Najlepszy wiatr w piosence Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Najlepszy wiatr w piosence Iron Maiden
Jak w tytule.
Re: Najlepszy wiatr w piosence Iron Maiden
LOL z tematu
w Isle of Avalon nie kojarze wiatru, wiadomo najlepszy w Alexandrze
Najlepszy wiatr jest w piosence
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Kolego, a słyszałeś, że ironi wydali nową płytę? Jest tam taki utwór Isle Of Avalon.. wsłuchaj się w pierwsze 3 sekundy. Są to prawdopodobnie najlepsze 3 sekundy tej piosenki..wojteq pisze:Isle of Avalon nie kojarze wiatru
Kolego, mam płytę od dawna parę razy przesłuchaną, no wybacz, że nie zwróciłem uwagi na kilkusekundowy efekt wiatrumolojuh pisze:Kolego, a słyszałeś, że ironi wydali nową płytę? Jest tam taki utwór Isle Of Avalon.. wsłuchaj się w pierwsze 3 sekundy. Są to prawdopodobnie najlepsze 3 sekundy tej piosenki..
Musisz dokładniej słuchać piosenek!wojteq pisze: Kolego, mam płytę od dawna parę razy przesłuchaną, no wybacz, że nie zwróciłem uwagi na kilkusekundowy efekt wiatruwidać niewiele tam wniósł skoro nie pamiętam go
A może by tak założyć temat na temat najlepszych przerw między utworami? 
Po co? Przecież każdy szanujący się fan Maiden wie, że najlepsza przerwa jest pomiędzy Aces High i 2 Minutes To Midnight! To tak jakby robić ankiete, który basista Ironów jest najlepszy 
Pierdniecie Bruce'a w The Number Of The Beast wymiata.
Mi osobiście podoba się pierdzenie, bekanie i wymioty w Sheriff Of Huddersfield
No nie wiem. Na POM kilka przerw bardziej mi się podoba, a co do basisty, to w sumie warto się zastanowić, który. Trudny wybór, bo chyba wszyscy byli nieźlimolojuh pisze:Po co? Przecież każdy szanujący się fan Maiden wie, że najlepsza przerwa jest pomiędzy Aces High i 2 Minutes To Midnight! To tak jakby robić ankiete, który basista Ironów jest najlepszy
Nie Offtopuj! Jak chcesz dyskutować nt. przerw w POM to załóz osobną ankietę, tak samo o basiscie, ale błagam..Nie zaśmiecaj mojego tematu!No nie wiem. Na POM kilka przerw bardziej mi się podoba, a co do basisty, to w sumie warto się zastanowić, który. Trudny wybór, bo chyba wszyscy byli nieźli
Ok. W takim razie przychylę się do klasycznego wiatru z Alexandra.
Też uważam, że jest najlepszy 
Kiedyś to i wiatr był porządny. Starożytny. Teraz, jak Chińczycy wszystko robią, to i wiatr już nie taki...
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

w Powerslave i Rime Of The Ancient Marriner chyba też było trochę wiatru?
albo coś zmyślam.
tutaj zagłosowałem na Alexandra, bo nie przepadam za nową płytą
albo coś zmyślam.
tutaj zagłosowałem na Alexandra, bo nie przepadam za nową płytą