IRON MAIDEN vs JUDAS PRIEST
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: IRON MAIDEN vs JUDAS PRIEST
Odsyłam do teledysku Dżudasów - Turbo Lover
Ale z drugiej strony - Ironów nigdy nie byłoby stać na taki numer, jak Painkiller. Klasyk.
Aces High cpt. Dickinson!
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Oba święte 
polać mu piwa! Zgadzam sie w 100%Tomek(JMM) pisze:Nie trawie Judas Priest. Dla mnie to jest typowa kapela metalowa, o tym całym metalowym image'u (już nie nazwe tego wiesniactwem), tematyce utworów i całą resztą.
Głos na Judas Priest.
nie ma nic głupszego w dyskusjach o muzyce niż tego typu ankiety. 
Powtarzasz sięyankes pisze:nie ma nic głupszego w dyskusjach o muzyce niż tego typu ankiety.
Jedno pytanie, gdzie dziś w showbizzie jest Maiden a gdzie Priest, szanuję ale... nie da się porównać. Maideni o 100% bardziej przetrwali, to są fakty 
Judasów nigdy nie trawiłem, a Ironi to najlepszy zespół jaki istnieje, więc wybór prosty 
a co to za argument do cholery? Judas Priest wiele u mnie stracili, ale co to za argument? gdzie jest Budgie a gdzie Metallica? no i co z tego ,jak wolę 100 razy bardziej Budgie, czy Ufo, czy dajmy na to SaxonRALF pisze:Jedno pytanie, gdzie dziś w showbizzie jest Maiden a gdzie Priest, szanuję ale... nie da się porównać. Maideni o 100% bardziej przetrwali, to są fakty
ps. ręce opadają
ma chłop racjeIM_Power pisze:a co to za argument do cholery? Judas Priest wiele u mnie stracili, ale co to za argument? gdzie jest Budgie a gdzie Metallica? no i co z tego ,jak wolę 100 razy bardziej Budgie, czy Ufo, czy dajmy na to SaxonRALF pisze:Jedno pytanie, gdzie dziś w showbizzie jest Maiden a gdzie Priest, szanuję ale... nie da się porównać. Maideni o 100% bardziej przetrwali, to są fakty
ps. ręce opadają
Zdeeecydowanie głos na Iron Maiden
. Ksiądz Judasz niby taki ceniony i dobry zespół, ale mi jakoś średnio podchodzi.
Poza tym Ironi to najlepszy zespół jaki istnieje tak jak zauważył ttomasz, więc uważam tę cała ankiete za niepotrzebną. 
Dwa wielkie zespoły, Juadasze mogliby być jeszcze więksi niż Ironi gdyby byli bardziej konsekwentni i nie gonili tak za modami.