Wystarczy w google wpisać: Iron Maiden setlistkrzysztof. pisze:możecie mi powiedzieć jak w końcu wygląda ostateczna setlista na europejską część trasy? nie śledziłem za bardzo tematu
http://www.setlist.fm/setlist/iron-maid ... 5ab0b.html
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Wystarczy w google wpisać: Iron Maiden setlistkrzysztof. pisze:możecie mi powiedzieć jak w końcu wygląda ostateczna setlista na europejską część trasy? nie śledziłem za bardzo tematu
Ja też, tym bardziej, że w takim przypadku łatwiej mi bedzie namówic znajomych na koncert a oni swoje słuchanie Iron Maiden zakonczyli na latach 80tych.RALF pisze:Liczę na powrót The Trooper, 2MTM, RTTH i ETMD - dla równowagi względem ostatnich "hitów"

RALF pisze:Raczej "out"

Why?WICKER MAN pisze:musi byc cos autorstwa Dave'a

Zauwaz, ze zawsze na trasach albumowych graja kawalki skomponowane przez wszystkich 3 Amigos... Janick bedzie mial swojego Talismana, chociaz niewykluczone, ze dodadza jeszcze jedna jego kompozycje, a Dave pewnie BNW i Benjamina Breega.Mr.Hankey pisze:Why?WICKER MAN pisze:musi byc cos autorstwa Dave'a

Ten kawałek IMHO zbyt przypomina klimatem The Talisman, żeby oba kawałki były w jednym secie. The Talisman sie pojawi ghost niestety wypadnie. Mysle, że bedzie tak:IM_Power pisze:Ghost of Navigator

Nadal jest szansa na szosty nowy kawalek w secie... Oprocz The Final Frontier, El Dorado, Coming Home, The Talisman i When The Wild Wind Blows najwieksze szanse maja chyba Starblind lub Mother of Mercy.On the first leg of the American tour, Iron Maiden played only one new song, El Dorado, live. Have you added other new songs to the set? Plus, how much of the new album do you think you'll eventually fit in?
"We haven't added any new songs to the stable other than El Dorado, which is number four in the setlist. Ultimately, I think we'll add four or five new ones. It'd be nice to get six if we can, but the album has 11 songs and it's a long record, so it's hard to tell right now."
Starblind byłby kolejnym długim kawałkiem wiec mysle, że wieksze szanse ma MoMWICKER MAN pisze:Starblind lub Mother of Mercy.