... i to jest dla mnie niezrozumiałe, w piątek płyty nie było jeszcze w Media Markt ale przez przypadek zaszedłem do lubelskiego Empiku i kupiłem Mission Edition [była także zwykła wersja] jednak mnóstwo osób z innych miast [Warszawa, Kraków etc.] po wyprawie do lokalnych Empików otrzymali informacje że maja płytę ale jest w magazynie i wystawią dopiero w poniedziałek 16 sierpnia ... dzisiaj z ciekawości po 13 byłem w Media Markt i jeszcze nie mieli dostawy [zapewne będzie po godzinie 16] ... patrząc wstecz [do DOD] chyba wszystkie premiery płyt IRON MAIDEN miały miejsce w poniedziałek ale ja na bank zawsze je już miałem kupione w piątek.Rafaello pisze:W tym roku jest wyjątkowa sytuacja, bo od BNW, wszystkie płyty miałem w piątek przed premierą (wczesniej to różnie bywało z dystrybucją, a w latach osiemdziesiątych, to w ogóle kaszana). Niestety, w piątek nici, w sobotę nici, dopiero dziś ok. 10 w empiku wystawili... całe 6 sztuk limita.
Sprzedaż płyty The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż płyty The Final Frontier
Czyli w Lubelskim Media nadal nie ma ? To dobrze, że się nie wybrałem
.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ponoc management naciskal mocno na EMI w tej sprawie - raz, aby plyta nie wyciekla przed premiera (gdyby nie wpadka we Wloszech i kilku innych krajach to prawie by sie to udalo!), a dwa, zeby nie tracic wysokiej pozycji na listach sprzedazy (w ktorych liczy sie sprzedaz od poniedzialku).
Wlasnie wrocilem z Saturna w Blue City ze wszystkimi wydaniami: CD, Mission Edition i winylkiem.
W kazdym razie kupujcie raczej plyte w tym tygodniu, bo wtedy Maiden ma szanse na #1 na liscie sprzedazy i ewentualne zloto...
Wlasnie wrocilem z Saturna w Blue City ze wszystkimi wydaniami: CD, Mission Edition i winylkiem.
Sorki!. Można zapytać ile kosztowała wersja winylowa w Saturnie?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

119 zł.odja pisze:Sorki!. Można zapytać ile kosztowała wersja winylowa w Saturnie?
-
AnarchyMen
- -#Invader

porobisz potem zdjęcia ??
W Leszne w empiku było kilka limitowanych i 4/5 zwykłych. Wiem na pewno, że tych limitowanych było więcej, ale szału na pewno nie było.
Pytałem też z ciekawości o winyle. Póki co nie było i sprzedawca nie był w stanie odpowiedzieć czy w ogóle będą...
P.S. Czy na forum jest zarejestrowany człowiek, który również czekał przed leszczyńskim empikiem zanim otworzą?
Pytałem też z ciekawości o winyle. Póki co nie było i sprzedawca nie był w stanie odpowiedzieć czy w ogóle będą...
P.S. Czy na forum jest zarejestrowany człowiek, który również czekał przed leszczyńskim empikiem zanim otworzą?
Ja w krakowskim Saturnie usłyszałem że płyta będzie jutro albo ...... w środęWICKER MAN pisze:
Wlasnie wrocilem z Saturna w Blue City ze wszystkimi wydaniami: CD, Mission Edition i winylkiem.W kazdym razie kupujcie raczej plyte w tym tygodniu, bo wtedy Maiden ma szanse na #1 na liscie sprzedazy i ewentualne zloto...
płyty kupione winyl i mission edition. Co do winyla to nie ma się do czego przyczepić ale mission edition wygląda po prostu źle lub jak kto woli skromnie. Metalowe pudełko w nim książeczka i płyta z tyłu pudełka naklejka. Bardzo mizernie jak na edycje specjalną.
62,99 zwykłairon_fox pisze:Ja w krakowskim Saturnie usłyszałem że płyta będzie jutro albo ...... w środęIle kosztowała zwykła CD ? Rozumiem że w książeczce między zwykłą a Mission Edition nie ma żadnych różnic
Ze zdjęć Mission widzę, że książeczki nie różnią się kompletnie niczym. ;]
W Gorzowie poszedłem już w piątek do MM i pani stwierdziła ,że owszem będzie ale dopiero 18 sierpnia 
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Nie no wkurzyłem się dzisiaj. Byłem 13 sierpnia w MM rano i pani uprzejmie mi powiedziała żebym był po godzinie 14 bo wtedy przywożą dostawy. Byłem wieczorem płyty niema nie przyjechała, powiedzieli mi żebym przyszedł 16. Wysłałem dzisiaj dziewczynę do sklepu bo byłem w robocie a w sklepie powiedzieli że płyta będzie 10 następnego miesiąca bo 10 każdego miesiąca maja dowóz płyt... Nosz Ku**a mać wiec wychodzi na to że zamawiam z allegro.
W Saturnie we Wrocku płyty brak, ponoć będzie jutro kilkadziesiąt egzemplarzy. Śmiech na sali. Każdą płytę od VXI począwszy udało mi się kupować jeszcze w piątek, przed premierą. Tej w dniu premiery nie mogę kupić...
Hallo Wrocek, Hallo Wrocek- kupiłgdzieś ktoś coś ??? 
w MM metalpack 70 zł
winyl 100zł
Ale te blaszane coś badziewne. Pewnie z recyklingu jakiegoś. Nieporęczne i paskudne. Blaszka cienka jak z puszki po piwie. Ani tego do porządku otworzyć ani na półce postawić. Nie miło aż się to w ręce trzyma
Analog za to fajnie pachnie

Uploaded with ImageShack.us
winyl 100zł
Ale te blaszane coś badziewne. Pewnie z recyklingu jakiegoś. Nieporęczne i paskudne. Blaszka cienka jak z puszki po piwie. Ani tego do porządku otworzyć ani na półce postawić. Nie miło aż się to w ręce trzyma

Ostatnio zmieniony pn sie 16, 2010 6:43 pm przez paniron, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 2259
Krakowskie media markt
Normalna-49,99
Specjalna-79,99 wziąłem tą
Zaraz się biorę za 1 przesłuchanie UP THE IRONS!!!
Normalna-49,99
Specjalna-79,99 wziąłem tą
Zaraz się biorę za 1 przesłuchanie UP THE IRONS!!!
Spore roznice w cenach MM. W czeladzi w MM kupilem zwykla wersje za 57 zl, limitowanej juz chyba nie bylo 
mam wydanie specjalne CD kosztowało mnie to 79zł w sklepie muzycznym w Jeleniej Górze
UP THE IRONS \m/
Czy te bonusowe materiały są warte dodatkowych 20 zł na edycję specjalną? Co tam DOKŁADNIE jest, ile trwa ten filmik, ile zdjęć itd.?
wyglada to super!paniron pisze:w MM metalpack 70 zł
winyl 100zł
Ale te blaszane coś badziewne. Pewnie z recyklingu jakiegoś. Nieporęczne i paskudne. Blaszka cienka jak z puszki po piwie. Ani tego do porządku otworzyć ani na półce postawić. Nie miło aż się to w ręce trzyma![]()
[url=http://img517.imageshack.us/img517/5986/p7110001.jpg]Obrazek[/URL]