... i w takiej cenie płyta jest w Empikach [ja dostałem jeszcze rabat 5zeta] ale i tak na bank w media Markt ceny będą zdecydowanie niższe.Alch pisze:Ja już wczoraj płytę kupiłem (Płocki Empik w Auchan). Zwykła kosztowała 62.99 a LTD 84.99.
Sprzedaż płyty The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż płyty The Final Frontier
Można było się spodziewać, że w empiku będzie drożej. Ale cóż. Nie chodzi przecież o te parę groszy w tę czy w wewte. Ja wybieram się jutro do Leszczyńskiego empiku.Alch pisze:Ja już wczoraj płytę kupiłem (Płocki Empik w Auchan). Zwykła kosztowała 62.99 a LTD 84.99.
Chciałem dzisiaj jechać sprawdzić czy już nie ma... ale znów mają jakieś święto w tym kraju.
ja jutro jadę i szukam LP i metal box, w pt nie było w Łodzi, a potem podbijaliśmy Budapeszt 
Czy w zwykłej wersji jest ta sama książeczka co w limitowanej?
Tak_desant_ pisze:Czy w zwykłej wersji jest ta sama książeczka co w limitowanej?
Jak ktoś kupi w MM to niech napisze jaka cena obu wydan.
- Iron Soldier
- -#Invader

Ja już w piątek zatelefonowałem do Empika i normalnie za 85zł limitowaną mieli, trochę drogo, ale co tam. I tak ją zakupiłem przed Budapesztem i Cluj. 
Dzwonilem przedchwila do empiku w Toruniu , maja płyte takze niedługo w autobus i dzida 
Zawitam do lubelskiego MM i zobacze jak wygląda sytuacja..
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
od 6 rano czekalem przed Media Markt (otwierają o 9) żeby się dowiedzieć, żebym przyszedł po południu, bo mają czas do 16 żeby dotarły płyty... a! 
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maczup pisze:od 6 rano czekalem przed Media Markt (otwierają o 9)
Dorwał ktoś gdzieś double LP?
-
Robercikk
No w moim mieście mimo, że niby już jest 16 sierpień, płyt w Empiku jak nie było tak nie ma. Nawet gościu nie wie kiedy będą. Nie mam już sił czekać dlatego zamówiłem na ich stronie empik.com z dostawą do domu...
sorry, od 5 ranoWICKER MAN pisze:Maczup pisze:od 6 rano czekalem przed Media Markt (otwierają o 9)![]()
A co, jakaś wyprzedaż była?
![]()
![]()
Dorwał ktoś gdzieś double LP?
W tym roku jest wyjątkowa sytuacja, bo od BNW, wszystkie płyty miałem w piątek przed premierą (wczesniej to różnie bywało z dystrybucją, a w latach osiemdziesiątych, to w ogóle kaszana). Niestety, w piątek nici, w sobotę nici, dopiero dziś ok. 10 w empiku wystawili... całe 6 sztuk limita.
Dobra, kupiłem w olsztyńskim empiku za te 63 zł... :-) ale nie boli za mocno 
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
A ja ją kupiłam dzisiaj w empiku w Galerii Krakowskiej, ale nie działa 
Nie wiem czemu.
Wkładam do laptopa, a on wtedy wydaje takie dziwne odgłosy, nigdy wcześniej mu się to nie zdarzyło...
Kupiłam też dzisiaj płytę Deep Purple i ona działa bez problemu...
Czy to możliwe, że trafił mi się jakiś wadliwy egzemplarz?
Nie wiem czemu.
Wkładam do laptopa, a on wtedy wydaje takie dziwne odgłosy, nigdy wcześniej mu się to nie zdarzyło...
- Alkochochlik
- -#Trooper

Sprawdź na innym kompie, albo odtwarzaczu.Iks pisze:A ja ją kupiłam dzisiaj w empiku w Galerii Krakowskiej, ale nie działa
Nie wiem czemu.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Sprawdz w innym odtwarzaczu, a jak nadal nie bedzie działać to daj płyte do reklamacji...Czy to możliwe, że trafił mi się jakiś wadliwy egzemplarz?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Alkochochlik
- -#Trooper

Jest jest też opcja że płyta jest uszkodzona mechanicznie 'dziwny dźwięk' jest oznaką próby odczytu. Tak samo jest jak wsadzisz pustą płyte np. do starego odtwarzacza audio, zobacz jeszcze płyte czy nie ma jakiś rys, czy glutów.