Coming Home - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Coming Home - opinie
Świetny kawałek, bardzo przypomina solowe dokonania Bruce'a... Także jeśli chodzi o tekst. Zapowiada się koncertowy klasyk. 
-
Robercikk
Racja WICKER MAN, "Coming Home" przypomina solowe utwory Bruce'a Dickinson. Ale znakomity utwór 
- Alkochochlik
- -#Trooper

Zgadzam się, jest świetny, z trzech co słuchałem czyli oczywiście El Dorado, Satelite 15...final frontier i mother of mercy jest najlepszy.
- dostoevsky
- -#Assassin

Wow, solówka Dave'a fantastyczna, Adrian też daje radę. 
- Alkochochlik
- -#Trooper

Dave w tym kawałku się zrehabilitował po całym AMOLAD
Po El Dorado miałem mieszane uczucia, po Final Frontier tym bardziej, usłyszałem Mother OF Mercy i coś się poprawiło, usłyszałem ten kawałek i odzyskałem nadzieję w chłopaków
Teraz tylko czekam z niecierpliwością na 11 minutowe dzieło Harrisa 
Veyron najlepszy kawałek zostaje na deser 
kurcze gdzie ja mogę to pobrać i posłuchać ? plisss dajcie posłuchać 
Utwór świetny... nie sądziłem, że te kompozycje mogą być aż tak dobre. Po przesłuchaniu El Dorado byłem załamany, ale teraz to co innego

Właśnie przesłuchałem ten kawałek i aż się boję co będzie dalej bo podoba mi się bardziej niż poprzedni 
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

dajcie linka na priv w celu sprawdzenia czy nie fake 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Jeśli chodzi o całe utwory to również przyłączam się do prośby o linka 
Chyba, że chodzi o 30 sekundowe sample które swojego czasu były dostępne w necie
OK, to nie są ani faki, ani sample
Ten utwór, po dusznym AMOLADzie i zapowiedzi w postaci El Dorado wydaje się być bardzo rześki i przyjemny
Jak przesłucham więcej razy napiszę bardziej rozbudowaną opinię
Chyba, że chodzi o 30 sekundowe sample które swojego czasu były dostępne w necie
Ten utwór, po dusznym AMOLADzie i zapowiedzi w postaci El Dorado wydaje się być bardzo rześki i przyjemny
Jak przesłucham więcej razy napiszę bardziej rozbudowaną opinię
Fajny lekki i przyjemny nawet dla noobów kawałek, który zalatuje trochę solowymi płytami Bruce'a (co uznaje na + ) ot kawałek do posłuchania przy ognisku. Ogólnie na + ;]
Wydaje się ok całkiem 
-
MurderousTrooper
- -#Wrathchild

Utwór bardzo dobry, jeden z najlepszych na albumie jak dla mnie.
Bardzo fajnie, powoli się zaczyna wprowadzając nas w odpowiedni klimat, z refrenem jest jeszcze lepiej.
Bardzo fany utwór.
Bardzo fany utwór.
to w ogóle nie jest Iron Maiden, powtórka z Out of the Shadows, może tylko troszkę lepsze melodie ,ja od Ironów oczekuję skrajnie innej muzyki, melodie ładne, refren ładny, to wszystko jest za ładne, jedynie podoba mi się pokręcone muzyczne intro oparte na ciekawym riffie, potem ten motyw powtarza się na początku 3 minuty, szkoda że został zmarnowany w tak przeciętnym utworze ,co dol solówek są jak to niestety często bywa średnie ,bardzo średnie
6/10
6/10
Iron Maiden już nigdy nie nagra takich płyt jak kiedyś i jak Harris mówił, nie mają takiego zamiaru. Tak samo jak powiedział, też, że wchodząc do studia, za każdym razem chcieliby zrobić coś nowego.
Na prawdę, ale ludzie oczekujący 2giego Numbera czy powtórki z 7th son, są głupi.
Trzeba sie pogodzić też z tym, że czasy się zmieniły i jednak większość ludzi chce słuchać nowych rzeczy.
Na prawdę, ale ludzie oczekujący 2giego Numbera czy powtórki z 7th son, są głupi.
Trzeba sie pogodzić też z tym, że czasy się zmieniły i jednak większość ludzi chce słuchać nowych rzeczy.
no ale utwór jest jakiś taki nieciekawy, ja jak wiesz, drugiego Numbera czy 7th Sona nie oczekiwałem