Satellite 15... The Final Frontier - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Satellite 15... The Final Frontier - opinie
Ja tego nie kupuję!
Czuję się jakby ktoś się tym kawałkiem nade mną znęcał.
Jest to najgorszy utwór w historii Maiden!
Wcześniejsze gnioty są perełkami w stosunku do tego „borowania”!
Ich naprawdę opętało!
!!!Spodoba się rozwiedzionym dentystką,bądź nauczycielką w klasach 1-3 przed wyjściem do pracy!!!!
Czuję się jakby ktoś się tym kawałkiem nade mną znęcał.
Jest to najgorszy utwór w historii Maiden!
Wcześniejsze gnioty są perełkami w stosunku do tego „borowania”!
Ich naprawdę opętało!
!!!Spodoba się rozwiedzionym dentystką,bądź nauczycielką w klasach 1-3 przed wyjściem do pracy!!!!
- dostoevsky
- -#Assassin

Ściągnąłeś album, a teraz nie chcesz go kupić? Ty kradzieju.Borys1978 pisze:Ja tego nie kupuję!
kradzieju- hahaha
nie kupili mnie tym
You Know!
-
Deleted User 622
ludzie skąd wam się siorą takie błędy?Borys1978 pisze:dentystką,bądź nauczycielką
maturę masz?metal pisze:ludzie skąd wam się siorą takie błędy?Borys1978 pisze:dentystką,bądź nauczycielką
-
Deleted User 622
miewamBorys1978 pisze:maturę masz?metal pisze:ludzie skąd wam się siorą takie błędy?Borys1978 pisze:dentystką,bądź nauczycielką
tak też myślałem
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Dziecko, a skturej klasy to ty jezteź?Borys1978 pisze: !!!Spodoba się rozwiedzionym dentystką,bądź nauczycielką w klasach 1-3 przed wyjściem do pracy!!!!
Journeyman666 pisze:Dziecko, a skturej klasy to ty jezteź?Borys1978 pisze: !!!Spodoba się rozwiedzionym dentystką,bądź nauczycielką w klasach 1-3 przed wyjściem do pracy!!!!
kufffa... troche inteligencji, przecież z "przekąsem" to napisałemJourneyman666 pisze:Dziecko, a skturej klasy to ty jezteź?Borys1978 pisze: !!!Spodoba się rozwiedzionym dentystką,bądź nauczycielką w klasach 1-3 przed wyjściem do pracy!!!!
Ostatnio zmieniony wt sie 10, 2010 6:34 pm przez Borys1978, łącznie zmieniany 1 raz.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Co Steve, też się nie uczyło w szkole? 
EDIT: Ta, po fakcie to nagle wszystko jest z ironią, przekąsem i oczywistą kpiną
EDIT: Ta, po fakcie to nagle wszystko jest z ironią, przekąsem i oczywistą kpiną
Ostatnio zmieniony wt sie 10, 2010 6:37 pm przez Journeyman666, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 622
Coś mi się widzi, że to specyfika któregoś z wrocławskich liceówJourneyman666 pisze:Co Steve, też się nie uczyło w szkole?
-
Robercikk
Utwór całkiem niezły
W ogóle nie jestem w stanie wskazać najgorszego utworu na tej płycie ;D
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Wracając do tematu - po przesłuchaniu utworu jeszcze parę razy dochodzę do wniosku, że mi się bardzo podoba 
Dalej nie rozumiem czemu to nie są 2 osobne utwory ale niech im będzie
Dalej nie rozumiem czemu to nie są 2 osobne utwory ale niech im będzie
- dostoevsky
- -#Assassin

To jest dobry numer, chociaż muszę szczerze przyznać, że momentami Satellite bywa przekombinowane, niektóre dźwięki są zbędne, lub po prostu dziwne.
I nie, nie chodzi o nastrój wstępu, tylko gdybym miał się na gitary zamienić z Janickiem na przykład, to niektóre wstawki bym wyrzucił, a niektóre rzeczy zagrałbym lepiej.
Ale przejście na TFF, czyli zmiana nastroju, jest kapitalne!
dobre, ale jak poczytasz wcześniejsze moje posty to często robiłem podobne, celowe wpadkiJourneyman666 pisze: EDIT: Ta, po fakcie to nagle wszystko jest z ironią, przekąsem i oczywistą kpiną
kurde, naprawde chciałbym już nie marudzić ale nie da rady
całkowicie zgadzam się z Borysem! na tą chwilę jest to najgorszy numer maiden (lubię CAŁEGO Feara...
). powinni jakąś nagrodę dać za wytrzymanie tego końcowego refrenowania
coś czuję że ten album to będzie taki nasz sanktuaryjny krzyż
aha.Kai. pisze:Pozytywne opinie są poniewaz to Iron Maiden.Matek pisze:tak się zastanawiam skąd te pozytywne opinie?intro wcale nie pomaga. miernota tego kawałka nei zmieniła się ani trochę od czasu tego nieszczęsnego wideo
nudny jak flaki z olejem, denerwujący na maksa. i tym razem nie tylko jęki mnie męczą
coś czuję że ten album to będzie taki nasz sanktuaryjny krzyż
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Zgadzam się, powinni
Chętnie bym coś od nich dostał 
te dentystyczne borowanie z początku to jest jakby się leciało piętnastą satelitą i borowało asteroidy znajdujące się na "drodze". Wydaje mi sie, że lepiej by to pasowało jakby było jakoś na końcu albo w środku albo gdzieś. W sumie lepsze to niź te całe następne Final Frontier
Po 2 minutach robi mi się słabo