Nie stoję na drodze. Nawet pisałem że jeżeli macie czas na specjalne przeglądanie samych podpisów byście się tym zajęli. Jak skończe ze sprawami technicznymi to am pomogę, tylko najpierw musze przestać tracić czas na tą do niczego nie prowadzącą dyskusję.yankes pisze:1. sprawdzić wszystkich aktywnych użytkowników pod kątem tych linków.
TAAAAAAAK Pół roku to planowałemgumbyy pisze:Deleted User 804... a może po prostu miej jaja i napisz, że tutaj chodzi o to, że skrytykowałem Ciebie w innym miejscu na forum i dlatego uczepiłeś się mojego podpisu?
Zabawne że o tym wspominasz. "Bajeczki o pozycjonowani". Gdybyś nie zauważył nikt nie się nie czepił adresu strony w randze pod nazwą użytkownika, bo... nie jest linkowalny, przez co przez roboty sieciowe jest rozpoznawany jako zwykły tekst i nie wpływa to na pozycjonowanie witryny. Ale widać Tobie coś takiego jest mało... czyżbyś sam wierzył w "bajeczki" o pozycjonowaniu.gumbyy pisze:Po co wymyślacie bajki o koniecznej wymianie bannerami/linkami, pozycjonowaniu, czy robieniu porządków z linkami w podpisach?
Dla mnie sprawa jest prosta. Został postawiony jasny warunek. nie jesteś w stanie go zaakceptować to trudno nie to nie. Całość powinna być załatwiona w 3 min na pm.
Co do pozostałych podpisów zostaną one sprawdzone w najbliższym czasie. Ciężko mi dokładnie określić ile to zajmie, ale nie przewiduję by był to jakoś bardzo szybki proces polegający na masowym sprawdzaniu samych podpisów. Po prostu w trakcie normalnego przeglądania forum te podpisy, które znajdziemy będziemy konsultować z ich właścicielami jeśli zajdzie taka konieczność. Mam nadzieję ze całość będzie się odbywała na pm i nie zajmię wiele czasu żadnej ze stron. Gdyby ktoś chciał się wcześniej dogadać nie ma problemu i niech napisze mi pm(nawet wskazane), a odpowiem mu możliwie jak najszybciej. A i pozwólcie tylko że dziś daruję sobie sprawdzanie podpisów pod przeczytanymi postami. Nie to żebym ich nie przeglądał, ale z dwóch podpisów z linkami jakie znalazłem ostatnich stronach tego tematu, jeden użytkownik ma na niego pozwolenie a drugi....no cóż....ehhhm...znów by twierdził że się go czepiam