PanAntoni pisze:Paul McCartney? Stary, z Całym szacunkiem do Ciebie (chociaż masz durny avatar)
Avatar wyraża tylko moją pogarde dla systemu jakim jest socjalizm, z całym szacunkiem dla Ciebie choć piszesz bzdury na temat McCartneya.
PanAntoni pisze: i do McCartneya, to jednak podstarzały pan śpiewający spokojnee piosenki z gitarą akustyczną to nie jest najlepsze widowisko na tego typu imprezy.
no comment.
Jeszcze rok temu napisałbym jako propozycje Radiohead, ale zagrali w 2009roku świetny koncert w Poznaniu, więc teraz chciałbym nastepna gwiazde, która jeszcze u nas nie była lub była raz.
Każdy kto nie przespał ostatniego półwiecza w muzyce, wie, że McCartney czy Springsteen to byłoby w naszym kraju o wiele wieksze wydarzenie muzyczny niz koncertujaca kolejny raz w Polsce Metallica. Wymieniłem tych konkretnych artystów własnie dlatego, że maja zajebiste koncerty. Springsteen grywał koncerty na finale Super Bowl, jak ktos taki sie nie nadaje na koncert otwarcia stadionu to nie mam pojecia kto sie nadaje. (Boss rok temu na Glastonbury to było mistrzostwo) Chyba że z góry zakładasz, ze to musi być metal czy hard rock. Ja na mete sie wybiore jesli bedzie, ale wolałbym McCartneya czy Springsteena obaj nie bywaja w tej czesci Europy zbyt czesto i mimo wszystko to dla mnie ciekawsze rozwiazanie niz Metallica.
Kuba pisze:Oglądnij sobie chłopaku DVD "Good Evening New York City" tego "starszego Pana z gitarą akustyczną śpiewającego spokojne piosenki". Nie będziesz przynajmniej może wtedy głupot wypisywał
Trafiłes w dychę
I w czym to niby lepsze od kawałka McCartneya jaki podał yankes? Bo głośniej i szybciej?

Tak rozumiem, jedni słuchaja muzyki a inni maja po prostu wyczucie rytmu... Co kto woli

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."