Sprzedaż płyty The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż płyty The Final Frontier
Oczywiście z odpakowaniem poczekasz do poniedziałku 
... oczywiście że nie ma takiej opcjiWidmo pisze:Oczywiście z odpakowaniem poczekasz do poniedziałku
Obawiałem się tego, że naklejka będzie na folii.
Jak możesz Jesper zrob wiecej fotek.
Jak możesz Jesper zrob wiecej fotek.
Dokładnie ! Prosimy o więcej fotek
I jeśli ktoś kupi "normalną" wersję to też bym się nie obraził za fotki, bo chciałbym porównać "wyposażenie" obu wersji 
-
Robercikk
I to jest ta "Mission Edition?"
w środku tylko książeczka z tekstem? Żadnych fotek z zespołem czy może zdjęć z trasy? No sorry, ale jeśli samo pudełko tyle kosztuje, to ja dziękuję...
Mam AMLOAD standardową i w środku też jest tylko książeczka z tekstem, a tu dodatkowo płacimy tylko za pudełko. I tak zamierzam kupić tą "Mission Edition", ale się troszeczkę na tym zawiodłem...
Mam również limitowaną edycję płyty AC/DC "Black Ice" i jest to metalowe pudełeczko (o wiele z resztą ładniejsze niż to "Mission Edition", a w środku była jeszcze flaga i kostka gitarowa).
w środku tylko książeczka z tekstem? Żadnych fotek z zespołem czy może zdjęć z trasy? No sorry, ale jeśli samo pudełko tyle kosztuje, to ja dziękuję...
Mam AMLOAD standardową i w środku też jest tylko książeczka z tekstem, a tu dodatkowo płacimy tylko za pudełko. I tak zamierzam kupić tą "Mission Edition", ale się troszeczkę na tym zawiodłem...
Mam również limitowaną edycję płyty AC/DC "Black Ice" i jest to metalowe pudełeczko (o wiele z resztą ładniejsze niż to "Mission Edition", a w środku była jeszcze flaga i kostka gitarowa).
Wielkie dzięki Jesper
No rewelacji nie ma, ale i tak już mam zamówioną tą wersję, więc luz, najważniejsza jest płyta
Teraz czekam na fotki zwykłej wersji.
EDIT: a że się tak zapytam (oczywiście nie oczekuję natychmiastowej odpowiedzi
) jak się prezentują te dodatkowe materiały, wywiady itp. ??
EDIT: a że się tak zapytam (oczywiście nie oczekuję natychmiastowej odpowiedzi
Ostatnio zmieniony pt sie 13, 2010 6:32 pm przez wojteq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Robercikk
No jasne, że najważniejsza jest płyta, ale oczekiwałem czegoś więcej, gdyż jeśli chciałbym samą płytę, to wybrałbym Standard Edition.
ooo, jesper, napisałeś w innym temacie, że można skorzystać z bonusu jak się ma Mission Edition. Może wiesz o co w tym dokładniej chodzi (co tam trzeba wypelnić itd, bo mi jakiś błąd wyskakuje)?
ooo, jesper, napisałeś w innym temacie, że można skorzystać z bonusu jak się ma Mission Edition. Może wiesz o co w tym dokładniej chodzi (co tam trzeba wypelnić itd, bo mi jakiś błąd wyskakuje)?
... po włożeniu do napędu komputera płyty CD jest dostęp do zawartości tej strony >>> http://www.ironmaiden.com/bonus/
... bez płyty z limitowanego wydania nie masz dostępu do zawartości strony
... bez płyty z limitowanego wydania nie masz dostępu do zawartości strony
Hmm ja byłem w MM w Głogowie dzisiaj 2 razy i płyty nie uświadczyłem. Pewnie będzie w poniedziałek ale burdel totalny nikt nic nie wie
A co do limitowanego wydania takie troszkę biedne
Jesli jest ktoś z Głogowa i wie gdzie jest płyta do kupienia nich szybko mi napisze xD
... po włożeniu płyty do napędu należy odczekać chwilę aby program zaakceptował oryginalny nośnik i kliknąć O.K. [wszystko w/g wskazówek pojawiających się na powyższej stronie], po chwili automatycznie jesteś przeniesiony na stronę bonusową: z teledyskami [klip+raport ze studia] tapetami, galerią zdjęć oraz grą Mission II: Rescue And Revenge.Robercikk pisze:napisałeś w innym temacie, że można skorzystać z bonusu jak się ma Mission Edition. Może wiesz o co w tym dokładniej chodzi (co tam trzeba wypelnić itd, bo mi jakiś błąd wyskakuje)?
-
AnarchyMen
- -#Invader

co wy gadacie ,że biedna wersja ludziee toż to metalowe pudełko elitarnosc sama w sobie
D
-
Deleted User 2259
Byłem w krakowskim Media jeszcze nie mają,choć dziś miało być a w empiku(plaza) mają,ale nie mogą przedpremierowo sprzedać tak powiedział.
Bardzo biedne wydanie jak na taki bogaty zespol jak iron maiden... Oczywiscie kupie to biedne wydanie, ale bedac na miejscu porownam sobie obie wersje. W sumie moze skuszę sie na tą tańszą, przeplacać będę.. Wiecej lepszych plyt mam do kupienia niż tę.
Mam płytkę była w Empiku w Bielsku obok MM ( zgarnałem ostatanią sztuke z połki
) Była wersja normalna ale i tak ciesze sie ze mam juz . Wczesniej byłem w MM i tam nie bylo wiec mam szczescie chyba
Teraz odpalam i mam swięto 
Who motivates the motivator
@matik a mógłbyś potem porobić i wrzucić fotki wydania zwykłego ??
Podziel się pierwszymi wrażeniami - ja twardo do poniedziałku czekam - chcę mieć trochę "atmosfery" przed odsłuchem! 
Wersja normalna to tylko ksiązeczka z tekstami 1 zdjecie zespołu na końcu ...nic specjalnego normalna rzecz dość ubogo jak na mój gust no ale muzyka jest najważniejsza 
Who motivates the motivator
Ciekawi mnie ta galeria zdjęć oraz raport ze studia.