Sprzedaż płyty The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż płyty The Final Frontier
niestety przedchwila dzwonilem do Empik w toruniu powiedzieli ze dopiero 16 :/
W czeladzkim MM tez jeszcze nie maja. Kobita kazala zadzwonic ok 15 bo do 15 maja zawsze dostawy a dzis nie bylo jeszcze zadnej...
-
Robercikk
Mi ktoś ma przywieźć płytę z Media Marktu, ale z Berlina, więc mam nadzieję, że tam już będzie ;P
Dawajcie znać na bieżąco bo nie chcę drugi raz na darmo jechać..
"Iron Maiden wreszcie zdradzili szczegóły nowego albumu. "The Final Frontier" pojawi się 16 sierpnia i będzie zawierał dziesięć utworów. Znamy też okładkę płyty."
Wychodzi więc na to że 16 premiera. Na Wikipedii również podana jest data 16 sierpnia.
Wychodzi więc na to że 16 premiera. Na Wikipedii również podana jest data 16 sierpnia.
Dickinson na koncercie podczas Wacken Open Air zapowiedział premierę na piątek 13-go.Zilian pisze:"Iron Maiden wreszcie zdradzili szczegóły nowego albumu. "The Final Frontier" pojawi się 16 sierpnia i będzie zawierał dziesięć utworów. Znamy też okładkę płyty."
www.MetalSide.pl
Wczoraj wieczorem w MM w Bielsku jeszcze nie bylo...premiera z tego co wiem w Europie tzw. Kontynentalnej jest dzis tzn 13-tego
Dzis jade do MM i mam nadzieje ze bede miał piekny wieczór 
Who motivates the motivator
Aha no chyba że to też sobie skocze do MM xD
na forum dream theater przed wyjściem płyty zakazane były wszelkie opinie na jej temat, bo wiadomo skąd one się brałyDeleted User 804 pisze:Jedyne więcej co mógłbym zrobić to chyba zamknąć forum
Ale ogólnie ja się Was nie czepiam, tylko mówię co widziałem
-
AnarchyMen
- -#Invader

a może był ktoś w mediaexpert ?? tam też mają swoję stoiska muzyczne i mówił ,że przy najbliższej dostawie płyta będzie
-
Deleted User 2868
Pytałem w Media Markcie w Zabrzu, facet sprawdził w bazie i powiedział, że premiera jest 16.08.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Powiedzcie idiotom z MM,
ze data premiery w Europie kontynentalnej zostala zmieniona na 13 sierpnia, a poza tym zawsze plyty daja na polki od razu w piatki. Dzisiaj na pewno album zostanie dostarczony do wiekszosci sieciowych sklepow takich jak MM, Saturn, Empik (tam akurat niekoniecznie, bo maja strasznie wolny system dystrybucji). itd.
Mmhh akurat.., zesrał się goły na środku stodoły!!!
Włśnie wróciłem po objeżdzie składów:
Sklep nie dla idiotów - brak
Saturn - brak
Empik - brak
inne składy - brak
meliny - brak
paserzy - brak
złodzieje - brak
wszędzie ten sam tekst - 16-go
Włśnie wróciłem po objeżdzie składów:
Sklep nie dla idiotów - brak
Saturn - brak
Empik - brak
inne składy - brak
meliny - brak
paserzy - brak
złodzieje - brak
wszędzie ten sam tekst - 16-go
Ostatnio zmieniony pt sie 13, 2010 11:59 am przez Borys1978, łącznie zmieniany 1 raz.
A w Lublinie prawią tak: Premiera 16.08. Proszę przyjść wtedy po 16 godzinie
.
to samo i mi powiedzielipeep4 pisze:A w Lublinie prawią tak: Premiera 16.08. Proszę przyjść wtedy po 16 godzinie.
... bo w tzw. bazie danych systemu jest wszędzie premiera 16 sierpnia, jednak oni w 90% przypadków [mam na myśli wszystkie premiery które maja miejsce w poniedziałek] płyty otrzymują już w piątek [tak samo było z premierami DOD oraz AMOLAD - te dwie płyty kupiłem już w piątek] a że dostawy są faktycznie do 15-17, najlepiej dowiadywać się trochę później, inną sprawą jest fakt jeżeli MM otrzymają paczkę z płytami to czy będzie się chciało ekipie przyjąć to na sklep i wyłożyć na półki już piątek [a nie np: w sobotę, niedzielę lub w poniedziałek], w Lublinie mam kumpla który pracuje w dziale muzyki sęk w tym że jest teraz na urlopie ...
- Alkochochlik
- -#Trooper

To chyba wszystko wyjaśnia, nie wiem nawet za bardzo skąd się wzięły pogłoski jakoby premiera miałą być 13, na oficjalnej stronie pisało od początku do końca że 16
http://www.ironmaiden.com/thefinalfrontier/
pisze August 16th
http://www.ironmaiden.com/thefinalfrontier/
pisze August 16th
Ja bede mial pewnie w poniedzialek u siebie. Piatek - poniedzialek, co za roznica?:)
Dobrze ze MM mam blisko domu zaraz jade zrobić im troche nieporządku na połce pod literką I 
Who motivates the motivator