Czego spodziewacie się po "Final Frontier"???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Czego spodziewacie się po "Final Frontier"???
Pytanie proste. Ja chciałbym, żeby nagrali płytę tak dobrą jak "Brave New World" albo jak te z lat 80-tych. Jak na razie "El Dorado" nastraja pozytywnie.
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: Czego spodziewacie się po "Final Frontier"???
Tekstów do wszystkich (!) kawałków w książeczce.
A mówiąc poważnie, to trochę bez sensu temat, bo patrząc po recenzjach można stwierdzić, że Ironi idą tym samym kierunkiem, co na AMOLADzie, tylko tym razem naprawdę zaczęli mieszać (vide: recenzja w Teraz Rocku i inne recki). Nie ma sensu o tym dyskutować, za tydzień wychodzi płyta, może nawet wcześniej pojawi się w necie i najprawdopodbniej pojawią się tematy dotyczące poszczególnych kawałków. Nasze nadzieje oraz to, czego się spodziewamy, zostanie zweryfikowane już za kilka dni. Chrońmy forum przed wysypem zbędnych tematów.
A mówiąc poważnie, to trochę bez sensu temat, bo patrząc po recenzjach można stwierdzić, że Ironi idą tym samym kierunkiem, co na AMOLADzie, tylko tym razem naprawdę zaczęli mieszać (vide: recenzja w Teraz Rocku i inne recki). Nie ma sensu o tym dyskutować, za tydzień wychodzi płyta, może nawet wcześniej pojawi się w necie i najprawdopodbniej pojawią się tematy dotyczące poszczególnych kawałków. Nasze nadzieje oraz to, czego się spodziewamy, zostanie zweryfikowane już za kilka dni. Chrońmy forum przed wysypem zbędnych tematów.
Pozytywnego szoku!!
-
ARTUR MELOMAN
- -#Wrathchild

Spodziewam się, że będzie w klimacie PAPA DANCE 
Smells good
Ja bym chciał drugiego AMOLAD, ale będzie chyba połączenie AMOLAD i BNW...nie tak źle.
Chciałbym coś trochę lżejszego niż AMOLAD, bardziej w kierunku tego co tworzyli w latach 80-tych. Nie chodzi nawet o długość utworów, ale chociaż o brzmienie i jakąś ogólną "skoczność" 
No i przydałby się jakiś klasyk na miarę "The Trooper" albo "Aces High".
http://muzycznerecenzje123.blogspot.com
https://rateyourmusic.com/~Rosa2207
Przecież wiadomo już, że chłopoki poszli w kierunku jaki obrali sobie na AMOLAD, tylko trochę połączyli to z BNW.
No i tak jak powiedział wojteq jakiś skoczny numer typu: Clairvoyant, coś szybkiego, skocznego! Czas troche rozluźnić poślady!
No i tak jak powiedział wojteq jakiś skoczny numer typu: Clairvoyant, coś szybkiego, skocznego! Czas troche rozluźnić poślady!
nie mam żadnych oczekiwań wobec płyty, miałem takie przed A Matter...i się srogo rozczarowałem, natomiast mam bardzo duże oczekiwania wobec trasy koncertowej 2011 r.
czego się spodziewam po FF? Że będzie najgorszą płytą maiden.
już nie mam tu najwięcej postów

- dostoevsky
- -#Assassin

A ja się po niej spodziewam tego, że niedługo wycieknie do sieci. 
I żeby nie było wątpliwości - nawet gdyby okazała się najgorszą płytą Maiden, jak mówisz, to kupię ją choćby dlatego, żeby odpalić CD na wieży w salonie i pokontemplować El Dorado...
I żeby nie było wątpliwości - nawet gdyby okazała się najgorszą płytą Maiden, jak mówisz, to kupię ją choćby dlatego, żeby odpalić CD na wieży w salonie i pokontemplować El Dorado...
... i dladego mi się podoba Twoje zdanie, aczkolwiek... będzie dobra.Szajba pisze:czego się spodziewam po FF? Że będzie najgorszą płytą maiden.
PS
Oby była dobra!
po przechuj@#&* AMOLAD chciałbym zostać pozytywnie zaskoczony ale nie liczę na wiele tak więc ... poczekamy zobaczymy [usłyszymy] 
Nie spodziewam się niczego. Jestem po prostu zaintrygowany, zaciekawiony, co też chłopaki nagrali, ale oczekiwań nie mam żadnych.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
według mnie temat do zamknięcia za tydzień premiera, jest temat o nowej płycie, a więc ?dostoevsky pisze:mówiąc poważnie, to trochę bez sensu temat
Mnie ciekawi nowy album. Sample wydały mi się bardzo obiecujące jestem ciekaw jak będzie to wszystko połączone jak pasować będą do siebie utwory. Czy materiał będzie melodyjny i z życiem czy nudny i wyciągany na siłę. I wreszcie czy będę chętnie po nią sięgał czy będzie leżeć na półce bo to Iron Maiden i płytę mieć trzeba 
To zanim Budziol zamkniesz, jeszcze raz napisze:
Jestem pod wrażeniem, nie spodziewałem się takiej płyty

Jestem pod wrażeniem, nie spodziewałem się takiej płyty
koniec końców okazuje się wcale nie taka złaBorys1978 pisze:... i dladego mi się podoba Twoje zdanie, aczkolwiek... będzie dobra.Szajba pisze:czego się spodziewam po FF? Że będzie najgorszą płytą maiden.
PS
Oby była dobra!
już nie mam tu najwięcej postów

I w tej chwili Twoje zdanie Borysowi przestaje się podobać
Niezależnie od tego czy słyszał 
Powiem tak,
wstrzymam się z komentarzem, bo zaraz mnie odwiozą do Tworek na oddział zamknięty.
wstrzymam się z komentarzem, bo zaraz mnie odwiozą do Tworek na oddział zamknięty.