14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Jasne ,że tak. Nie raz tam byłem na koncertach. Ostatni raz... przedwczoraj 
Nie znoszę Loch Ness, na koncerty to się zupełnie nie nadaje, a i mam do nich uraz, bo mi nalali piwo do pęknietego kubka i zanim przeszłam 3 kroki od lady to już połowy browara nie było
Ale whatever.
Mam pytanie - czy po ewentualnym zwiedzaniu Budapesztu będzie możliwość dostania się do autobusu, czy jak już z niego wyjdziemy to wrócimy dopiero po koncercie?
Ale whatever.
Mam pytanie - czy po ewentualnym zwiedzaniu Budapesztu będzie możliwość dostania się do autobusu, czy jak już z niego wyjdziemy to wrócimy dopiero po koncercie?
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Na 100% będzie możliwość wejścia do autobusu przed koncertem.
To fakt, Loch Ness to słaba opcja na koncerty ale cóż.... Trudno.
to jeszcze muszę uzgodnić z kierowcami więc nie piszcie takich rzeczy choć na 99% będzie taka możliwość - ale trzeba wyznaczyć będzie przedział czasowy - kierowcy muszą też wypocząć czy iść na miastoMr.Hankey pisze:Na 100% będzie możliwość wejścia do autobusu przed koncertem.
ps.
jeśli macie jakieś DVD do puszczenia to weźcie płytki ze
ja mogę wziąć, o ile będą chodziły nie oryginalne
to się okaże.
btw, piter, w mailu od Ciebie, uwaga o nieimprezowaniu, bo można nie trafić do autobusu jest epicka
tak w ogóle, to kto się pisze na zwiedzanie miasta?
btw, piter, w mailu od Ciebie, uwaga o nieimprezowaniu, bo można nie trafić do autobusu jest epicka
tak w ogóle, to kto się pisze na zwiedzanie miasta?
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
plizzzz dopasujemy sie kolo 17-18 ale warto by zostawić co niecopiter pisze:to jeszcze muszę uzgodnić z kierowcami więc nie piszcie takich rzeczy choć na 99% będzie taka możliwość - ale trzeba wyznaczyć będzie przedział czasowy - kierowcy muszą też wypocząć czy iść na miastoMr.Hankey pisze:Na 100% będzie możliwość wejścia do autobusu przed koncertem.
ps.
jeśli macie jakieś DVD do puszczenia to weźcie płytki ze
na bank jak będziemy w Buda na 9 idziemy zwiedzać miasto
a Krk podejrzewam że będziemy w TOWER lub JAZZROCK okolo 21
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nawet nie biorę pod uwagę takiej opcji, że nie będzie możliwości wejścia do autokaru przed koncertem... Jasna sprawa, że nie może być otwarty przez cały czas, ale musi być jakiś moment, żeby przepakować się po wizycie na mieście, a przed wejściem na koncert powiedzmy ok.19. Można ustalić jakąś konkretną godzine.
Co do zwiedzania Budapesztu, to może też warto się jakoś zorganizować. Raz, że w grupie w obcym miejscu zawsze raźniej, a dwa będzie można też na biletach grupowych itp. przyoszczędzić.
Co do zwiedzania Budapesztu, to może też warto się jakoś zorganizować. Raz, że w grupie w obcym miejscu zawsze raźniej, a dwa będzie można też na biletach grupowych itp. przyoszczędzić.
Epickość epickością, ale skoro to napisał, to pewnie kierowany życiowym doświadczeniem, co tylko dodaje sytuacji tragizmuNav pisze:btw, piter, w mailu od Ciebie, uwaga o nieimprezowaniu, bo można nie trafić do autobusu jest epicka
A z bardziej rzeczowych rzeczy:
Co do busa, to mi wszystko jedno o której będzie opcja ogarnięcia tobołów, zdaję się na wasze doświadczenie w zarządzaniu czasem. W sumie do zwiedzania Budy się nie spieszę (chyba, że znacie godne uwagi miejsca), wolałbym raczej być bliżej sceny. No, ale czas pokaże, zresztą na uzgadnianki będzie jeszcze trochę czasu twarzą w twarz, okoliczności będą lepsze do ogarnięcia tego typu spraw.
@Budziol: O, i spoko. Tylko jeszcze jak mam się dowiedzieć na co padną ostatecznie Twoje podejrzenia?
- krzysztof.
- -#Prodigal son

no przecież trzeba zostawić tokaje w busie i się odświeżyć 
tez tokaje zostawiam 
trzeba sie zorganziowac i jechac na Stare Miasto, choć parlament prezentuje sie okazalej chyba z dalszej odleglosci
trzeba sie zorganziowac i jechac na Stare Miasto, choć parlament prezentuje sie okazalej chyba z dalszej odleglosci
exactly.Mr.Hankey pisze:Co do zwiedzania Budapesztu, to może też warto się jakoś zorganizować. Raz, że w grupie w obcym miejscu zawsze raźniej, a dwa będzie można też na biletach grupowych itp. przyoszczędzić.
-
El Dorado
Czy autokar wyposażony jest w jakieś coś do robienia ciepłych napojów? 
-
Deleted User 4432
zaraz kurna czyli jedziemy DZISIAJ ? cały czas byłem przekonany , że jutro .
no teoretycznie to jest jutro - godz. 0.30 14.08 
-
Deleted User 4432
no tak tak , tylko mało brakło a bym przegapił wyjazd . ja byłem przekonany , że to w niedzielę o 0:30 jedziemy dopiero przed chwilą się zorientowałem , że coś jest nie tak . nawet nie chcę o tym myśleć .
-
Deleted User 4432
Jeszcze mam pytanie , Wy się gdzieś ustawiacie wcześniej? bo tak się zastanawiam co ze sobą począć .
Budziol pisze:podejrzewam że będziemy w TOWER lub JAZZROCK okolo 21
-
Deleted User 2259
Wpuszczą na festiwal z plecakiem 
-
Deleted User 4432
dzięki , podbijęNav pisze:Budziol napisał/a:
podejrzewam że będziemy w TOWER lub JAZZROCK okolo 21