Wyłamie się również i ja
Tym albumem zadebiutowali na pierwszym miejscu na Billboardzie, zepchnęli oczko niżej Eminema. A za perkusistę na całym albumie robi Mike Portnoy.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie wiemArtur pisze:Lubisz to Kuba ?
Zgadzam się, szkodametal pisze:TC > TFF
szkoda że nie poszli za ciosem
Tej nowej jeszcze nie słyszałem, ale jeśli chodzi o ten zespół to polecam bardzo poprzedniczkę - "Avenged Sevenfold". Inne płyty mi na razie średnio podeszły i pewnie trochę czasu minie zanim dam im drugą szansę, ale "Avenged Sevenfold" bardzo lubię i dosyć często do niej wracam.Kuba pisze:Nightmare to pierwsza płyta którą posłuchałem.

a wczesniej leciało http://www.lastfm.pl/music/Iron+Maiden/_/The+CryptArtur pisze:To tak trochę przez metala bo na laście przyuważyłem, że słucha

metal pisze:"The Crypt" to nie mam, bo nigdy linków nie umiałem znaleźćWspomożesz MetalÓ ? :>

Artur pisze:"The Crypt" to nie mam
Zdradzę Ci sekret (tylko nie mów nikomuWrath pisze:Muszę przyznać, że zaskoczył mnie staruszek
Cieszy mnie to, że jednak nie tylko ja widzę, że AMOLAD i TFF to zupełnie inne Maiden niż to na DoD. Bo już myślałem, że jestem jakiś dziwny, wielbiąc DoD i nienawidząc dwóch ostatnich. Ale dziwny jestem swoją drogą, wiemWrath pisze:Wspaniała płyta. Słuchanie jej cieszy tak samo jak 7 lat temu. Szkoda, że "The Final Frontier" mam po 2 dniach dość