04/10/2010 - Ozzy Osbourne - Budapeszt
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2010 - Ozzy Osbourne - Budapeszt
A to intro nie jest tylko na Ozzfesty?
genialne. tu chyba troche lepiej slychac i widac
http://www.youtube.com/watch?v=1YGN62I0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1YGN62I0 ... re=related
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mam nadzieję, że nie, bo produkowanie takiego intro na raptem 6 koncertów nie miałoby sensu.yankes pisze:A to intro nie jest tylko na Ozzfesty?
i to się nazywa show! intro pierwsza klasa
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Wstęp na koncert, w przeliczeniu z forintów, wraz z marżą obsługi i wysyłki wydawcy biletów, to koszt:
siedzące daleko od sceny ok. 215zł
siedzące bardzo daleko od sceny ok. 165zł. (już niedostępne)
siedzące blisko sceny ok.300zł
stojące zwykłe ok. 250zł
stojące blisko sceny (golden circle) ok.315zł
Bilety oczywiście ściągamy dla wszystkich chętnych z Węgier, jednak proszę o szybką decyzję, bo ich dostępność to może być kwestia godzin. Najszybszy kontakt to numer telefonu 887827827. Sama podróż z nami to w zależności od ilości uczestników wyjazdu 190-210zł.
siedzące daleko od sceny ok. 215zł
siedzące bardzo daleko od sceny ok. 165zł. (już niedostępne)
siedzące blisko sceny ok.300zł
stojące zwykłe ok. 250zł
stojące blisko sceny (golden circle) ok.315zł
Bilety oczywiście ściągamy dla wszystkich chętnych z Węgier, jednak proszę o szybką decyzję, bo ich dostępność to może być kwestia godzin. Najszybszy kontakt to numer telefonu 887827827. Sama podróż z nami to w zależności od ilości uczestników wyjazdu 190-210zł.
Jestem już po Ripfescie i już zazdroszczę Wam wyjazdu.
Ozzy dał świetny szoł, mimo, że głos pozostawiał wiele do życzenia. Z pośrud całego "festu" tylko on w zasadzie mi się podobał, co chwilę kazał klaskać, skakać, krzyczeć... Do tego świetne solówki gitarzysty i solo na bębnach w środku koncertu...
Naprawdę było świetnie, tylko publiczność słabo ogarniała, Czesi jakoś mało rozgarnięci byli w tej kwestii. Np. Gdy Ozzy skończył grać i wyszedł nikt nie krzyczał razem z nami (ja + koledzy) jego imeinia, żeby wyszedł i zagrał bisa
Dopiero jak sam Ozzy powiedział, że jak będziemy głośno to zagra jeszcze jeden utwór to coś zacząło się dziać, pozatym tak było ze wszystkim...
Ozzy dał świetny szoł, mimo, że głos pozostawiał wiele do życzenia. Z pośrud całego "festu" tylko on w zasadzie mi się podobał, co chwilę kazał klaskać, skakać, krzyczeć... Do tego świetne solówki gitarzysty i solo na bębnach w środku koncertu...
Naprawdę było świetnie, tylko publiczność słabo ogarniała, Czesi jakoś mało rozgarnięci byli w tej kwestii. Np. Gdy Ozzy skończył grać i wyszedł nikt nie krzyczał razem z nami (ja + koledzy) jego imeinia, żeby wyszedł i zagrał bisa
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Wszystkim pytającym odpowiadam że w busie miejsca jeszcze są, ale za chwilę może zabraknąć biletów. Także Ci co się ociągają proszeni są o szybką decyzję!

- Mike Patton
- -#Trooper

Można gdzies w Polsce kupić bilet na koncert? Czy tylko przez net?
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

W Polsce nie da rady. Jeśli nie masz możliwości, to mogę Ci ściągnąć.Mike Patton pisze:Można gdzies w Polsce kupić bilet na koncert? Czy tylko przez net?
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

WOW
Szacun 
Jak wrażenia z koncertu?
Jak wrażenia z koncertu?
Night Mistress Fan Club Łódź
Pewnie nie wiedział, że to nie to nie flaga Węgier... poza tym kiedyś w wywiadzie dla teraz rock twierdził, że Budapeszt to stolica Polski, także...
- Mike Patton
- -#Trooper

cellman pisze:Pewnie nie wiedział, że to nie to nie flaga Węgier... poza tym kiedyś w wywiadzie dla teraz rock twierdził, że Budapeszt to stolica Polski, także...
Dokładnie:)
I tak fajniecellman pisze:Pewnie nie wiedział, że to nie to nie flaga Węgier... poza tym kiedyś w wywiadzie dla teraz rock twierdził, że Budapeszt to stolica Polski, także...