14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Właśnie jak wygląda wstęp na teren festiwalu? Są jakieś opaski jak na Open'erze? Dzięki którym spokojnie można sobie opuścić teren festiwalu? Bo jeśli tak, to można wymienić bilet i iść zwiedzić trochę centrum, które od terenu festiwalu nie jest daleko z tego co patrzyłem na mapach.
musiałem strzelić dżołka, żeby podlizać sie administratorowiNav pisze:jak na moje oko chodziło o "14-tego rano" a nie "o 14 rano"Steve pisze:O 14 rano na pewno nie wyjedziemy
Aha.
Mało prawdopodobne, żeby ktoś próbował się ze mną skontaktować, ale na wszelki wypadek uprzedzam, że jutro wyjeżdżam na tydzień, więc nie będę przez ten czas odpowiadać na żadne wiadomości
Mało prawdopodobne, żeby ktoś próbował się ze mną skontaktować, ale na wszelki wypadek uprzedzam, że jutro wyjeżdżam na tydzień, więc nie będę przez ten czas odpowiadać na żadne wiadomości
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
IM_Power pisze:ale pamiętajmy o tym ,że tam pierwszeństwo mają ludzie z biletami 6 dniowymi więc my jako posiadacze biletów jednodniowych musimy uważać na to by koncertu nie oglądać z hektarów,
a to znów co za wymysł?
chłopie po co Ty takie głupoty czasem wypisujesz
stanę obok tego co ma bilet 6dniowy i jego wpuszczą, a mnie nie?
no proszę Cię
lepiej pozwiedzać miasto, zjeść coś i jak MAIDEN gra powiedzmy o 21 w zupełności wystarczy wejść koło 18
Koncert mam gdzieś.
Jadę nażreć się papryki, nachlać węgierskiego ryzlinga i polizać jakieś węgierski cipuchy.
Jadę nażreć się papryki, nachlać węgierskiego ryzlinga i polizać jakieś węgierski cipuchy.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Ooooo! To też jest jakiś pomysł!Borys1978 pisze:Koncert mam gdzieś.
Ja przypominan o wolnych miejscach w naszym autokarze.
Ostatnio zmieniony sob lip 31, 2010 11:22 pm przez IRONSPARTAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Borys ja rozumiem ze rocznik 78 stawia Cię w uprzywilejowanej sytuacji, też chcę zjeść coś naprawdę pikantnego, ale jak czytam Twoje posty ... 
czy jest jakaś szansa na to by w autokarze można było puścić muzykę?
na pewno na sluchawkach jest szansa 
tak jak pisałem już wczoraj Jadę do Cluj więc jeśli ten autokar też by jechał to 4 miejsca byłyby mile widzianeIRONSPARTAN pisze:Ooooo! To też jest jakiś pomysł!Borys1978 pisze:Koncert mam gdzieś.
Jadę nażreć się papryki, nachlać węgierskiego ryzlinga i polizać jakieś węgierski cipuchy.![]()
i za jaką cenę ?
Nie jest planowany taki przejazd ztego co mi wiadomo
słyszałem, że jakiś zakład przcy chronionej organizuje wycieczkę do Rumunescu na koncert.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

kolczasty pisze:tak jak pisałem już wczoraj Jadę do Cluj więc jeśli ten autokar też by jechał to 4 miejsca byłyby mile widzianeIRONSPARTAN pisze:Ooooo! To też jest jakiś pomysł!Borys1978 pisze:Koncert mam gdzieś.
Jadę nażreć się papryki, nachlać węgierskiego ryzlinga i polizać jakieś węgierski cipuchy.![]()
i za jaką cenę ?
Widzę że kolega pisząc w TYM temacie o wyjeździe TEGO autobusu, jest świadomy tego że TEN autobus jedzie TYLKO z WROCŁAWIA do BUDAPESZTU i przeczytał temat jak i pozostałe posty ze zrozumieniem. Ale...
Jeśli zgodziliby się wszyscy uczestnicy to moglibyśmy pojechać i do Cluj. Wtedy cena dla waszej czwórki to jakieś 1500 od osoby. Jeśli będziecie potem chcieli pojechać TYM autkarem np. do Włoch lub Hiszpanii to wyjdzie trochę drożej dla Was, no i będziecie musieli zapewnić noclegi piędziesięciu osobom. Oczywiście pod warunkiem że wszyscy będą chcieli tam jechać.
I tak, rzeczowo odpowiedziałem, na rzeczowo zadane pytanie. A nawet ponadto.
Po za tym dostaję na priva pytania typu (pisownia oryginalna): " czy ten autobus mugby przyjecha do Sieradza wtedy bilet 150 cy ile"
Naprawdę czasem ręce opadają.
hahahahahaha który to jest taki mocny!!!!?????IRONSPARTAN pisze:czy ten autobus mugby przyjecha do Sieradza wtedy bilet 150 cy ile"
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

...to akurat było zapytanie z Allegro, gdzie też wisi nasze ogłoszenie i link do forum. Jeśliby nawet było stąd to przecież nie powiem kto... No bo jak?Borys1978 pisze:hahahahahaha który to jest taki mocny!!!!?????IRONSPARTAN pisze:czy ten autobus mugby przyjecha do Sieradza wtedy bilet 150 cy ile"
A tak na poważnie to jeszcze raz przypominam że...
...na autobus który wyjeżdza z Wrocławia do Budapesztu, 14 sierpnia, ok. godziny 4.00 z okolic Dworca Głównego PKP. W Budapeszcie planujemy być ok. godz. 14-15. Wyjazd, zaraz po koncercie, czyli ok. godz. 0.00. Jedziemy, w zależności od pogody i natężenia ruchu przez Nysę lub Kudowę. Wracamy tą samą trasą, i także do Wrocławia.
Dokładna godzina wyjazdu i miejsce będzie podana po 5 sierpnia.
Jeszcze raz zapraszam!
Ostatnio zmieniony ndz sie 01, 2010 2:04 pm przez IRONSPARTAN, łącznie zmieniany 1 raz.
czy jest przewidziany PITSTOP na jakieś Markietanki u Pepików?
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Pewnie tak. Okaże się w praniu.
Borys1978 pisze:czy jest przewidziany PITSTOP na jakieś Markietanki u Pepików?
Jego nie będą musieli wpuszczać,bo on już przecież będzie na terenie wyspy, poza tym to jest jedyny koncert w tej części Europy nie licząc Cluj które zostało zaklepane w połowie maju kiedy już ogromna część osób kupiła bilet na Sziget ,a są to Narody dość żywiołowe, , a na pewno też dojdzie sporo ludzi z Europy Zachodniej...może jest jak mówicie ,ale ja wolę dmuchać na zimne i na Wyspie zamierzam być gdzieś od 16 , kompletnie mnie nie kręci łążenie po mieście, w sytuacji kiedy tego samego dnia jest koncert, widać mam inną mentalność ,wolę się zapoznać z fanami z innych krajów ,tak jak to było w Ostravie ,tymbardziej ,że na tej Wyspie z tego co wiem jest wszystko czego dusza zapragnie, jeśli chodzi o wyżywienie...poza tym skoro już jestem na tym festivalu,to z ciekawości zobaczę jak to wygląda od strony muzycznej i organizacyjnej ,każdy ma wybórBudziol pisze:IM_Power pisze:ale pamiętajmy o tym ,że tam pierwszeństwo mają ludzie z biletami 6 dniowymi więc my jako posiadacze biletów jednodniowych musimy uważać na to by koncertu nie oglądać z hektarów,
a to znów co za wymysł?
chłopie po co Ty takie głupoty czasem wypisujesz
stanę obok tego co ma bilet 6dniowy i jego wpuszczą, a mnie nie?
no proszę Cię
lepiej pozwiedzać miasto, zjeść coś i jak MAIDEN gra powiedzmy o 21 w zupełności wystarczy wejść koło 18
Musicie pamiętać że ten festival jest nieco inny od koncertów które znamy dla tego tyle niepotrzebnych rzeczy się pisze i straszy
Ludzie na wyspie mają w Dupsku stanie pod scena tam jest zbyt wiele atrakcji to nie jest impreza dla iron Maiden oni są tam jedna z kapel.. a teren koncertu jest połączony z barami i jadłodajniami - nie ma selekcji pod scenę. TZN może i była ale musieli tych ludzi wpuścić kilka dni wcześniej i do koncertu Maiden musieli by kwitnąć hahahah
Wiem że pewnie was nie przekonam ale praktycznie do koncertu powinien być tam luzik
Szama,Piwo i jak to ktoś ładnie określił Dupy

Ludzie na wyspie mają w Dupsku stanie pod scena tam jest zbyt wiele atrakcji to nie jest impreza dla iron Maiden oni są tam jedna z kapel.. a teren koncertu jest połączony z barami i jadłodajniami - nie ma selekcji pod scenę. TZN może i była ale musieli tych ludzi wpuścić kilka dni wcześniej i do koncertu Maiden musieli by kwitnąć hahahah
Wiem że pewnie was nie przekonam ale praktycznie do koncertu powinien być tam luzik