przelał 330 zł ??
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Oczywiście. Nie ma problemu.
-
AnarchyMen
- -#Invader

http://www.e-podroznik.pl/public/search ... pId=-13019 sprawdzie sobie połączenie pks jak coś
z Łeby do Wrocławia ja mam zaznaczony Grudziądz ale możecie wybrać inne 
i pytanko Ktoś bedzie mnie mógł odebrać z pksu ??
i pytanko Ktoś bedzie mnie mógł odebrać z pksu ??
Są jeszcze wolne miejsca?
Są, na 1 stronie widać
myślę, że nie bedzie najmniejszego problemu.AnarchyMen pisze:i pytanko Ktoś bedzie mnie mógł odebrać z pksu ??
Podaj jaką trasą będziesz jechać - podesłałem ci parę osób (powinni się zgłosić w najbliższym czasie) - bo drugiego autokaru robić niestety z Krakowa nie będę - niestety te osoby są na wschód od Wrocławia i nie wiem czy twój autokar im nie bedzie pasował - ale chyba nie maja wyjścia
Przedewszystkim mam jedno pytanie. Z jakiego miejsca we Wrocławiu jest planowany odjazd? Czy można spokojnie gdzieś w okolicy zostawić auto? Czy może lepiej turlać się na jakiś dworzec pociągiem albo PKS? Nigdy nie byłem we Wrocławiu, więc potrzebuję rady 
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Co do miejsca wyjazdu to będą to okolice dworca PKP/PKS. Dokładne miejsce i mapkę podam po ustaleniu z kierowcą ok. 3-5 sierpnia. Miejsc do zaparkowania trochę tam także jest, szczególnie koło 4 rano. Jest także parking strzeżony.
Co do trasy przejazdu, to będziemy jechać przez Kudowę lub Nysę (jak wyżej, będzie wiadome 5 sierpnia) , więc tak czy inaczej chętni od Pitera (dzięki) musieliby się stawić we Wrocławiu lub na trasie pomiędzy Wrockiem a tymi miastami.
Co do trasy przejazdu, to będziemy jechać przez Kudowę lub Nysę (jak wyżej, będzie wiadome 5 sierpnia) , więc tak czy inaczej chętni od Pitera (dzięki) musieliby się stawić we Wrocławiu lub na trasie pomiędzy Wrockiem a tymi miastami.
- malko_ntent
- -#Charlotte

Hejka
Mam jeszcze 3 wolne miejsca u siebie i jakby co mogę też zabrać chętnych po trasie czyli Wrocław - Katowice - Bielsko Biała i Budapeszt.
Pozdrawiam
Wojtek
malko.ntent@wp.pl.
501-074-434
Mam jeszcze 3 wolne miejsca u siebie i jakby co mogę też zabrać chętnych po trasie czyli Wrocław - Katowice - Bielsko Biała i Budapeszt.
Pozdrawiam
Wojtek
malko.ntent@wp.pl.
501-074-434
-
AnarchyMen
- -#Invader

No to jak z Pksu byśmy jechali to idealnie
bo ja bym pewnie coś koło 3 w nocy był
Więc jak by ktoś mnie tam odebrał to by można się było poszwędać po mieście
Pozwiedzać
Więc jak by ktoś mnie tam odebrał to by można się było poszwędać po mieście
Pozwiedzać
IRONSPARTAN, prosze wybacz mi, ale po prostu nie chce mi się przechodzić przez cały temat
Wyjeżdżamy w końcu 14 rano? Nie przewidujemy czasu na małe zwiedzanie Budapesztu?
w razie czego moge udostepnic garaz 
wyjeżdzamy o 4 rano!
Wszyscy ludzie którzy bedą we Wrocławiu wcześniej i nie będą mieli co robić jeśli będą chcieć mogą się spotkać z nami, będziemy odbierać ludzi, napiszcie tylko o której będziecie we Wrocławiu
Wszyscy ludzie którzy bedą we Wrocławiu wcześniej i nie będą mieli co robić jeśli będą chcieć mogą się spotkać z nami, będziemy odbierać ludzi, napiszcie tylko o której będziecie we Wrocławiu
O 14 rano na pewno nie wyjedziemyCrazy_Sam pisze:IRONSPARTAN, prosze wybacz mi, ale po prostu nie chce mi się przechodzić przez cały tematWyjeżdżamy w końcu 14 rano? Nie przewidujemy czasu na małe zwiedzanie Budapesztu?
Jadąc ok 4 rano, wydaje mi sie, że bez problemu starczy nam na miejscu czasu na zwiedzenie okolicy i obalenie stosownych trunków.
ale pamiętajmy o tym ,że tam pierwszeństwo mają ludzie z biletami 6 dniowymi więc my jako posiadacze biletów jednodniowych musimy uważać na to by koncertu nie oglądać z hektarów, zwiedzanie miasta to fajna sprawa ale jedziemy tam przede wszystkim na koncert, to przynajmiej moje zdanie, ja tam mówiąc szczerze bardziej od oglądania zabytków będe sie cieszył klimatem przedkoncertowym do którego zwiedzanie miasta jest niepotrzebne, taki klimat w Ostravie 2007 był jedyny w swoim rodzaju,a sama Ostrava to przecież wyjątkowo brzydkie miasto
witam 
ja + 3 osoby (razem 4
)
jedziemy do Cluj (mamy już bilety)
jednak gdy zobaczyłem cenę za pociąg w dwie strony to zdębiałem
1100zł. za osobę
jest szansa na 4 miejsca w jakimś busie który by jechał przez Budapeszt do Cluj ?
pozdro.
ja + 3 osoby (razem 4
jedziemy do Cluj (mamy już bilety)
jednak gdy zobaczyłem cenę za pociąg w dwie strony to zdębiałem
jest szansa na 4 miejsca w jakimś busie który by jechał przez Budapeszt do Cluj ?
pozdro.
i ile by to kosztowało ?
jak na moje oko chodziło o "14-tego rano" a nie "o 14 rano"Steve pisze:O 14 rano na pewno nie wyjedziemy
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"